Какво повече няма да купя

• 84 270
  • 800
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Единствените пастети, които купувам са детските - Аргета Джуниър.
Български пастет не бих купила никога.

И с какво би трябвало да са по- различни детските?! Не вярвам, че технологията им е по- различна, нито пък да мелят бебета- мишки  Stop

# 181
Аргета купувам много рядко. Няма глутамат и консерванти. Не е произведен в България.
Цеховете там, нямат нищо общо с гаражния принцип на производство тук. Защото и най-новата и луксозна производствена линия в България, бълва отровни колбаси и месни консерви, пълни със зъби, копита и мишленца. Затова.

# 182
  Влизам , да си сверя часовника с нови гадости ... аз скоро не съм се отказвала от нещо , просто купувам от години само определени неща . Това , което май не съм писала, е че не купувам каквото и да е замразено месо и от този тип продукти продукти , причината е , че искам да е свежо и прясно.

Какъвто и да е пастет не бих купила , дори и на луната да го произвеждат , камоли за детенце.

# 183
Какъвто и да е пастет не бих купила , дори и на луната да го произвеждат , камоли за детенце.

Чак пък.
Често чета "Аз пастет няма да купя!". Качественият пастет (защото има и такива, повярвай ми), няма нищо общо с това, което си представяте. Освен това е в пъти за предпочитане от отвратително отровните колбаси, които се продават.
За съжаление същите тези малки дечица ядат гаден български пастет в яслите и градините. И пият боза, натъпкана с ужасяващо вредни подсладители.

Та, по темата - никога няма да купя боза. Макар че като дете много обичах.

# 184
  • София
имаше тук във форума някаква боза, която била със захар, без подсладители...но аз такова нещо купувам 1 път на година-две...та забравих, коя марка точно беше...

аз боза не съм виждала май в менюто на детската никога.

# 185
Чух и аз нещо подобно, но не съм търсила специално.
Но явно трябва. Дребното вече е с промит мозък, харесва му бозата. Нали им дават понякога със следобедната закуска Close.
Награби миналата седмица едно шишенце, от хладилната витрина на една баничарница. И сладко-сладко си я изпи, че се и облиза Confused.

# 186
  • София
хахаха, еми..то си е вкусно..въпреки, че моят не я харесва..аз само на мен като ми се допие купувам, което си е наистина мнооогооо рядко.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510762.0 ето я темата за бозата със захар. въпреки, че гледам, че май пак не е съвсем това, което трябва да е.... а и ти си писала в темата...

# 187
  Не казвам , че няма да купя пастет , защото смятам , че колбасите са по качествени ... напротив , в къщи колбаси , луканки и прочие не се купуват от поне 2 години. Ако искат да ги облепят в цели целофани стара планина , пак няма да купим . Единственото, което се купува е  пастърма . Когато идват гости аз си приготвям мезета от прясно месо , а на нас не ни липсват.

# 188
Ейнджъл, мерси Simple Smile.

Стандартът "Стара планина" е сериозно недоразумение и заблуда.
И всъщност продуктите са същите, но с повишени цени.
А така го чаках този стандарт, че нали ни бяха проглушили ушите, че стоките, които го носят, ще бъдат без адитиви.
Не купувам нищо "Стара планина".

# 189
  • София
Доста от нещата, които сте изброили не се купуват и у нас. Гледаме колкото се повече да заложим на домашните неща - лютеница, кисели краставички, домати в буркани, яйца, прясно мляко купуваме от Симеоново (човека си има крави и млякото е страхотно), понякога квасим и кисело мляко, баща ми от време на време прави домашна пастърма  Peace
Аз бих добавила шампоаните - Pantene, Wash&Go, Nivea, Shauma... Развалили са ги брутално! Преди имаше един много хубав сайт http://en.barcodepedia.com/, там си проверявах кое къде е произведено и не се учудвах, че половината неща за българския пазар са си изнесли производството в Румъния => качеството спада  Tired

# 190
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 191
Никога повече няма да купя...
- шампоан или балсам на syoss - черните опаковки , балсама беше като айрян, ужасни бяха;
- месо от Пикадили - като отворих пакета в който така добре ми го бяха овили миришеше на мърша;

Отдавна спрях да консумирам каквито и да било натурални сокове, в тях натурален сок има колкото в кренвирша истински месо!

# 192
Отдавна спрях да консумирам каквито и да било натурални сокове, в тях натурален сок има колкото в кренвирша истински месо!
В тази връзка,на моя приятел негов познат работел в този бранш и сподели,че Всички натурални сокове се правят от основната суровина ТИКВА Mr. Green
И портокал и ....каквото си щеш.Не,че има лошо де,то тиквата е полезна ,но ако е наистина така  newsm78незнам,незнам.Та и ние не пиеме такива.
Взех си машинка за фреш и много съм доволна Peace

# 193
  • София
Аз също знам, че основната съставка е пюре от тиква, после вече са захарта, дадените есенции, овкусители и евентуално някакъв % от дадения плод.

# 194
Откакто си купих кухненски робот със сокоизстиквачка и цитрус преса сокове не съм купувала.
Преди няколко дни дори сок от краставица изстисках  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт