Какво повече няма да купя

• 84 185
  • 800
  •   1
Отговори
# 480
Мустела е козметика или по-точно химична смес, която се води козметика.
И аз моето мога да го намажа и нищо няма да му стане вероятно. Но не това е въпросът.

Така е, за съжаление много малко майки го разбират...  Tired

# 481
  • София
а на Хип и Нестле какво им е ?

# 482
  • софия
Немски (или там, където ги правят) варианти на Ганчев Sick Нищо от тях не съм давала на детето и не бих.  Naughty Научих се да чете съдържания от-до.

# 483
  • София
Немски (или там, където ги правят) варианти на Ганчев Sick Нищо от тях не съм давала на детето и не бих.  Naughty Научих се да чете съдържания от-до.
Да и аз съм им чела  съдържанията...част от тях стават идеално...освен това зависи и от възръстта...

# 484
Няма да купя дори хляб от Пени маркет.Всичко им е с много ниско качество и развалено.

# 485
Хляб Тонус.
Вече два пъти купувам такъв хляб, 2 дни до края на срока на годност, а филийките са с петна мухъл.

# 486

Съдържанието, и изобщо целия етикет на Хип, трябва да го четеш с лупа, защото шрифта е ужасно ситен(на малките бурканчета). Мен ме заболяха очите да се взирам за да го прочета. На Нестле незнам

# 487

Съдържанието, и изобщо целия етикет на Хип, трябва да го четеш с лупа, защото шрифта е ужасно ситен(на малките бурканчета). Мен ме заболяха очите да се взирам за да го прочета. На Нестле незнам
То съдържанието на пюретата  Хип какво е виновно,че от вносителя Авенди така са изписали на етикета ?
Аз не бих спряла да купувам нещо качествено,но понякога с калпав шрифт на етикета...
За Нестле.....преди бях писала,кашите са отврат.Не че я ям,но не мога 10-15мин. да я разтворя,детето почва да се тръшка на столчето..

# 488

Нищо им няма - само дето са наблъскани с консерванти... Това не ми се струва малко ...

# 489

То съдържанието на пюретата  Хип какво е виновно,че от вносителя Авенди така са изписали на етикета ?
Аз не бих спряла да купувам нещо качествено,но понякога с калпав шрифт на етикета...
За Нестле.....преди бях писала,кашите са отврат.Не че я ям,но не мога 10-15мин. да я разтворя,детето почва да се тръшка на столчето..

На вкус може да ти се виждат качествени, но самият факт, че срока на годност им е 1-2 години не ти ли говори, че изобилстват от химия и консерванти???

# 490
От къде да започна??? newsm78

6. пюрета Ганчев, Хип и Нестле
8. козметика Мустела, Джонсън, Чико

Какво за тези марки пюрета, и кои видове точно?
за козметиката какво- не понесе на детенце ли? Аз ползвам Мустелата, и на бебето му няма нищо. Джонсън, купен от тук е с различно качество от този от САЩ.Имам такъв, щатски, но още не съм го почнала. Чико?

Варта не са ли същия боклук като Монбат?

Chopi, всички пюрета за съжаление са наблъскани с консерванти и въпреки, че пишат без консерванти, има химия в тях. Имам позната, която работи във фирма, която снабдява компаниите с химични добавки и съставки, които се слагат в храните. Тя лично ми е казвала, че в абсолютно всички пюрета и натурални сокове има консерванти... Дори и в най-скъпите и добри на вкус... Относно Мустелата, Джонсън и Чико за съжаление у нас единственотъ цената им е качествена, може в другите страни качеството да е друго. Но аз лично съм разочарована от тези марки и не бих повторила с тях за детето си...

# 491
  • София

Нищо им няма - само дето са наблъскани с консерванти... Това не ми се струва малко ...

къде пък ги тези консерванти? поне по етикет нямаха...когато аз давах...

но пък тогава защо само хип, нестле и ганчев...защо не просто - готови детски храни???

# 492
  • София

къде пък ги тези консерванти? поне по етикет нямаха...когато аз давах...

но пък тогава защо само хип, нестле и ганчев...защо не просто - готови детски храни???

Е, защото мързела си е мързел и за Семпер, Овко,Гербер и други си затваряме очите Wink Mr. Green

# 493
  • София

На вкус може да ти се виждат качествени, но самият факт, че срока на годност им е 1-2 години не ти ли говори, че изобилстват от химия и консерванти???
1 година срок съвсем спокойно може да има една стерилизирана храна...каквито са тези  буркани... то и в мазето домажните произведения толкова издържат без консерванти...

# 494
Ми алтернатива да дадете?
Да чакам на село да станат плодовете и зеленчуците?....детето ще умре от глад до тогава
Да купувам от пазара?.....няма никакъв контрол за качество
Да купувам Био плодове и зел. , да мачкам и варя?......не съм толкова богата и с толкова свободно време.Имам градинка,животни и много буйно дете което сама  гледам....
Та в случая по-добро от Хип не виждам

Общи условия

Активация на акаунт