Какво повече няма да купя

• 84 214
  • 800
  •   1
Отговори
# 75
Да кажа, че това с бурканите си е много голяма врътня. Лятото свекитата донесоха домати да правят, но се наложи спешно да се ходи в болница заради свекърва ми. И ми оставиха доматите на мен. А те много, пари са дали, как да ги зарежа. И започнах да ги правя, ама то ми отиде половината ден  ooooh! Накрая бях скапана буквално, добре че детето ми помагаше. Пък и накрая трябвало да се варят определено време. Вярно е, че сега са вкусни, но определено зимнината си иска доста труд, сили и време.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 14:09 от tzarina

# 76
  • София; Дружбето
Мен ме притеснява това, че щом на етика пише, че няма консервантибне значи, че наистина няма (много че-та станаха Crazy)
Не са нужни консерванти за всичко. На моите лични буркани с домати нищо няма вътре, няма сол, няма нищо. Просто домат.
То и моите нямат, но имам познати във фирма, произвеждаща консерви. на техните етикети пише, че са без консерванти, а слагат химикали Tired така че нямам доверие и на етикетите на българските производители

# 77
  • Пловдив
 Rolling Eyes То какво да кажа.... няма ли някой орган в бг да следи дали съдържанието отговаря на етикета?

# 78
Отделно, че аз и на органите не вярвам Peace На мнение съм, че понякога им се нарежда или плаща, за да не се съобщават определени резултати.

# 79
  • София
И аз избягвам да купувам колбаси, кренвирши, кайма, продукти на Данон, газирани безалкохолни напитки, сухи супи, бульони, фиксове. Но купувам пушено месо, в което най-вероятно има консерванти. Мъжа ми много обича консерви и постоянно се карам с него, но като че ли успях да го убедя.
На мен също ми допада сиренето на Маджаров, дори натрошеното в кръгла кутия, на Роса също, наспино, върху бучката беше щамповано "Роса".

# 80
Все пак темата е - "какво няма да купя"?

# 81
Замразени кебапчета от лидл - отврат са.

# 82
  • София
Не знам дали ще е никога, но на първо четене се сещам за това:
- кроасани Bauli - не задруго, а заради лъжа. Дегустация в Метро, вкусни са, пълно зърнести и отгоре на всичко "не са с маргарин, а с масло, и са полезни за децата". Нямаше нужда да ме лъжат, аз така или иначе взимах от тях без да чета (няколко пакета), сега обаче заради това са с "-4" клиента. Мисля и да ги уведомя с едно любовно писмо.
Принципно купувам консерванти оцветители и разни други подобрители но как да избегнеш всичко.
Не купувам от години български червен пипер.
Не ползвам "готови бульони" или подправки от вида Вегета

# 83
- кроасани Bauli - не задруго, а заради лъжа. Дегустация в Метро, вкусни са, пълно зърнести и отгоре на всичко "не са с маргарин, а с масло, и са полезни за децата". Нямаше нужда да ме лъжат, аз така или иначе взимах от тях без да чета (няколко пакета), сега обаче заради това са с "-4" клиента. Мисля и да ги уведомя с едно любовно писмо.
Принципно купувам консерванти оцветители и разни други подобрители но как да избегнеш всичко.

За кое лъжат в тези кроасани?

# 84
  • София

- кроасани Bauli - не задруго, а заради лъжа. Дегустация в Метро, вкусни са, пълно зърнести и отгоре на всичко "не са с маргарин, а с масло, и са полезни за децата[/i]". Нямаше нужда да ме лъжат, аз така или иначе взимах от тях без да чета (няколко пакета), сега обаче заради това са с "-4" клиента. Мисля и да ги уведомя с едно любовно писмо.

За кое лъжат в тези кроасани?
за маслото, пише "растително олио и мазнини"

# 85
Дрехите "Хелоу Кити". Страхотни на вид домашни дрехи. Всичко, което взех от магазина още на първото обуване добиваше вид на износено. Не ми стигна това, но при второто влизане в магазина не се сдържах и си купих нови дрехи с наджедата, че не съм имала късмет при първата покупка. Същата работа - няколко часа носене и стават провлачени, а от пране с хладка вода избеляват.

# 86
краве сирене на Маджаров - за втори пореден път сиренето е меко като каша!!! никога повече няма да купувам тва нещо  #2gunfire

# 87
  • София
краве сирене на Маджаров - за втори пореден път сиренето е меко като каша!!! никога повече няма да купувам тва нещо  #2gunfire

Аз скоро купих свежо биволско на Маджаров. То беше по - зле и от  тези дето са 4 лв килото, само дето това е почти 12лв кг.  Отвътре  буцата беше пълна с нещо  лепкаво и  леко втечнено,  приличащо на  кофти топено сирене, а и на вкус самото сирене  беше  гадно.
Купувала съм и други сирена на Маджаров и са били хубави, но това Sick .
  А и струва ми се, че от известно време насам,   сиренето на тази марка стана някак по- мазно- заприлича ми на Дунавия един от последните пъти като купих краве сирене.
Иначе - не употребявам всякакви миксове, фиксове и сие, които ми обещават, че ще готвя невероятно. Салами, колбаси и подобни съм свела до минимум, ако се наложи взимам   Стара планина,  суджук или филе свинско

# 88
Замразена лазаня от Пени  Sick

# 89
Замразени кебапчета от лидл - отврат са.

Уточни кои, защото ако са от тези малките, Cevapcici, са много хубави, само от говеждо  месо са.

Аз влязох да напиша за Свежо сирене Хелиос, пазя спомена за него от години назад, когато го пуснаха за първи път на пазара. Сега и продукт не може да се нарече, на нищо не мога да го оприлича, камо ли на сирене,  не се хапва, изхвърлих го директно.

Общи условия

Активация на акаунт