Бебешка близнашка тема ХХ

• 34 097
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
  Димяни, най-вероятно и малките ще изкарат варицелата в момента в този случай. Елена ми беше на тази възраст, когато я изкара покрай каките.
  За хапването нямам оплаквания, ядат колкото аз на тяхната възраст, тоест малко, но си растат и са здрави, което основно ме интересува. Елена е малко по-хапваща от тях, за кърменето да, но вече предвид, че съм на работа е малко като количество и брои кърмения.

# 616
Като сте захванали темата за храненето..., да се похваля.След една злояда кака си мечтаех за ящно дете.Е, мечтите ми се сбъднаха двойно Simple Smile))Няма нещо, което да не им хареса или да откажат!С цялото захранване- никакви проблеми.Вече сме на млечна кухня.Хранят се с охота, чак мед ми капе на сърцето..., пу-пу...! И попарата мелат..., абе като малки ламички са.И ако аз не спра да им давам, не знам до кога ще ядат Laughing Пожелавам на всички такива ящни деца!

И аз се присъединявам към Илик123, близнаците толкова добре си хапват, че направо се чудя как ще издържа финансово. Освен че си изяждат порцията от кухнята, винаги си дояждат и по едно бурканче я каша, я плодово. Да са живи и здрави пък другото ще я смятаме. И баткото започна да си хапва доста, направо незнам вече каква тенджера да си взема, все купувам го по-голяма от предходната и все не стига. CrazyА като пораснат всички какво ще е!!!! smile3511

Да ви кажа след годинката някъде по едно време се спогледахме с мъжа ми и установихме, че у нас реално все едно ядат 4-ма възрастни! И моите много добре си хапваха, че и ги кърмех, поне да им се лепеше по-осезателно нещо  Crazy
Каши пък никога не съм давала, нито млечни, нито безмлечни.  Peace
Аз от време на време пускам линк, но пак да препоръчам Захранване, водено от бебето (бебетата  Simple Smile) за близнаци, много е лесно и приятно, тук съм писала специфично за близнаците с много наши снимки:

http://zabliznacite.wordpress.com/2011/04/27/nai-lesnoto-zahranv … deno-ot-bebetata/

някой ден ще се наканя да пусна и отделна темичка  Tired

Димяни, , ако изкарате сега варицелата няма страшно, като са по-малки минава лесно и поне ще знаеш, че е минала  Hug

# 617
о, Димяни ужас. Дано я изкарате леко. Ние  я карахме с моя мъж като бяхме н 32 години, едвам не умряхме, ужас беше.

Ние също всичко си ядем, определено малко по-малко като количества, но не мога да се оплача. От няколко дни давам и пиле, ама не са мн фенове. А днес за 1 път дадох Елда и я харесаха.
Плод смятам да дам след няколко дни, да вкарам пуешко и заек.

Иначе вчера ни биха и 1 ваксина, 5 компонентна, добре спахме, днес са с 37.1, но мисля, че като цяло добре я приемат.

И кърмата вече по-малко ми я търсят, особено Марти, Йо си хапва повечко. Но определено най-много хапват като заспиват и през нощта.

# 618
  • София
 Димяни, имай готовност за дребните. Ние миналата година по това време участвахме в този филм.  Whistling Бяха точно на възрастта на твоите. Дано да мине леко. Hug Дано и Вики да се справи бързо с кашлицата. Praynig

У нас е същата работа- малкият батко кашля и е с Т, чакам да видя дали дреболиите ще се включат и този път. Confused Бръмбарко пък онзи ден си разби долната устна и сега всяка фолк певица може да му завиди на обема. Mr. Green

# 619
о, Димяни ужас. Дано я изкарате леко. Ние  я карахме с моя мъж като бяхме н 32 години, едвам не умряхме, ужас беше.

