Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Notova Някъде не се ли вижда отвор в кой да може да се сложи, а няма ли инструкции?  newsm78 те би трябвало да си вървят с коша  newsm78
Виж къде съм заградила, мисля че там трябва да се сложи щифтчето с пружината за да може да се застопури.  newsm78

И моето течение е по засилено, но за сега ми казаха и на мен че всичко е наред  newsm78 сега предполагам, че пак ще ми вземат микробиология.  Praynig
Като ви чета как си ходите да ви гледат и да си слушате тоновете,  ooooh! само аз още не съм се видяла с бебо, за тоновете да не говорим  hahaha ще станат 5 седмици вече   Whistling

Аз играчки не съм слагала..... защото няма къде   Mr. Green не сме си я сглобили люлката. Боже май аз съм най изостанала тук  Joy . Ще трябва да се стегна и да свърша всичко докато имам още време  Mr. Green

С хормоните май всички сме така  ooooh! ама още малко остана, след това ще ни треснат други хормони, така че кажете на мъжете да свикват  hahaha  #Crazy

Тази вечер малката ме шашна, заяви ми че след като за нея не съм имала много кърма и не съм я кърмила дълго, значи и бебето не трябва да го кърмя дълго. Трябвало колкото нея, не повече.  Shocked

# 541
  • Видин
Много отдавна не съм писала, а даже и бебе има тук  Crazy Направо останах като гръмната!
Да е живо и здраво и много да радва всички свои близки   bouquet
Аз имах много проблеми напоследък, предимно семейни и нямам желание да пиша много. Да речем, че сме добре и ви мисля  Hug

# 542
Били  виж това относно размера за който питаше Simple Smile

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3651&cat=93

# 543
  • Карлово
mama_vessy ориентирах се за отвора а как се слага самият болт знаеш ли  newsm78
Димана вече май проявява ревност Simple Smile при нас това отдавна го има особенно сега като сглобявам люлката малкият се тръшка да влезне вътре той и да спи в нея а за бебето друга сме щели да купим  ooooh! Simple Smile наложи се да я скрием за да няма разправия  Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 22:20 от Notova

# 544
mama_vessy ориентирах се за отвора а как се слага самият болт знаеш ли  newsm78
Димана вече май проявява ревност Simple Smile при нас това отдавна го има особенно сега като сглобявам люлката малкият се тръшка да влезне вътре той и да спи в нея а за бебето друга сме щели да купим  ooooh! Simple Smile наложи се да я скрием за да няма разправия  Simple Smile
Ами не знам  newsm78 нямам представа  newsm78 А защо не отидеш в някой магазин и не попиташ или да видиш как е там сложена  Peace
А за ревността то я имаше в началото, после затихна и сега пак изведнъж  Crazy ще бъде борба то е ясно. Баща и каза ако искаш майка ти и тебе ще те кърми  hahaha  Joy заедно с бебето  Joy

За тези еднократни гащи - имат размер. аз съм си взела M/L - 100sm.  Реших че другите ще са ми големи след като родя, защото все пак ще се свие корема . То май по малки няма  newsm78

# 545
Здравейте, момичета  Hug
Аз тези дни само се скитам насам-натам и не съм сядала да ви чета  Blush  Вчера с майка ми напазарувахме повечето неща за бебчето и съм много щастлива  Grinning Изпрах и изгладих дрешките, и сега остава само да чакам човечето да се появи на бял свят... Днес обаче се изненадах и развълнувах и.... т.н.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЗИНА!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! ЩЕ ЧАКАМЕ НОВИНИ И ЩЕ СЕ МОЛИМ ВСИЧКО С ВАС ДА Е НАРЕД  Praynig  Praynig  Praynig

Добре дошли на новите мами с пожелания за леко раждане и бързо възстановяване  Hug
E STELA радвам се, че всичко е наред при теб  Hug.
maiski3 да сте живи и здрави и още дълги години да се обичате и разбирате (с малко закъснение, но от сърце  Blush) !!!  1dating

За обличането - аз съм приготвила боди с дълуг ръкав, плюшено гащеризонче, шапка, буйки и ръкавички, а за завиване едно одеалце, тип порт-бебе.
За ритничетата - и мен ме рита навсякъде, а аз си умирам от кеф  Grinning Но като започне да ме натиска надолу, направо си ме боли, все едно някойме реже с бръснарско ножче  Sad

Сега ще се опитам да ви доизчета, че да се включвам по-адекватно  Hug

# 546
  • Карлово
А защо не отидеш в някой магазин и не попиташ или да видиш как е там сложена  Peace

като идея не е зле  Simple Smile дано излезе нещо

# 547
Може ли парола за албумчето? Rolling Eyes

# 548
Ей, каква новина. Имаме си първо бебче в маренските редици.
Честито на Зина. Да е жив и здрав Димитър и много, много да ви радва.
Тук еднократни гащи не продават. То многократните струват по-малко от еднократните  Laughing
Вчера посадихме лозето, така, че сега може да излиза малката госпожица. Вече ми е спокойно, няма за какво да се притеснявам, всичко ми е готово, изпрано и подредено. Колите - почистени, столчетата - инсталирани.
Май това е от мен, лека нощ.

