Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.София
 Simple Smile

За еднократните гащички - предпочитам ги за родилното, наистина са тънки, но те не трябва и да са дебели, и както са ти казали задължително се ползва превръзка.

Има два вида - тип гащи и прашки, трябва само да прецениш кои ще са ти по удобни  Simple Smile

# 526
  • Карлово
Някоя майка от тук имаше люлка но не си спомням коя ... искам да я питам къде се слага болта на люлката за да я застопори да не се люлее или по точно как се слага, има една пружина която не мога да се сетя къде се слага
говоря за люлката на бертони - Ева ако има схема по която да се ориентирам ще е още по-добре

# 527
Sabrina1.Искам да ти кажа че и при мен е така носът ми всяка вечер е запушен и без капки за нос немога.За хъркането и моят мъж една вечер ми каза че съм хъркала.
И с първата ми бременост беше така, и сега съм същата.
Хормонален ренит, май така го водят.

Цитат
Не ги знам какви са тези Babylove, ще видим по-нататък може да пробвам, но се съмнявам че на тази цена ще са чак по-добри, пък може
За съжаление не всичко толкова просто, иначе избора щеше да е много лесен, взимаш най скъпото и си готов. Тези които са учили икономика знаят, че пазарната цена на един продукт  се определя от няколко фактора, ще те разочаровам, но качеството на продукта не е най решаваш фактор за определяне на тази цена.

Цитат
И един въпрос към г-жа Стихийно бедствие, тък като вчера си получих шишето на Медела Калма. Виждам, че върха на бибероната има една огрооооомна дупка   При теб така ли е? Иначе гледам, че отдолу има само едно малко отворче, за да излиза млякото.
Така е, напълни го с водичка и опитай да дръпнеш ще видиш че въпреки дупката хич не е лесна работа Grinning

Цитат
За еднократните гащи - прочетох че не било хубаво да се ползват понеже ако си раждал нормално ако имаш шевове не зараствали добре, трябвало кожата да диша и т.н.... не зная дали е така но за сега май ще се въздържа от тях
Не разбрах защо не може, та те са по тънки от обикновените.
Нямат никакво попиващо свойство, изискват превръзка.
Ето
Има и други нещо не намирам снимки

# 528
Честито бебче на мама Зина!
Много благодаря на тези които ми помогнаха с линк към магазини, които предлагат кошарата която търся. Днес я поръчах и сега очаквам потвърждение за поръчката  Praynig дано има тази която искам!!!
Относно памперсите - аз миналия ден си купих на Памперс ню бейби, единица се водат от 2 до 5 кг. със зелена опаковка - пакета е от малките май 43 бройки. Взех и мокри кърпички на памперс - оранжева опаковка - не се сещам как се казват.
За бельото и аз си купих еднократни гащи - не съм сигурна дали ще ги ползвам, дори не съм ги отваряла, защото са опаковани по отделно и не искам да ги отпечатвам. Иначе съм си купила и два чефта много дълбоки, с голям ластичен колан отгоре - казаха ми че е добре да нося такива, за да ми се прибере корема по-бързо  newsm78
И аз ходя вече всяка седмица на тонове - тази седмица всичко е наред - казаха ми че бебето не страда, каквото и да означава това. Лошото е че съм с контракции и сега пия много хапчета... Дано всичк е наред и бебчо изчака достатъчно дълго  Praynig

# 529
  • София
Ох, не мога да ги избера тия изследвания какви са, но от както се помня имам бяло течение - с най-различни цветове, като често е и на парцали. И все нищо ми нямало. Е как така, ще ми излиза сума количество нещо си, а изследванията ми ще са все нормални  Crossing Arms

# 530
Ох, не мога да ги избера тия изследвания какви са, но от както се помня имам бяло течение - с най-различни цветове, като често е и на парцали. И все нищо ми нямало. Е как така, ще ми излиза сума количество нещо си, а изследванията ми ще са все нормални  Crossing Arms
И аз съм така относно течението..  #Crazy все се чудя от какво е, даже на моменти си мисля да не би да изтичат лека полека околоплодните води.,.. но уж всичко било окей...

# 531
  • София
Ох, не мога да ги избера тия изследвания какви са, но от както се помня имам бяло течение - с най-различни цветове, като често е и на парцали. И все нищо ми нямало. Е как така, ще ми излиза сума количество нещо си, а изследванията ми ще са все нормални  Crossing Arms
И аз съм така относно течението..  #Crazy все се чудя от какво е, даже на моменти си мисля да не би да изтичат лека полека околоплодните води.,.. но уж всичко било окей...
Лекарите твърдят, че по време на бременност било нормално да се отделя повече секрет. И при мен е така. Сега ми предстои пак микробиология и ще видим какво ще излезе. И по-добре да няма нищо, че иначе трябва да се пият хапчета.

# 532
И аз и аз съм с такова течение...от как се помня....Сега другата седмица си чакам резултатите....ще видим какво ще ми кажат на мене...Искрено се надявам нищо да няма...ама с такова течение особенно пък от както съм бременна... Sick

# 533
 Благодаря ви, бяхте изчерпателни относно еднократните гащи, ще си взема поне 2 пакета, изглеждат ми практично решение поне за болницата. Помня че първите дни сменях превръзки през 15 мин, така че ще ми е по-лесно да хвърлям направо, отколкото да внимавам с мои си гащи Grinning Никак не е екологично, ама...
 Скреч, и аз имам засилено течение през цялата бременност. То аз така и разбрах, де, барабар с растящите цици Simple Smile Мисля, че е нормално, организма ти се предпазва от навлизане на инфекции в родовите пътища чрез засилена секреция. Важното е да няма буби и гъби в течението, ако има, ще ги излекуват накрая, за да не се нагълта бебо с тях. И на мен ми писна от евридей превръзки, вечно ми е мокро, и само като се замисля че това е само бледа подготовка за течовете след раждане ....
 Много вагинален пост ми се получи Simple Smile)) Стига съм се оплаквала, всичко ще ни се стори пълен майтап след като пристигнат бебоците! ХУбава съботна вечер ви желая, налейте си малко винце и наздраве!

# 534
Цоп и аз в клуба на течащите  Crazy И аз сега чакам резултати от микробиологията, доки се притесняваше, че цвета на секрета жълтеел Confused Никога не съм имала проблеми с гъби и подобни и сега се надявам да е така  Praynig

# 535
Здравейте и от мен Simple Smile
Благодаря ви че ме приветствате с добре дошла Simple Smile
catwalk  понеже терминът ми наближава и се налага да раждам секцио заради очите ми вече съм готова с багажа за болницата Simple Smile Даже вече съм изпрала на бебо дрешките и малко по малко започвам да ги гладя.А за родилното съм купила от новите памперси на ПАМПЕРС premium care 15 бр.Дано да сме доволни от тях Simple Smile
redreny2000 успех утре на женската консултация Simple Smile
Petq Alisheva много се радвам че сте добре с бебето.Не се тревожи,пази се и всичко ще е наред и ще остискаш до 9-ти месец Simple Smile
kiarka браво и на вас Simple Smile наистина ще си имате голямо бебче.Това е добре,че напредвате и сте добре Simple Smile
Събрина1  и моят нос всяка вечер е запушен но това го отдавам на климатика понеже съм чувала,че изсушава въздуха Simple Smile
Валари ние сме взели от ония където са както казваш ти като most над легълцето на бебо и се навива с едно ключе и пее Simple Smile не е от скъпите ама е хубава Simple Smile
Пипилота незнам за кои гащи по-точно имаш в напредвид Simple Smile но,ако говориш за тия,които са по 5 броя в пакетчето на канпол,те се водят като следродилни гащи Simple Smile аз съм си взела от тях.Околу 7 8 лв са Simple Smile Много са тънки и удобни,материята е като хирургическите шапки с много тънка ластика по края.Особенно за мамите със секцио съм чувала,че ще са много удобни,защото няма да опират в раната Simple Smile Но задължително трябва да си сложиш отдолу следродилни превръски или лигнин Simple Smile
Добре дошла на МАМА КРЕМИ Simple Smile И аз съм нова тук,от снощи Simple Smile Мамите са много добри и мили Simple Smile

# 536
Е момичета страхотни сте... Мерси за посрещането  Mr. Green
Алекс  Hug Flutter
Аз се оттеглм ,че с тези болки в кръста и гърба не съм много за компа..  Naughty
Утре ще съм на линия да ви чета ! Доскоро! и лека и безаварийна вечер! Blush

# 537
Добре дошли на новите мами и от мен. Hug
Искам да помоля някоя от мамите вестителки да ми даде телефон на лични. Благодаря предварително.

# 538
Здравейте маминки!
Добре дошли на новите и леки оставащи седмици  Hug
Момичета да ви кажа, аз изперках днес. Не съм свикнала да лежа, не издържам  smile3511 Свалих си 7 и 8 сезон на "Двама мъже и половина" и цял ден ги гледам. Не стига, че цял ден съм сама, едвам чаках мъжото да си дойде от работа и накрая така се скарахме, че.....решил нашия точно утре да майстори нещо, което чака от 1 година, че даже и помощник да си викнел. Нито ще мога да изчистя след тях, че те ще искат и ракийка да си пийнат и като му казах, че не става.....можете да се досетите. И като си ревна........Извинете ме, че ви занимавам с моите "хормони", ама човек се чувства малко по-добре като сподели с някой.
Тези еднократни гащи как може да се разбере какъв размер да си вземеш, след като са стерилни и не може да се разопаковат. Аз цяла бременност не мога да си улуча размера. Все се "надценявам", като си купувам гащи(по принцип нося само прашки) и си мисля, че съм много качила в ханша, се оказва че са ми големи. И така натрупах 10-тина чифта непотребни.
За бялото течение и аз имам много обилно, но без мирис, цвят и други екстри. Доколкото знам всяка жена има уникална микрофлора във влагалището и това, че някои имат парцали не означава задължително гъбки и други организми. На мен микробиологично изследване още не са ми правили, може би като вляза в 9-тия. Иначе докито ме пита дали има промяна в течението, освен количеството. Казва че е естествена смазка за раждането, както бебето е покрито с някаква такава.

# 539
Били,и аз снощи нещо бях много заядлива и ми е гадно после, че се държа така с близките, особено с детенцето, ама...простено ни е сега. ooooh!
Браво, че макар и на финала, се увеличава мартенската ни дружинка. Добре дошли на всички нови мами и леко да минават последните седмици. Hug

Общи условия

Активация на акаунт