Нали точно затова е по-добре шарките да се изкарат като малки, иначе минават много тежко в късна възраст:naughty:
Моите я изкараха на 2 годинки някъде, изринаха се, вдигнаха малко температура, мина и замина   Whistling Нали са девойки, много се радвах, че я изкараха  Simple Smile

# 620
  • София
Фата, да ти кажа при нас положението беше доста по- различно. Даже съм пускала снимки тук как изглеждаха. Confused

# 621
Аз не казвам, че положението е розово, но поне отминава  Hug И моята едната беше цялата на плюски и като са мънички е голяма мъка да ги гледаш така  Sad

# 622
Добро утре,

Фата определено е по-добре малки да карат, аз само казах, че за мен да минеш шарките като малък е идеално, защото се оказа, че и аз и мъжа ми и нашите кумци не я бяхме карали и от едната им дъщеричка цъфнахме и 4-та, само дето мъжете я изкараха супер тежко.

Ние май се разминахме само с тази 37.1 температура вчера. То предполагам до 24ч след поставяне на ваксината се вижда дали реакция или бъркам?

Ние тъкмо се облякохме за навън и то каква буря стана, ужас. Сега слушат музика и се надявам лека по лека да заспят.

Аз дето се радвах, че ядем всичко, от 2-3 дни не искат да си ядат пюренцата, ядат по малко кърмаи това е. Само кашата засега я хапват, но не с мн кеф.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 13:46 от nikolina-pikolina

# 623
  • София
Ники, а със зъбките как сте? Понякога губят апетит, ако предстои пробиване на зъбче. Пък може и от жегите да е. Peace  Мисля, че можеш да отдъхнеш за ваксините (Пентаксим предполагам сте слагали). Hug

# 624
Как ви таксуват близнаците като посещавате хотели?
На повечето места чета "второ дете от 2-11.99 г. ... 50%"
Как ще се разберем кой е първи, кой е втори  Laughing Laughing Laughing?

# 625
  • Някъде там...
И аз съм се чудила същото.  Crazy
През април бяхме на Сандански и децата бяха гратис. Да кажат как са ги таксували Хелче и Каси, засякохме се в същия хотел, а са с по-големи деца.  Mr. Green

# 626
На мен ми мирише на дискриминация... Thinking
Първият близнак free, вторият платено Laughing.
И ме интересува, че за двете деца ползваме 1 допълнително легло, другият спи при нас.

# 627
  • София
Зависи от хотела - има и такива където до 12 г. са безплатно, тази седмица ми изпратиха една оферта за Слънчев бряг, и тримата са без пари. Аз такива търся, че иначе... ooooh!

Хехе, Жабче, какъв късмет да се засечете в един хотел  Simple Smile И Хелче и Каси не съм ги виждала от сто години. А едно време какви срещи правихме  Confused

# 628
  • София
Е, Жабче, аз така и не разбрах че си ти. Каси ми каза че се познавате, но не ми каза ника ти и не се сетих, докато сега не писа Simple Smile
Сега да кажа, че в този хотел по принцип до 4 години децата са безплатно. Каси обаче си бяха взели апартамент за 3ма, съответно плащаха цената за апартамент, тъй като в двойна стая с две деца на почти 4 щеше да им е тясно. Ние там не отсядаме в хотела, свейърите имат апартамент в жилищната част на сградата. Иначе досега като сме ходили другаде на почивка, не сме плащали за децата. В повечето хотели по морето до 2 години е безплатно, а миналата те нямаха още навършени 3, та минахме и за двамата безплатно, хем ни бяха дали 2 кошари. Тази година не съм гледала какви са цените и условията, но определено вече не можем да минем с кошари, ще си трябват допълнителни легла. Така или инача няма да ходим в БГ на море, резервирали сме си за гърция вила с 2 спални и хол и ще ни бъде идеално. Честно да си кажа, в една стая вече ни е доста тясно и трудно спането 4мата...

# 629
  • хасково
Нашите от как са се родили посещаваме един хотел.Отначало не ни ги таксуваха ,защото бяха бебета.Сега не ги таксуват,защото ни познават и сме редовни посетители.А и ни гледат сеира как с татко им правим в 11 часа вечерта оборка на дъното на басейна от нашите играчки.Те от терасата много хубаво цамбуркат в басейна. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт