Ловешки мами - тема 6

• 63 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Двустаен е точно до Детската градина до Слави мес.Мисля че е 150 лв наем утре ще разбера повече.Семейството го освобождава края на месеца  лятото си стоят на село.Ще разбера повече и ще ти пиша.Ще питам и за тел на хазайте.

# 61
 Благодаря  Simple Smile

Ако някой друг също знае за квартири, моля да пише  Hug

# 62
Привет,
извинете ме за нахлуването при вас, моля за съдействие Simple Smile
След 2 седмици заминаваме с децата на Крушунските водопади, ще спим в Ловеч- хотел Лиани.
Дайте идеи къде да заведа децата(5г)- за игра, за хапване, за кафенце...
Благодаря  bouquet

# 63
Какво имаш предвид за игра.Хотела е точно на центъра има Сити център има детски кът кафе  магазини и т н.И в самия хотел има ресторант за хранене.Преди няколко дена една кола се заби в него точно на мача на Литекс не знам дали вече са му направили ремонт.

# 64
Ремонтирали са го веднага Simple Smile
Можете да отидете на зоопарк, или на парка "Башбунар" Simple Smile Хубав ресторант до хотела е ресторант "Драката", койот се намира на площад "Тодор Кирков"

# 65
Да на Зоопарка е страхотно за децата.Когато е топло постояно хода с малкия да си оттича на воля.Седна пия кафенце той си играе.

# 66
Аз моят син още не съм го водила на водопадите нищо че се намират на няколко километра от село.Опасно е за деца а и той е див и не стои мирен страх ме е.

# 67
момичета, благодаря Hug
Записвам си предложенията.
После ще кажа и за водопадите Simple Smile

# 68
simpatiuh4e все още чакам да ми дадат номер или адрес на хазайте

# 69
 Мерси много  Hug

# 70
Здравейте,да се запиша и аз при вас.

Сега обаче влизам с едно въпросче,че днес сина ми си сцепи главата и го водихме при д-р Пачков.Някой има ли мнение за него Rolling EyesВ понеделник ще ходим пак,свестен ми изглежда,но се чудя дали все пак да не заведа малкия да го прегледа и някой друг специалист за по-сигурно....

П.П-още нещо да попитам...Имате ли информация за новата градина/ясла,която се строи точно до "Мечо Пух"? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 11:20 от Sunny_Girl

# 71
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!

# 72
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 73
  • Ловеч
Отдавна не съм влизала момичета.... и успях да седна да ви прочета и хоп, Стелето с хубава новина!!!
Стеле, желая ти успешна и лека бременност и на финала едно спокойно, пухкаво, сладко бебче  Heart Eyes  Hug
Баш Бунар скоро ще е обновен напълно, ще има осветление до Трай Дянко, нови пейки, ще оправят пътя, та ще стане страхотна дестинация за прохладни разходки лятото.

# 74
  • Плевен
Здравейте

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 13:42 от mishkaromba

Общи условия

Активация на акаунт