Какво повече няма да купя

• 84 156
  • 800
  •   1
Отговори
# 210
  • Viena
Ужасно изглеждат картофите,трябва да се оплачеш някъде.

# 211
Мда, отврат са, заминаха в кофата.
На КЗП ли да се оплача?

# 212
  • София
За тия картофи нямам думи ooooh!

Соник, ето това разбирам под колбас - хранителен продукт от мляно месо с подправки, напълнено в черва или друга обвивка.
Шунката и филето не са колбаси в този смисъл.

Тя и шунката май по подобна технология се прави. Доколкото знам е в полутечно състояние и се "налива" в опаковката. Sick

# 213
Иха...  Shocked
Приличат повече на месо отколкото на картофи.
hahaha
Така си е

# 214
Сирене крема на Мизия милк - абсолютна извара, че и прокиснала.

# 215
  • Бургас
Аз искам да кажа ,че на Му day вземам сметана за кафе и става. Искам да похваля кашкавала на Бор Чвор ,може би за първи път ми харесва толкова този продукт ,цената е малко по - висока ,но мисля ,че си заслужава.

# 216
Същото оплакване имам за картофите от Кауфланд, Същата история - почернели и отвратителни. Изхвърлих всичко!
А също не бих купила и Паеля на Крина от тези новите в кутийте. Отвратително нещо...

# 217
  • Бургас
И аз съм попадала на подобни картофи ,но все пак Кауфланд не е зеленчуков магазин ,а хипермаркет и освен това там зареждат огромни количества така ,че мисля ,че е нормално. По принцип много рядко купувам зеленчуци от големите магазини.

# 218
  • Viena
Шампоан и балсам на световно неизвестната марка CEHKO -уж били немски,уникални косата ми е като метла,30 лв.на боклука.

# 219
  • Пловдив
И аз съм попадала на подобни картофи ,но все пак Кауфланд не е зеленчуков магазин ,а хипермаркет и освен това там зареждат огромни количества така ,че мисля ,че е нормално. По принцип много рядко купувам зеленчуци от големите магазини.
И какво като не е зеленчуков магазин?!  Shocked
Все едно не могат да следят за качеството на стоките, които предлагат. Ако са ги уведомили за проблема, трябвало е цялата партида да замине на боклука.

Цитат
Аз искам да кажа ,че на Му day вземам сметана за кафе и става. Искам да похваля кашкавала на Бор Чвор ,може би за първи път ми харесва толкова този продукт ,цената е малко по - висока ,но мисля ,че си заслужава.

Може и сметаната за кафе "My day" да е най-добрата, но ние тук все пак коментираме кой какво и защо няма повече да купи. Не се засягай, но си има списък за одобрените продукти! Simple Smile

# 220
  • София
Шампоан и балсам на световно неизвестната марка CEHKO -уж били немски,уникални косата ми е като метла,30 лв.на боклука.
А може би на са подходящи за твоята коса, не е ли по- добре да ги пробва майка ти, приятелка  Peace За първи път чувам тази марка  newsm78 /сори за спама/

# 221

Това, че не е зеленчуков магазин няма никакво значение!!!
За да продават дадена стока, получават разрешителни. Ако не се покриват изискванията за продажба на тази стока, първо се налагат много солени глоби и вотро- се отнемат разрешителните.
Така че стига глупости.
Чудя се на потребителите, защитаващи гадните практики на търговците. Чии интереси искате да се защитават в крайна сметка?

# 222
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ти защо си мислиш,че търговците като зареждат дадена стока им дават Сертификат за качество?

# 223
Не съм написала подобно нещо.
Знам обаче какви са изискванията за търговия с пресни плодове и зеленчуци и знам как скоро Карфур щяха да се сдобият с хубава глоба заради лоши домати.
Да сте чували случайно за Контрол на качеството на пресни плодове и зеленчуци?

# 224
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също поисках да видя Сертификат за качество(става въпрос за Кауфланд) и отговорът беше,че те са магазин на дребно и не са длъжни да ми предоставят.

Общи условия

Активация на акаунт