Ловешки мами - тема 6

• 63 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
 * теди * - не, за пръв път го чувам..

Някой пускал ли е гърлен секрет без направление, да ме светне колко струва  newsm78

# 46
Мисля че е към 25 лв ние сме правили но с направление.При коя педиатърка сте няма ли да ти даде направление.

# 47
 Сигурна ли си, току що гледах сайта на лабораторията в болницата и там пишеше 6 лв  newsm78

Иначе за това с осигуровките има статия в Стандарт, но доколкото прочетох е само предложение. Намери я в нет-а и виж  Peace

# 48
Може сега да е по евтино ние отдавна правихме но приятелка си беше правила и от нея знам че е над 20 лв.Но не съм сигурна на 100%

# 49
Здравейте,
тъкмо се чудех къде да ходя на зъболекар. И аз съм чувала за Атанасова добри отзиви. Сега съм при Ликьов, но ми излиза соленичко.
Теди, ако още търсиш инфо за работното време на кожния в старото "ДСК", довечера съм на английски там и ще видя.

Аз пък да питам за очен лекар. Напоследък почти всеки ден ме боли глава от очите итрябва да взема някакви мерки.

# 50
Яни видях работното време .Мога да ти препоръчам в Плевен много е добра др Кривошийска се казва работи и с направление.Ако искаш тел пиши на лични.

# 51
Здравейте на всички, нова съм в сайта, все още не съм мама   Grinning, от Плевен съм, но мъжа ми е от Ловеч и живеем тук вече...Искам да попитам някой, ако знае като не мога да си намеря работа , а още съм на борсата и вече съм бременна какво майчинство ще взимам, от 2 месеца не работя имам 5 години трудов стаж.Ако някой знае как стоят нещата или да ме напъти нанякъде съм му предварително благодарна Hug

# 52
  • Ловеч
Здравей, попитай тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538756.0 момичетата ще кажат.

Със сигурност към датата на термина трябва да си назначена на работа ( дори и фиктивно )

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 18:02 от Ив*

# 53
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569547.0;topicseen попитай ето тук, би трябвало да ти помогнат Simple Smile

# 54
 Момичета, някой да знае в кой дни и от колко часа д.р Чапаров е в частния си кабинет? Или тел някакъв да му се обадя да го питам.

Йоанна има налепи по сливиците и това ни е вече за втори път и искам да я заведа на УНГ.

Мерси   bouquet

# 55
Бих ти препоръчала УНГ доктор Стоянов той е във болницата  Много е внимателен и съм много доволна той практикува и в Плевен.Млад е на 1 етаж  където е на Банков очния кабинета.

# 56
И аз тук.
Някой да знае квартира близо до Пазара? Или около него, защото Ния ходи на ясла в Мечо ПУх, а и с бебето ще ми е трудно да я водя и да я вземам, ако съм по-далеч  #Crazy

# 57
Ще имаме бебенце честито Стел ако чуя нещо ще пиша знам за бабаковец апартамент  точно до градина Радост .

# 58
Мерси Теди. Много ми е далече Бабаковец  Thinking
Записах НИя на градина от септември месец тук на пазара. А и няма дълго да съм по майчинство, защото кризата за мен важи в пълна сила. Просто не мога да си го позволя. А работата ми и тя тука и така Simple Smile
Приятна вечер момичета и весел празник   bouquet

# 59
 * теди * , късно видях поста ти- вече я заведох на Чапаров- има увеличени сливици и налепи по тях, без да дига Т. изписа ни хомеопатични капки, ще видим какъв ще е резултата...

Дай подробности за този апартамент на Бабаковец- цена, колко е голям- един колега си търси там квартира  Hug

Stell, честита бременност, лека и безпроблемна да е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт