Ловешки мами - тема 6

• 63 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • загубено
Привет момичета.

Нахълтвам в темата ви с една молба.
Търся жена(за предпочитане пенсионерка),за гледане
на една баба.За Ловеч става въпрос.
И да ми е препоръчана,
 да не е случаен човек с две думи.

Благодаря предварително!

# 76
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 77
Здравейте, мами! Участвахме във Великденското математическо състезание във вашия град. Имаме грамота и награда. Но от ПМГ ми казаха да пратя някого да ги вземе, а ние нямаме познати в Ловеч. Може ли някой да ми помогне да си ги получим. Предварително ви благодаря!

# 78
  • Ловеч
Здравейте ; ))) Как сте момичета? ; )

mary cherry , от ПМГ ли трябва да се вземат ? ; )

# 79
Да, от ПМГ.

# 80
Здравейте,момичета!Аз искам да попитам тези от вас,които са раждали в Ловеч-при кой лекар раждахте,какви бяха условията в болницата,плащахте ли нещо и какво?

Аз първия път избрах да раждам в Плевен и хич не съм на ясно как стоят нещата тук.Имам още доста време да реша дали ще си родя тук или пак ще предпочета Плевен,но ми се ще да имам повече информация...

Повече от ясно ми е,че условията в болницата никак не са добри,но....

# 81
Аз лично се отказах от Ловеч, бях решила по едно време да е тук. Но като се сетя за някои от лекарите и отношението им и се отказах. За условията в отделението не знам как са, лежах последно в АГ-то преди 2 години. Някой каза, че правили ремонт и щяло да стане много хубаво, но не знам кога. Аз лично ще раждам в Троян при д-р Василев. Болницата е държавна. но е много чиста и спретната, а доктора е добър специалист и уникален човек. Дано да съм ти помогнала  Peace

# 82
Аз щях да питам и за Троян,че една моя приятелка ражда там и каза,че била много доволна....Но при мен нещата стоят по различен начин и само тук ми дават зелена светлинка за нормално раждане,а не секцио и затова се чудя...

# 83
Не съм раждала тук и не знам условията какви са.Имам приятелки който са раждали при Чичев и Тотев и двамата искат пари.Петракияв също.От скоро слушам много добри отзиви за Чичев явно е поспрял пиенето.

# 84
Десинце,ти от кои лекари не си доволна,че ми стана интересно?

А този Чичев не го знам кой е...Аз си знам само Иво Петракиев Rolling Eyes

# 85
Аз щях да питам и за Троян,че една моя приятелка ражда там и каза,че била много доволна....Но при мен нещата стоят по различен начин и само тук ми дават зелена светлинка за нормално раждане,а не секцио и затова се чудя...
Незнам какви са причините, но добре си прецени дали не е прекалено рисковано нормално раждане, щом други лекари ти препоръчват секцио.
Моя позната има проблем с очите и преди раждането направи консултация с офталмолог, който изрично й забрани нормално раждане, а Тотев я навиваше за нормално раждане.
Този Чичев не съм го чувала. Аз раждах в Плевен и съм страшно доволна. За Д-р Василев от Троян съм чувала само добри отзиви.

# 86
Яничка,аз съм с тесен таз и затова...По принцип мисля,че бих се справила с нормално раждане,а и казват,че ще имат готовност и за спешно секцио,ако се наложи...и много ме успокояват тук,та затова...

Още не съм ходила до Плевен,но ще отида другия месец,да видя и там какво ще ми кажат и тогава вече ще реша със сигурност.

На Петракиев уж му имам доверие,ама не знам...Не ми се ще да раждам тук,особен след като първия път раждах в Авис Медика в Плевен....условията тук са къде-къде по-неприятни,а и като ги знам повечето лекари....

# 87
Не съм доволна от отношението на д-р Атанасов и д-р Петрскиев. Да се обоснова:
От д-р Атанасов - преди 2 години отидох по спешност. Бях неразположена и 2 дни умирах от болки, не можех да си седя на краката, той ме при в отделението и ме пита "Дали случайно предната вечер не съм правила секс и от това да ме боли?, аз отговорих "Не", а той започна да се смее и каза, че явно ме е срам да си кажа. И всякакви такива подобни въпроси, които бяха съвсем неуместни за моето състояние. Тогава докторите решиха, че имам проблем с апандесита, дойде хирург и каза, че нямам. Но все пак ме оставиха под наблюдение в АГ отделението 6 дни. След като ме изписаха отидох в Плевен и се оказа, че съм спукана киста с размери 5,5 см/3 см., която тук не видяха.
От д-р Петракиев - при него съм на ЖК, за сега ме е гледал един път на видеозон. Консултациите ни се състоят в това да ме пита добре ли съм, имам ли отоци и контракции. Дори сега в 9-ия месец каза, ако се чувствам добре, че мога да не ходя на една от консултациите. Каза, че тези пари които му отпуска Здравната каса, можел да ми ги даде, за да се снимам с тях.
Общо взето това е, дано да не обидя някого.

# 88
Вчера се видях с една приятелка ,която ходи при Тотев и тя ми каза че досега нито един път не я е гледал с ехограв.Холида е при Бързашки в Плевен човека се хванал за главата.
Аз цялата бременост си водех в Плевен и там родих .
А Тотев  така ме обърка с първата ми бременост че щях да хвърла топа заради тоя некадърник. #2gunfire

# 89
Оххх,като ви чета и направо ShockedАз с първата бременност ходих на ЖК при Петракиев и бях доволна,гледаше ме на УЗ всеки път,ама в края нещо....

Май и аз ще взема да се запиша в Плевен,той Бързашки беше в Авис Медика,нали?

Общи условия

Активация на акаунт