Какво повече няма да купя

• 84 087
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
Плодове и зеленчуци от Била. Мухлясаха отвратително за 15 часа. всъщност доматите бяха мухлясали още в  магазина, бяха в кутия, а нектарините на другия ден бяха със  същият отвратителен мухъл като паяжина между плодовете.

# 662
и аз се дразня,като се окаже, че съм взела вкиснати домати или други зеленчуци/плодове.
много често ми се случва в хранителните вериги - слагат ги в тарелки, разваленото е отдолу и не се вижда...

# 663
Като изчетох списъкът и Е-тата направо ми се отщя да ям. Споделете моля какви храни да купувам ?Поне най-малко безвредни.

# 664
  • София
Simple Smile освен пресни плодове, зеленчуци, от някоя баба от село мляко(от което да квасиш, правиш масло,сирене и кашкавал), месо и яйца.... друг вариант надали имаш....
Или да се надява на био продуктите Simple Smile

# 665
  • WonderLand
Никога повече няма да купя майонеза Руби. Пише на опаковката традиционна рецепта.  Вкъщи погледнах съдържанието
На първо място - вода, растителна мазнина, оцветители, овкусители, консерванти, подобрители, аромати, сгъстители + не знам колко си Е-та...
Но никъде не видях нищо за яйца, сол, лимонов сок... и това било традиционна рецепта
Ето снимка на въпросната майонеза:

# 666
Simple Smile освен пресни плодове, зеленчуци, от някоя баба от село мляко(от което да квасиш, правиш масло,сирене и кашкавал), месо и яйца.... друг вариант надали имаш....
          За мен добре  мога и ям плодове,салати ,сирене и кашкавал  Ами как да накарам децата  да ядат и те това.

# 667
  • София
е  ще ги готвиш де Simple Smile

# 668
Никога повече няма да купя майонеза Руби. Пише на опаковката традиционна рецепта.  Вкъщи погледнах съдържанието
На първо място - вода, растителна мазнина, оцветители, овкусители, консерванти, подобрители, аромати, сгъстители + не знам колко си Е-та...
Но никъде не видях нищо за яйца, сол, лимонов сок... и това било традиционна рецепта
Ето снимка на въпросната майонеза:

не бих си купила вече нищо на въпросната фирма, патила съм си и аз !

# 669
  • софия
          За мен добре  мога и ям плодове,салати ,сирене и кашкавал  Ами как да накарам децата  да ядат и те това.
Моето яде без проблем. НЕ обича/харесва майонези/горчици/кетчуп, готови сосове, продукти с Е-та, полу фабрикати. Не преувеличавам. Предполагам е въпрос на хранителна култура. Но и аз винаги съм й готвела, яденето е домашна манджа, а не сандвич или полу фабрикат, всеки ден плодове между храненията, една от любимите й закуски е обесени ядки с мед и плод и елда със сирене. С филията винаги има домат и/или краставица.
Даваш полезното с харесваното Peace

# 670
Няма да купя домати в консерва Олинеза. Водят се белени уж. Изобщо не бяха почистени от ципите Confused.
Защо ли този проблем никога не съществува при Барилла, които обикновено купувам?!

Прави ми впечатление, че Барила се развалят много по-бързо Confused

# 671
без аспартам са елма, но не са силно ментови, леко.
сега рекламираха по радиото и някакви нови дъвки без аспартам, но не съм ги виждала по магазините.

http://www.kodent.org/ тези
Благодаря, Angel_Dust. Тъкмо си купих зелена и синя Елма да ги опитам.
А Кодент за първи път чувам и не намирам къде я продават  Thinking

# 672
   Здравейте! Повече няма да купя, ама никога, плодово кисело мляко на Бор- Чвор, респективно никакъв друг техен продукт- току-що намерих муха в млякото.

Ужас!  Shocked
Ние само такова ядем.

Леле, и на мен това ми (беш)е любимото  Shocked. И преди бях чувала, че млякото се бърка ръчно от мургави работници и в някакви казани, но не вярвах честно казано. Вече ми се струва достоверно  ooooh!

# 673
  • София
без аспартам са елма, но не са силно ментови, леко.
сега рекламираха по радиото и някакви нови дъвки без аспартам, но не съм ги виждала по магазините.

http://www.kodent.org/ тези
Благодаря, Angel_Dust. Тъкмо си купих зелена и синя Елма да ги опитам.
А Кодент за първи път чувам и не намирам къде я продават  Thinking
имай предвид, че синята е с флоурид.
Иначе имат и една кутийка зелено, сребърно и нещо розовикаво, те като че ли са най-ментови. два и нещо са и са повече драженца.
Кодент аз чух реклама по радиото, като се прибирахме от морето, така и не съм ги виждала още, но се оглеждам.

# 674
  • Варна
Леле, като ви чете човек ще реши , че стоите гладни. С годините се е променило всичко. Вече във всяка храна /не само в България/ има купища Е-та, аспартами и други отрови. С некупуването на някои храни нищо няма да промените. В тези, в които пише , че НЯМА еди какво си, то просто е скрито. Не си мислете, че се тъпчем с абсолютно всичко, но определено не стоя по сто часа в магазина да чета какво съдържа някоя си храна.

Общи условия

Активация на акаунт