Разделно хранене 46

• 36 215
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Добро Утро!

аз днес : З - кафе + малко ядки смятам да си купя към 10.30
               О - ориз
                В - пак ориз

Хайде хубав ден и Честито на всички именници! Grinning

Да са ни живи и здрави ! (моя мъж  Heart Eyesпразнува днес Grinning)

# 661
Здравейте на всички!
Отдавна не съм писала, но си ви чета редовно, имах доста неща за вършене и нямах възможността да пиша! Но сега съм отново на линия! Simple Smile
Ще си кажа и аз моето мнение за доматите - аз си ги приемам за зеленчук, когато са в сурово състояние и си ги комбинирам със сирене, месо, риба, извара, но не и с хляб и картофи! А ако са преминали термична обработка ги консумирам само с други зеленчуци и това е! За мен така е добре и ми се отразява добре! Simple Smile
Днес: закуска: кафе, час след това банан,  малко по-късно ябълка
обяд: ориз с много лук и моркови ( задушен)
вечеря: любимата ми извара, с печени чушки и лук!
надявам се да е добро менюто ми за днес! Защо избрах разделното хранене? Много обичам плодове и зеленчуци, а в други режими те се консумират с някакви условности, писна ми да се ограничавам от картофи, ориз, дори хляб, и да мисля това може ли, онова не може ли; и най-важното искам да си възстановя нормалните функции на червата и стомаха и разбира се, да сваля кг и см! Това е! За мен РХ  е най-добрият избор! И освен това да се похваля зарибих и майка си по него! Сега и тя се храни така! Какво по-хубаво!?
Целувки и много прегръдки от мен! Нека днес да ви се случат само слънчеви и прекрасни неща!  Hug Hug Hug

# 662
аз понеже бойкотирам споровете в темата и започнах деня с козунак и кафе....
пекох го снощи и цяла нощ си го мислих,как ще хапна на сутринта....черпя всички спорещи и неспорещи по едно парченце Mr. Green

иначе съм стриктна....уж

# 663
# 664
Добро утро и от мен Heart Eyes Да ви се отчета за вчера:
З-кафе
О-две филийки хляб Вита с краве масло и 2 сушени смокини
В-тиквички и броколи със салата домати и краставици
Днес кантара ми е още -200гр newsm10 Последно време се чуствам мн добре,стомаха ми не е подут  Peace
Усмихнат и слънчев уикенд на всички newsm51

# 665
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
ЗЛАТИНА ЧЕСТИТ ТИ ИМЕНИК ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ТЕ СЛУША МНОГО!

# 666
Благодаря ти Гале !! Не искам да публикувам лакомства нарочно да не ви изкушавам..  chef

# 667
Ще си кажа и аз моето мнение за доматите - аз си ги приемам за зеленчук, когато са в сурово състояние и си ги комбинирам със сирене, месо, риба, извара, но не и с хляб и картофи! А ако са преминали термична обработка ги консумирам само с други зеленчуци и това е!

Звучи много разумно.  Peace

Дънди, истината е, че аз СЪМ яла домати и с хляб, и с месо, и с ориз, и със сирене и не съм усетила да имам проблеми. Но понякога се питам дали само защото под 'проблеми' разбирам подуване и газове, в същност не ми се забавя метаболизмът и тези комбинации не са благоприятни за моето слабеене/поддържане на кг.  Thinking

Тули, ааа недей така. В спора се раждат истинииии.   People No Good   Hands Clap На мен лично (стига да се спазва добър тон) 'споровете' (предпочитам думата 'дискусии') са ми от полза.   friendship Май те зарибих с козунака.  Laughing Сигурно си го знаеш, но все пак ПАК да кажа, че това е възможно най-НЕразделната храна.  Mr. Green Аз вече 2 дни следобяд хапвам козунак, при това с кис. мляко (  Embarassed ) и дори 3-4 часа по-късно буквално не мога да вечерям от тежест.  Confused

# 668
Бърборанка,права си за споровете, ама напоследък спорове има в почти всяка тема,бе....незнам защо в повечето случаи на мен ми звучат като заяждане, а не като спор Rolling Eyes

За козунаците,да,знам,че са абсолютно аут от всякакво разумно хранене....ама отдавна исках да пробвам дали ще се получи....а рецептата е от Нелинцето, която беше така добра да я сподели в една друга тема Crazy  а и ти хапваш козунак, ама после тичаш във фитнеса, а аз си седя на д-то...в най-добрия случай -на разходка с количката и домакинстване - незнам така колко калории изгарям, ама само това ми е движението
да ти кажа днес се поотпуснах в яденето,т.е. не като количество, а като забранени неща, защото ми е трудно ходенето до ОО и реших да позапълня стомаха с нещо, което ще го разбунтува Whistling /не ми действа меда и сухите плодове/... и въпреки това и аз,като другите момичета, се чувствам леко и приятно,нищо че прегреших с парче козунак и две пълнени чушки с кайма и ориз и домати,както и една неразделна супичка...а тази вечер ще  е пържен шаран и то овалян в царевично брашно Embarassed
утре ще се поправям, обещавам

# 669
Здравейте!
Честит празник на именниците  bouquet
Да се отчета за днес.
З. кафе
О. ягоди и 20  гр.сурови бадеми
С.З. няколко дребни парченца ананас от компот
В. салата домати и краставици със сирене
Доматите ги хапвам със сирене, кашкавал и извара.
На 30 стр. някой беше дал линк за таблица ( не помня кой за което се извинявам), на мен тя много ми допада.

# 670
Тули, права си за 'споровете' и заяждането. Аз например така и не издеяних много в 90-дневната, защото там просто перманентно тонът беше потресаЮщ.  Crazy Истината е, че колкото и да се опитваме да 'обсъждаме' или водим 'дискусии', когато ПИШЕМ е твърде лесно тонът да се изкилифинчи и аз съм жив пример за това.  Mr. Green Фитнес? Оооо, че днес ми беше едва за втори път.  Crazy Бях прекъснала за 8месеца, в което време исках да сваля колкото се може повече, че после да се стягам, а не да се стягам сланини.  Mr. Green Та свърших 90-дневната, започнах си отново чистото РХ и се върнах в салона, няма как. Но напълно те разбирам за липсата на движение. Човек се чувства някак непълноценно, ама понякога наистина няма как.  Hug

# 671
  • София
Момичета, имам чувството, че някои от вас го карат почти на фотосинтеза с малко зеленийка  Shocked Не че имам нещо против, щом го можете, О.К.,  но се чудя направо как е възможно да се яде толкова малко, без да ви  избие на зверски глад  #Crazy , а и малко се опасявам, защото аз си хапвам. Вярно, по-малко от обичайно, но все пак си хапвам.
то

# 672
Summer7, ако имаш мен в предвид , просто днес така се случи. Бях в движение и така. Иначе и аз си хапвам, ама нали все пак трябва да се отслабва smile3534

# 673
  • София
Сигурно затова от 2 дни не съм свалила нищо  Grinning  Имам забавен метаболизъм, определено. Трябва да взема малко киви или круши.
Днес ще правя тиквички. Освен, че всички ги обичат, първия ден ми подействаха много добре.
з-плодове
о-тиквички + пълнозърнести филийки
в-пъстърва във фолио + салатка

# 674
тъкмо и аз щях да похваля вилка 43,че е е абсолютно по РХ,както си го пише по книгите Peace
днес, след вчерашните прегрешения,съм решила да съм аблолютно стриктна и добричка...т.е. да позабравя за малко стресът, а да съм малко "отнесени от вихъра", което знам,че не го мога съвсем... Wink

Общи условия

Активация на акаунт