Какво повече няма да купя

• 84 298
  • 800
  •   1
Отговори
# 420
  • София
да,  всички масови дъвки го имат, много  малко, разни естествени, био и не знам какви си нямат.... всъщност на родна земя не знам има  ли освен Elma други без  аспартам.
и бозата масово е също....май напред споменахме за нея... и много от бомбоните.

# 421
  • Пловдив
Малко не по темата, но има една боза, която е със захар. Пише пшеница, вода захар, без консерванти и други гадости. Дано е така де.

# 422
Още не съм прочела за всичките Ви неуспешни покупки, но просто не мога да се стърпя да споделя за моите - за да не се обърка някой още!
Никога повече няма да купя:

- Кашкавал и масло "MILKER". От Карфур веднъж взех кашкавал - мирише на обор, а за маслото нямам думи да опиша каква смрад се разнася, като се разтопи;
- Крема сирене "Clever" - не обърнах внимание кой е производителят;
- Кисело мляко "На баба". За детето купувам само "Домлян" по БДС, а аз си хапвам и "Маркели", от време на време и "Елена +".  Между другото на "Домлян" и кашкавалът е много вкусен;
- Сирене, различно от "Елена" или "Ситово". Само те са вкусни като истинско сирене. Взимах и на Маджаров, но ме отказахте;
- Кремвирши, пастет, шунка и др., както и салам на КФС. По принцип на малкия никога няма да му дам близне нещо подобно, но мъжът ми много обича салами и луканки. Покрай него и аз хапвам от време на време, после ми е гадно 2-3 дена /повече от внушение/. Шпек опитвам само, ако е на Маджаров. Предпочитам филета, шунки ОТ МЕСО /да се вижда/, макар, че и опушването е много вредно;
- Замразено месо или риба. Свекър ми беше взел от някъде миналата година два кашона /забележете КАШОНА!!!/. Превъзнасяше се колко са хубави, а те бяха просто отвратителни! Месото беше най-малко на 1 година /или поне се надявам да е на толкова/ - нямаше никакъв вкус. За рибата не искам да си спомням;
- Кайма, наденички, кюфтета и другите подобни, произведени в Кауфланд. Гадни са! Купих веднъж -и отидоха директно в кофата; както и кайма в пакетчета;
- Месо от Карфур;

Никога повече няма да купя за мен или семейството си маратонки и спортни обувки от България. Поръчваме си вече няколко пъти от Sportsdirect. Скоро видях бебешки маратонки във фирмен магазин на известна марка за 69 лв. В сайта, абсолютно същият модел струваше 11 GBP /или около 25 лв/. Още не съм разгледала други подобни сайтове, но ми се струва, че след време няма да останат много неща, които да купувам от магазините.

Ще има и още, но не се сещам засега!

# 423

- Кремвирши, пастет, шунка и др., както и салам на КФС.
КФМ ли имаш в предвид,КФС незнам да имат салам в търг.мрежа Wink

# 424
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Точно пък за салама на КФМ-деликатесен е просто уникален.

# 425
  • Пловдив
За сиренето- има едно сирене, а и кашкавал Fresco , уникални са, но са и доста скъпички, 900 гр овче сирене е 14лв  Crazy.Мъжа ми по принцип изобщо не обича кашкавал, но този не спира да го яде  Peace

# 426
newradost, ако не успееш да си намериш подходяща рецепта за гофрети,ползвай уреда като тостер.

# 427
Няма да купя нищо от "Айко"
В брошурата им пише,че промоцията е валидна до 31.05 или до изчерпване на количествата.
Отидох да купя 2 шишета с биберон Авент без бисфенол от 260мл. на "промоционална цена" 21.99
Те ме убеждаваха,че няма такава промоция.Имало било,но валидна само април и ме таксуваха на редовна цена 27.99 или 29.99лв. забравих.
Дори в Метро не ми се случвала подобна простотия Crossing Arms
Здраве де е

# 428
  • sofia
IKAFETO, благодаря за идеята

# 429
  • sofia
Su_G не е внушение, става ти гадно от консервантите в саламите, шунките и луканките - дозата е убийствена, скапва бъбреците - моето дете е хипер чувствително, ела да видиш как се чеше от една хапка - до кръв

# 430
акумулатор за кола на Монбат!

Трети поред за 5-6 год, гаранция 2г, като изтече и се скапва. Е, писна ми.  #Cussing out

# 431
# 432
  • София
Жълтия лосион за тяло на Garnier. Лепне ужасно!  Sick

# 433
  • France
акумулатор за кола на Монбат!

Трети поред за 5-6 год, гаранция 2г, като изтече и се скапва. Е, писна ми.  #Cussing out
Нашият е на 9 год. вече... Mr. Green

# 434
  • София
Да кажа, че много ми харесваше млякото на Бор Чвор от 4.5%. Вкусно ми беше и известно време купувахме само него. До последния път - рядко, някак лигаво, точи се точно като "млякото" на Верея по БДС. Остана само Боженци, което да ми харесва, докато не развалят и него  Confused

Общи условия

Активация на акаунт