# 549
Аз се включвам късно тази вечер, но родителите ми са ни на гости, че утре ще ходят на ски с милото, а аз пак ще остана сама вкъщи, но какво да се прави... Иначе днес бяхме на пазар и си взех сутиен за кърмачки и колан медицински за след операции на Анита,гледах следродилните гащи, но тъй като от болницата не искат да си носим нищо вероятно ще ми дадат от там. Иначе изглеждат наистина удобно,не се притесняваш че ще ги цапаш.

Добре дошли на новите мами  Hug
За течението - аз вече ви споделих, че какво ли не слагах в това влагалище откакто съм бременне, сега и аз чакам последната микробиология и се надявам вече да съм се изчистила, тъй като ми омръзна.

За играчките - аз си бях харесала една, която освен въртележка има и прожектиране на тавана, но ще видим като тръгнем на пазар.

Хайде лека и сладки сънища от мен. Hug

# 550
Тези дни нещо хич не мога да спя  Sad
Слагам ви едно кафенце и отивам да задоволя сутрешната лакомия, която ме гони  Party

# 551
  • Карлово
Magica_de_Spell благодаря за кафето ще ми се отрази много добре след безсънната нощ  която прекарах  Sad
весел, спорен и лек ден ви желая днес мами че то май само денят ни е по-добър от ноща  Confused

# 552
Добро утро... smile3507 и аз да се присъединя към безсънните нощи... Confused
Благодаря и на останалите мами които се включиха ,че сте толкова мили,
 да ме приветствате тук. Hug
Аз , макара че ми е малко рано, от вчера съм изпрала почти всичко , и днес имам доста за гладене,
но понеже ми се налага престой в болницата заради кръвното  Rage cry no и искам после като изляза да ми готово всичко..
Комплекта за изписването, май сама ще си го комбинирам , понеже купих един но не ми допада много какво съдържа и ще добавям.. и махам неща/като камизолката например/.
Magica_de_Spell мерси за кафенцето..  Flutter

# 553
Добро утро коремчета:)
Тука при нас слънцето се опитва да пробие...да се надяваме до обяд да нагрее хубаво...
Аз сега чакам милото да се върне от работа...да поспи малко и заминаваме за Бургас...Там ще си остана докато родя,че не ми се разкарва много много по тия пътища до там...големи ями има,най-много по пътя да родя,ако взема много често да пътувам до там..пък и 180 км..не са и много,ама не са и малко... Сега като отида ще си понапазарувам от там малко неща за беба...Относно дрешките мисля да взема от всичко необходимо най-много по 3-4... сестра ми има много дрешки от племенницата ми,която е на 1 годинка,бабите сигурно ще накупят това-онова...пък и бебетата както бързо растат...дрешките,които ще купя сигурно след месец-два няма да и стават...
До сега нищичко не сме купили,даже и легалце...но то е най-лесната работа...отиваш в магазина и купуваш...не е нужно да чакаш,така че не се притеснявам... Единственото нещо,което сам си взела за беба,то не аз а майка ми ми я подари е една хубавка ютия за беба:) не че в момента имам какво да гладя с нея де  Mr. Green
Желая на всички прекрасен и слънчев ден:)

# 554
  • Пловдив
alexa22 всички са добре дошли с коремчетата си  Laughing  Hug Имаме и група във фейсбук - Мартенски мами 2011,ако искаш да се присъединиш поискай ми да те добавя - Маринела Илиева.

Mur И аз не съм изпрала всичко  Mr. Green само дрешките, но чаршафчетата, пелените, одеалцата .....  Whistling ама сега като писах за първото бебе и точно това си мислих, че не съм съвсем готова  Crazy Crazy
споко и аз не съм стегнала багажа, а за дрешките, чаршафчета и т.н. о6те не са купени  Embarassed
Уффф сега си слагах един крем влагали6тен - Гиназол, не знам дали някоя го е ползвала, обаче като го отворих приличаше на мини вибратор  Joy

Ей маринелс, много рядко имам възможност да влизам - аз съм си слагала гиназол, преди две седмици, много е ефикасен, , макар и плашещ в началото.
Между другото, и моето момиченце, живдот и здраве, ще се казва Маринела Илиева  Grinning. Надявам се името да ти е донесло късмет  Laughing
Честито  първо бебче в нашата дружина ,дано да ни е за късмет и леки раждания!
Момичета от Пловдив, колко от вас ще ходят на кафенцето в Тон Бонбон 2? Хайде да се организираме и да отидем заедно, дасе запознем най -накрая.
Лека неделя на всички момичета

Общи условия

Активация на акаунт