Какво повече няма да купя

• 84 172
  • 800
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Няма да купя никога повече българска леща "Крина".
Това чудо няма разваряване, час и нещо къкри на котлона и пак дрънчеше Stop.

Еййй, не съм една значи Crossing Arms Че и втори път взех, уж дребна, друга, ама пак същата!

# 136
  • Пловдив
Сега се сетих - повече няма да си купя количка Бертони Simple Smile

# 137
  • София

Еййй, не съм една значи Crossing Arms Че и втори път взех, уж дребна, друга, ама пак същата!

хъм, аз пък купувам от малките пакети и н мека ми кешава ми става за 30-40 мин....
за оранжевата пък да не говорим...тя за 20 става на пюре...

# 138

Кажи защо, де. Simple Smile

# 139
  • Пловдив

Кажи защо, де. Simple Smile
Бертони Атланта 3 - скапа се за 6месеца, просто взе да се разпада, задните колелета взеха да се откачат, всичките три колела взеха да.. не знам как да обясня, те са с едни като пластмасови спици, три на брой, взеха да се разместват половинките. Кошът беше малък и неудобен. Ама преди 5г, първо дете кой ти разбира от колички, взех там една по-евтина, която ми се видя добре. След фиаското с бертонито си купих хаук денвър - еми признавам тежичка си беше, ама отгледа двете деца от-до и още е здрава, но се сдоби с няколко неприятни петна по тапицерията и сега ще си купя още една за третото Simple Smile просто защото искам да изглежда добре количката.

# 140
Благодаря за инфото. Simple Smile На мен, живот и здраве, тепърва ми предстои тази покупка, но ми се вижда толкова сложно, че още не смея да гледам даже.  Laughing (Съжалявам за офф топика.)

# 141
  • София

хъм, аз пък купувам от малките пакети и н мека ми кешава ми става за 30-40 мин....
за оранжевата пък да не говорим...тя за 20 става на пюре...

И аз проблем до сега не съм имала, ама на каква партида случих ooooh!

# 142
  • София
Янтра, пръскаш петната с Меглио и оставяш за 2-3 часа.После переш Peace Моята светна милата, като нова стана...сега чака трето дете да я ползва Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Не, ръждата не излиза, като е стояла и е хванала ръждиви петна от другите натурии на тавана. Като излезе петното се маха и цветът, обезцветява се.

# 144
  • Ямбол
идеални като нови стават на автомивка нА ПАРОСТРУЙКА КОЛИЧКИТЕ

# 145
  • Варна
Колко струва този вид услуга?  1stroller

# 146
  • Ямбол
Ами зависи от Авто салона. Различно,както са разлини на всяко място цените за автомивка.Но не повече от 10- 20 лв.

# 147
Thinking Въпрос на късмет е според мен. Нашата Бертони е купувана през 2005 и след детето изглежда абсолятно нова само по гумите си личи, че е употребявана.

# 148

Пък моя вика,че аз не мога да я сготвя лещата,и затова само той си я готви...... Rolling Eyes

# 149
Не бих купила вече руска салата на Кенар,отвратителна е .Колкото и трудоемко да е,правя си я домашна с хубава майонеза (Краси или Ремия )а и знаеш продуктите които си вложил. Wink

Общи условия

Активация на акаунт