Какво повече няма да купя

• 84 387
  • 800
  •   1
Отговори
# 285
Леле, разбихте ме просто...зачерквам ги дебело   Peace

Много полезна тема, благодаря на авторката, само дето снощи сънувах смлени мишки  Mr. Green
Вече ще пазарувам още по- трудно и бавно за ужас на мъжа ми

# 286
Сирене "Елена" в метална кутия! Twisted Evil

# 287
Vkusat ot detstvoto Simple Smile))

# 288
Aз съм забелязала. че марката Clever, на Билла имат сполучливи неща. Взех си ориз оттам и съм доволна. Олиото ще пробвам задължително, кашкавала също  Peace

За тези продукти Билла възлага на друг производител да опакова негови продукти, но с марка Clever. Вижда се при описанието - пише "Произведено от "(името на фирмата производител)" за Билла АД". Така че качеството на продуктите Clever зависи от фирмата производител, а коя е тя пише на опаковката.

# 289
Та така, всичко е въпрос на покупателна способност, аз донякъде оправдавам тези производители, които слагат сурогати в стоките за нашия пазар - те проучват пазара, виждат официалните данни за доходите у нас и си правят сметка, че няма кой да купи техните стоки и воала, ето ви стоки, в същите опаковки, но с друго съдържание, но по джоба ви.
Е как да са по евтини у нас от тези в Европа като са на едни и същи цени. ShockedСамо дето у нас пробутват болкуците.Защото има кой да им го позволява .
Не е ли незаконно на опаковката на кока-кола да пише захар ,а вътре да има евтин заместител на захарта. #Cussing out Алчни измамници #2gunfire #2gunfire  #2gunfire #Cussing out

# 290
Nie kupuvame produkti na Krina I sirene Elena v metalnite kutii
За крина.....ще ги замерям с леща fight

# 291
Poslednoto otkritie e oriza Basmati

# 292
Не е ли незаконно на опаковката на кока-кола да пише захар ,а вътре да има евтин заместител на захарта. #Cussing out Алчни измамници #2gunfire #2gunfire  #2gunfire #Cussing out

Не стреляй! На Кока-Кола доскоро пишеше "захар и/или фруктозо-глюкозен сироп", а на последните бутилки пише само "фруктозо-глюкозен сироп". Никой не лъже в случая. Пък и колата е последният проблем. Има много други работи, за които си заслужава стрелянето. Например, че няма българска сол, а всичката е от на майната си докарана и кой я знае каква е. В България не съм намерила досега свястна пакетирана леща, оризът също е много лош. Няма сила на света, която да ме накара да купя прах за пране, произведен за Централна и Източна Европа.

Не бих купила повече шунка. Последно се опарих с една "шунка" на КФМ и се отвратих до края на живота си. Представляваше нещо като тресящ се желиран бълвоч.

# 293
Не съм доволна от стария боб и от лещата на която и да е БГ фирма, в това число беления боб на Крина и оранжевата им леща.

# 294
На мен пък на Крина беленият боб ми харесва.

# 295
За боба, след голямо взиране, се открива от къде е партидата, обикновено е отстрани, по дължина на пакета написано, с онзи щрифта от точици. Аз търся боб от разните му станове -  Киргистан, Таджикистан, без грешка са.

# 296
  • София
Аз последно купих един доста дребен боб на Blue mountain /мисля, че беше от Лидл/ и съм доволна. Преди си купувах от пазара "Димитър Петков" насипен 3,50лв/кг и бях много доволна.
Кисна го задължително цяла нощ или ден в студена вода или за час във вряла и след това го варя около 30 минути в тенджера под налягане, като изхвърлям първата вода.

# 297
  • София
От бебешките неща - продуктите на Джонсън&Джонсън, които се предлагам на българския пазар и по-специално бебешкото олио и лосиона; пелените Пуфис; пюрета на Ганчев.. Ще мисля още

# 298
Nie kupuvame produkti na Krina I sirene Elena v metalnite kutii
За крина.....ще ги замерям с леща fight

Баси, как се изложих тая вечер в къщи с тая леща ,,Крина,, #Cussing out

# 299
  • Пловдив
Aз съм забелязала. че марката Clever, на Билла имат сполучливи неща. Взех си ориз оттам и съм доволна. Олиото ще пробвам задължително, кашкавала също  Peace

За тези продукти Билла възлага на друг производител да опакова негови продукти, но с марка Clever. Вижда се при описанието - пише "Произведено от "(името на фирмата производител)" за Билла АД". Така че качеството на продуктите Clever зависи от фирмата производител, а коя е тя пише на опаковката.

Малко извън темата, но до скоро царевицата под марка "Клевър" се произвеждаше от Бондюел. Simple Smile

Партида, срок на годност - всичко беше еднакво. Сега нямам представа дали е така! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт