Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
добро утро!нашете бебче е главично и няма място където да не ме рита #Crazyкачила съм 6кг до сега и се усеща супер яко като мърда, защото нямам много подкожна мазнина.най-често ме рита от двете страни на корема към гърба чак newsm78странна работа.
и аз мисля след 1-2 седмици да потърся вече арника в аптеките и да я почвам.
трябваше днес да си взема 45- дневния болничен , но нали сме в грипна , а моя доктор бил в отпуска до 22-ри Shockedи чак тогава съм на ЖК, направо полудях.звъннах му и се разбрахме утре да ме види поне на ехографа ,дано всичко да е ок.
момичета супер притеснено ми е , защото мъжа ми заминава утре за Германия до 06,03,11.пращат ги на обучение от работата му(военен е )и вече се чудя как ще изкарам.дано само бебо да изчака да се върне и тогава да се ражда Praynig Praynig Praynig

# 331
  • Ямбол
skrech инфо не отказвам никога Simple Smile) ако може с нещо а ми е полезно.
И знаете ли, стигнах до извода, че както и да раждам, все си ми е шубе.....и едното и другото, секциото е малко по гадничко май, ама....
Плацентата ми е предна, но не съм се интерисувала от + и - на това. Единствено знам, че не може да се прави 3D i 4D защото не се вижда бебето от плацентата. дано да няма проблеми при раждането това

# 332
Betta -напиши тук или на лични как да те намерим.Иначе по рикуест май може да те добави само създателката на групата newsm78

# 333
  • София
Плацентата ми е предна, но не съм се интерисувала от + и - на това. Единствено знам, че не може да се прави 3D i 4D защото не се вижда бебето от плацентата. дано да няма проблеми при раждането това

И моята е предна, но ме гледаха на 4D в 5 месец и всичко се видя. Докторката не е споменала такова нещо.
За раждането това няма значение, доколкото знам. Опасно е само ако е ниско разположена и тогава май задължително се налага секцио.

Аз вчера бях за първи път през тази бременност на запис на тонове в болницата, в която ще раждам. Всичко е наред и вече обмисляме дата за секциото. До няколко дни трябва да сме го решили, въпреки че има доста време дотогава. Засега сме решили да не я казваме дори на близките, но ще видим. Не сме суеверни, но така като че ли така ще е по-добре...

Моето бебе също рита къде ли не (главично е разположено от доста време), но определено не е от най-активните. Обаче легна ли на една страна, която и да е, веднага се обажда. Heart Eyes

# 334
  • Пловдив
Миш, няма такова нещо. Къде го чу?  newsm78 Мойта плацента е предна и си ходих на всякакви видове Д-та и всичко си се виждаше. И на допотопните ехографи в поликлиниките не им пречи даже.
За раждането също не пречи, щом не е ниско - т.нар. плацента превия. Щяха да са ти казали ако ти е ниска и е проблем, предполагам. Така че, не се шашкай  Peace
А, с passion  сме писали едновременно Simple Smile

Аз да се "похваля", че вече си имам първите стрии   Sick Crazy Интересното е, че се появиха по гърдите, които не са пораснали кой знае колко и не ги чувствам подути или напрегнати  newsm78 От 2-3 дни ужасно ме сърби и коремът. Мажа се по няколко пъти на ден, но не помага. Май е въпрос на време и там да се появят  Rolling Eyes
Ама здраве да е, това да ми е кусурът и всичко да е наред с бебето и мен Simple Smile

# 335
  • Бургас
lilincho , да ти е живо и здраво бузестото бебче  Hug Нека си има бузки, с голям сняг ще трябва да се бори  Wink Grinning
Ох, искам и аз да си видя бебока  Confused В Бургас не е отменена грипната.
И аз изчислявах по линка майчинството - не се получи това, което  мислех... дано грешката не е в моя телевизор  Rolling Eyes
petq_alisheva , дано бебо дочака татко си  и тогава да излиза  Praynig
За помпата - чудя се и аз... Освен да си взема една по-обикновена за болницата, а като родя ще видя дали имам нужда от по-специална  newsm78

# 336
  • София
Миш,
едва ли има значение, че плацентата ти е предна. И моята е предна и без проблем ме гледат на 3D и 4D и си се вижда.

# 337
  • Ямбол
Това ми го каза лекар при който ходих на частно. Излъгал ли ме е. И аз затова до сега не съм ходила. Ужас. Защо не я захванах тази тема по рано? ЦЦЦЦЦЦЦ. Как може да имам такива лекари?
Момичета вече искам а сме март месец  Joy и всичко да е минало

# 338
  • София, Младост 3
Здравейте, момичета!   bouquet

Да взема и тук да се разпиша и да се включа във вашата темичка, макар и на финалната права!

Ние с тати чакаме нашето мартенско бебе - малък мъж - с термин 9 март. Баткото вече също няма търпение, както и ние.

Ще взема да ви попрочета малко, че да съм в час какво се случва с вас!

леко добременяване!   bouquet

Еви

# 339
  • София
Аз вчера бях за първи път през тази бременност на запис на тонове в болницата, в която ще раждам. Всичко е наред и вече обмисляме дата за секциото. До няколко дни трябва да сме го решили, въпреки че има доста време дотогава. Засега сме решили да не я казваме дори на близките, но ще видим. Не сме суеверни, но така като че ли така ще е по-добре...
passion, ние също сме решили да не казваме на никой кога точно ще е датата. Не само от суеверие, но и не искаме един куп хора да се притесняват и суетят и да звънят по телефоните. И без това на мъжа ми ще му е доста напрегнато и притеснено. А и така ще им запазим елемента на изненадата и само положителни емоции Laughing

# 340
Здравейте мамчета!Да се разпиша и аз.От вчера съм си вкъщи.Бях на антибиотик за бъбречната криза,засега всичко е ОК.
За тези които се притесняват от гинекологичния преглед-минах през него-няма страшнодоктора искаше да е сигурен,че няма да има изненади!Нито боли,нито предизвика контракции Hug

# 341
  • Бургас
E STELA   Hug Hug Hug Hug Hug Hug
evichka77 , добре дошла   bouquet

# 342
Здравейте, бъдещи мартенски мами! Хайде още един малък мъж в списъчето  - отново за 9-ти март Simple Smile Чета ви ежедневно (да не кажа ежечасно Wink )  от самото-самото начало, но все не смеех да се запиша ...  Сега новата мама evichka преди мен ми даде кураж  - та даже сме и с един и същ термин:) На 34 г. съм, от София.
Само положителни емоции желая на всички вас  Hug

# 343
  • Русе
Добре дошли на новите мами!
Аз да се отчета след консултацията -
бебка(пак потвърдихме пола) вече е с главата надолу, според доктора ще удържим до термин...
Не е много голяма - до термин може да стигне 3 кг (каката я преносих 2 дни и се роди 2800)
Дадоха ми обменната карта, пуснах и последните исзледвания и вече съм в пълна бойна готовност

# 344
  • Плевен
Това със суетенето на близките ми е много познато то предния път добре ,че в последния момент казаха,че ще е секцио ,че сигурно щях да откача с тях.Като се започна едно :"Олеле ами сега?Абе хора спокойно бе хиляди раждат и по този начин и той е за жени.Мале чудо" .Всеки звъни отнякъде,свеки само ми говори някакви неща, мъжа ми марширува като войник,Най-края изключих тела и казах на акушерката да измисли нещо ако искат да ме видят .Вместо те да ме успокояват аз ги умирявах .Добре ,че сега няма да съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт