Какво повече няма да купя

• 84 327
  • 800
  •   1
Отговори
# 360
Като ви чета така стигам до извода ,че по - добре нищо да не се купува. Вие ще изкарате на въздух и вода само ,това е ясно ,но децата как ще оцелеят без да консумират любимите си продукти......

Пълни глупости!
Има достатъчно истински продукти, просто трябва да се потърсят.
Ако смяташ, че е добре детето ти да консумира "любимите си" консерванти и оцветители- храни го с тях.

# 361
  • София
Какво го емнахте горкото ме4енце - то нали е без консерванти и оцветители, директно от земята на житата и млякото Mr. Green

# 362
  • София
И аз да се оплача! Купих яйца за боядисване от фантастико. Нямаха определена марка, бяха 15бр. в пластмасова тарелка. Измих ги преди да ги сложа да се варят, сварих ги и когато поизстинаха се заех да ги боядисвам. Само че мисля, че бяха боядисани преди това в хубав кафеникаво-бежов цвят, а отдолу бяха по-светли. Когато ги забършеш с пръст, цветът им пада. Та за да ми станат равномерно боядисани ги изтърках хубавичко. Според вас дали е позволено да слагат оцветители и на черупката на яйцата?Никъде по опаковката не пишеше за добавки, а пише, че са пакетирани в Плама, гр. София.

# 363
  • София
И аз да се оплача! Купих яйца за боядисване от фантастико. Нямаха определена марка, бяха 15бр. в пластмасова тарелка. Измих ги преди да ги сложа да се варят, сварих ги и когато поизстинаха се заех да ги боядисвам. Само че мисля, че бяха боядисани преди това в хубав кафеникаво-бежов цвят, а отдолу бяха по-светли. Когато ги забършеш с пръст, цветът им пада. Та за да ми станат равномерно боядисани ги изтърках хубавичко. Според вас дали е позволено да слагат оцветители и на черупката на яйцата?Никъде по опаковката не пишеше за добавки, а пише, че са пакетирани в Плама, гр. София.
Не се коси, на домашни ми се е случвало Peace Ако си сложила оцет в боите, може да стане.Аз една година на люспи ги белих ooooh!

# 364
  • София
Мисълта ми беше, че падаше цвета на натурални яйца, небоядисани, след варене в чиста вода...

# 365
  • София
това и на мен ми се е случвало Wink

# 366
Какви са тия яйца..... #Crazy newsm78

# 367
  • София
ми такива...да са по-привлекателни...само че при нашите се подаваше отдолу директно бяло яйце Simple Smile

# 368
  • София
Според мен слагат нещо в храната на кокошките, не 4е са боядисвали ве4е снесените яйца Laughing

# 369
  • София
А, няма да ме учуди и да са ги понапръскали с нещо. Нали преди няколко месеца вървеше акция срещу боядисани портокали и мандарини.

# 370
Веро на др.Фреш....голям буклук.....хем видях, че е твърде рядко, а и цената му една такава....твърде ниска, но все пак взех  ooooh!
Подведох се от името, по принцип съм доволна от всичките им продукти ....но верото е пълен боклук.

# 371
Няма да купя хартиени торбички за еднократна употреба за прахосмукачка - Тони.
По-малка вместимост, хартията е тънка, резервният филтър е само един.

# 372
То и за торбичките за прахосмукачка си е за яд, но аз просто вече се чудя, дали изобщо има истински храни, със захар, с олио, с какао. Мислех да пускам тема за по-читавите храни, ама като отделих около месец за четене на  етикетите в магазините, видях, че няма такива.

# 373
Има читави храни. Уж.

дали изобщо има истински храни, със захар, с олио, с какао.

Купувам хубави овесени бисквити Престиж. Нямат гадории, поне според етикета.
Готови кейкове и сладкиши - вземам единствено и много рядко Балоко и Балкони. Имат хубави Пенетоне и лимонова торта, както и тирамису.
Готови бисквити - гледам да са органични или има едни немски - животни.

Проблемът е, че вече и най-оббикновените бисквити са пълни с отрови. Затова не купувам.

# 374
  • София
Най-несполучливата ми покупка наскоро бяха едни широко рекламирани сенки на Макс Фактор.

Никога няма да повторя! 20лв на вятъра. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт