Какво повече няма да купя

• 84 208
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Винаги съм мислила че Мат-Стар е българска фирма.

българска фирма, чието производство е в Китай.

# 121
  Кисело млако Бор Чвор  ooooh!

# 122
да ужасно е на бор чвор  Sad

# 123
  • Бургас
Смятам ,че цената определя качеството на продукта , а що се отнася до кисело мляко Бор Чвор на мъжа ми му харесва.

# 124
Смятам ,че цената определя качеството на продукта , а що се отнася до кисело мляко Бор Чвор на мъжа ми му харесва.
Да,но не в България!

# 125
Бира от Кауфланд - за да ти приемат амбалаж /"празно за пълно"/ трябва да покажеш касова бележка, че си купил бутилките от там. Няма такава простотия никъде на друго място!

Не е вярно!Има го и в Билла,и в Про Маркет,и в кварталните магазинчета....при това не от днес и вчера....

# 126
Купихме си "прясна" пъстърва от Пикадили. На следващия ден, когато решихме да я приготвяме, вече имаше лек дъх на развалено. Днес бяхме в Рода. Месото от свински бут беше леко залиняло  Mr. Green 

# 127
  • София
Бира от Кауфланд - за да ти приемат амбалаж /"празно за пълно"/ трябва да покажеш касова бележка, че си купил бутилките от там. Няма такава простотия никъде на друго място!

Не е вярно!Има го и в Билла,и в Про Маркет,и в кварталните магазинчета....при това не от днес и вчера....
Може би! При нас в кварталния магазин няма такова нещо. За Била не мога да кажа, защото не съм купувала скоро.

# 128
  • Пловдив
От февруари било това изискване за касовата бележка в Кауфланд, и ние купихме веднъж и повече не завторихме. Преди редовно си взимахме бутилки бира, сега вече от кварталния магазин си взимаме само защото  не искат касовата бележка когато връщаш бутилките.

# 129
Грах в буркан на "Сторко"!
В момента, в който го отворих, кухнята замириса на развалено. Силна, гадна миризма, която не можах да разкарам цял ден. Часове проветряване в студа  Stop
Не стига това мъчение, ами вечерта която и телевизия да пусна - тяхна реклама (били ми мечта моля ви се).

Дъщеря ми си купи кецове на Матстар преди месеци - не са мръднали. Носи ги и зимата в снега - не пуснаха. Доволна е  Peace

# 130
С граха на Сторко и на нас ни се случи: бяхме купили 10 буркана, 2-3 бяха развалени.

# 131
  • София
От февруари било това изискване за касовата бележка в Кауфланд, и ние купихме веднъж и повече не завторихме. Преди редовно си взимахме бутилки бира, сега вече от кварталния магазин си взимаме само защото  не искат касовата бележка когато връщаш бутилките.
Според мен би трябвало да се изисква касова бележка, ако само връщаш, без да купуваш. Иначе те принуждават да си купуваш и бутилката, от къде на къде, това е замяна!

# 132
На "Сторко" вече нищо не купувам.
Преди година взех от замразената бамя и се отвратих - пълно с косми..............гадост

# 133
Яйца на премия от Пикадили.Бяха развалени и със странен на цвят жълтък Rolling Eyes
Не бих купила нищо от магазини Европа,лол кост е всичко,също и от Т-маркет.
Не бих купила българска паста (макаронени изделия)
Не бих купила "дупета" - капаци от салами
....или фасул "Смилянка" на Крина - произведен е в Тутмекистан  Laughing

# 134
Няма да купя никога повече българска леща "Крина".
Това чудо няма разваряване, час и нещо къкри на котлона и пак дрънчеше Stop.

Общи условия

Активация на акаунт