Какво повече няма да купя

• 84 280
  • 800
  •   1
Отговори
# 255
Не знам дали водата става жълта. Таблетите за казанче са суперзамърсител за водите и не ги купувам.
Предполагам, че е наблъскана с хлор и таблетата оставя водата прозрачна.

# 256
  • Бургас
Аз пък кашкавала им много харесвам на Пършевица.Жалко.
Все не успявам с кашкавалите.Това е продукта от който най-много изхвърлям,а е толкова скъп.

# 257
  • София
аз кашкавал последно на Домлян купих(понеже им харесвам киселото мляко) и ми се стори не лош...надявам се да не излезе и за него някоя гадост...

# 258
Оле...колко кисело мляко Пършевица съм изяла...Сега трябва да отида в другата тема, да си намеря заместител.

Не купувам: олиото на Кауфланд, тяхната марка, всички продукти на Бор Чвор, особено прясното мляко...миришеше на повръщано като отворих шишето, ще дописвам, май доста неща имам в черния списък

# 259
Последното кисело мляко от 3,6 % на Бор Чвор си беше наистина чисто нишесте онзи ден.

# 260
  • Бургас
А защо не купуваш олиото на Кауфланд ,какво му има ,гледам ,че масово се купува. Между другото аз ползвам продукти на Бор Чвор и съм доволна.

# 261
Последното кисело мляко от 3,6 % на Бор Чвор си беше наистина чисто нишесте онзи ден.
+1 PeaceОтвра!Жалко.Купувах от изварата ,но последният път беше вкисната.

# 262
Аз пък купувам кашкавал Мероне. Мисля, че не е лош, а мъжът ми каза, че мандрата е стара, но преди произвеждали само за износ. Огромни производствени площи имали. Едва ли качеството е като това за износ, но не мога да си позволя оня кашкавал, отлежал 78 дни ли беше, баси цената - 17 лв, нещо такова, луди хора! Верно че е хубав, ама чак пък толкова... А скиселото мляко, вече съм вдигнала ръце, са последно сме на Верея, това дето е по бг стандарта, оранжевото. Редичко е, ама... става.

# 263
  • София
А тези таблетки дето се слагат във водата в тоалетната чиния на нас ни боядисват и самия фаянс, много неприятно.

Кашкавал "Домлян" и на  мен много ми се услажда. И киселото мляко Бор Чвор ми харесва, не че има общо с домашното. Преди любимо ми беше Родопея, но нещо не го виждам в магазина.

# 264
  • Sofia
А тези таблетки дето се слагат във водата в тоалетната чиния на нас ни боядисват и самия фаянс, много неприятно.
Такива таблетки купих от Карфур - нито боядисват, нито чистят при мен. Нулев ефект.

# 265
  • София; Дружбето
Кашкавала само Хаджийски. Не знам дали е хубав, нямам инфо, но като си запека филийката поне не мирише на изгоряла пластмаса
Таблетките за казанчета престанах да позлвам от както една ни разяде вътре една пластмасова част Crazy Не знам как стана, но реших, че щом го може, значи не е безопасно. А ези, които се поставят т воалетната чиния Joy просто не са ми по вкуса, а и детето беше изумено като ги видя и ги отми набързо с четката

# 266
  • София
verabel, сериозно ли?  Sick
Май е най-добре човек да не знае какво яде, колкото и да обичам да съм информирана.
Да, съвсем сериозно и честно!
Бих искала да попитам от къде имаш тази информация  newsm78

# 267
Олиото на Кауфланд ми мирише на риба, каквото и да готвя, а в салатите ми придава странен гаден вкус.
Много харесвам олиото на Била, пак тяхното, но вече много рядко го намирам.

# 268
Кашкавал и сирене Олимпос и Елена - не струват  Sick. Скоро ходих в Сърбия и си купух кашкавал - маслен, мирише на мляко и страшно евтин - килогранма беше около 3-4 лв. Но наистина като го ядеш. кашкавала, мирише на мляко.

# 269
Ние от толкова износ на суровини като мляко, кашк. и сирене(и не само),незнам дали за БГ пазара остана нещо.Докато за сърбите гледах по ТВ,че предимно си реализират продукцията на техния си пазар.Затова си попаднала на качествен и евтин продукт.
....И снощи това което даваха в новините,че консумираме 2-3 пъти по-некачествени храни( лол кост) от EU.Аз си го знам де,но все пак.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт