Какво повече няма да купя

• 84 301
  • 800
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В готварския споменах преди време възмущението си от дробчетата на "Градус", които бяха с жлъчката и от техните бутчета, с голямо количество кожа и мазнина под тях. Но, вчера беше върхът на възмущението ми, когато видях, че воденичките на същата фирма не стават за нищо, абсолютно нищо  #Cussing out Освен че бяха с мазнина и непочистени от остатъци от храна, незнайно защо бяха сцепени на 2 така че не можеше да се обели ципата. Мъчих се 20 мин, появи ми се мазол на пръста и накрая ги дадох на котарака и кучето.
Повече няма да купувам нищо на Градус!
Аз взимам охладени такива, прекрасни са Flutter Дробчетата са цели и чисти, с кеф да ги готвиш PeaceВоденичките също!

# 406
Няма да купя сирене "Дъга"  Sick
Купих го и понеже беше много солено го накиснах в кутия с вода и го прибрах в хладилника.
След половин час имаше два пръста утайка под водата.
Като от тебешир. Отврат!

# 407
Когато купувате шоколад на промоция,обърнете да погледнете срока на годност.Без да се замисля взех Линдор,оказа се леко побелял и вкуса му е като чели друг Grinning .След това видях срока,оставаха му 2-3 седмици Whistling

# 408
За Линдор-а съм съгласна-тези промоционалните имат странен вкус,не си заслужава 2лв надолу за някаква гадост.В магазина на Линд има някакви техни кексове,намалени от 20 на 10лв-много големи и красиво опаковани-подлъгах се,но са отвратителни-сухи,чак се ронят.Намалени са също заради срока-изтичат другия месец.

# 409
И аз съм ходила в техния магазин...до НДК този,но нищо не си взех от тези "промоции"....не исках пак да са като турски марципан Peace

# 410
  • sofia
Гофретник-  като детелина - прекалено много ъгли по които залепват гофретите и после чиистенето е ад. Абсолютно безполезен уред.

# 411
  • София
Гофретник-  като детелина - прекалено много ъгли по които залепват гофретите и после чиистенето е ад. Абсолютно безполезен уред.
хм, може ли да ти е от рецептата? Имам такъв от години, никъде нищо не лепи....

# 412
  • sofia
Правих само с рецепти без яйца, заради алергия, но в успешните рецепти има страшно много мазнина, Твоята рецепта каква е? Другите се лепят ужасно....

# 413
  • София
Едно от нещата от,които съм мн. разочарована са Канелони( или др, с пълнеж)  на фирма Силва- вътре нямаше никакъв спанак , както обещаваха, а беше само тесто. Иначе и друг път съм взимала на същата фирма- замразени и много удобни за след работа, но явно, след, като им е потръгнало са намалили плънката.

Писах и на производителя, и на Комисията на Защита на Потребителите- само последните ми отговориха, че са направили проверка.

# 414
  • София
ориз Оберон - пълен е с нещо като бръмбърчета /дълги почти 1/2 см. и с хоботче  Mr. Green/, доста гаднички, освен това живи !!!
Напоследък купувах само такъв, струваше ми се най-чист и цял.....

# 415
Сирене "Дъга" наистина е отвратително!

# 416
Супичка, оризът, който си купила е бил пълен с гъгрици. За съжаление това може да се случи при всяка друга марка ориз или бобови. Нужно е да се гледа пакета, той е прозрачен.
С ориз Иззи преди няколко дни ми се случи същото. Изхвърлих го.

Сирене Дъга е ужасяващо меко и скапано. Излъгах се веднъж, защото именно тук бях чела суперлативи за него. Не повторих.

# 417
Аз съм купувала карамелизиран кокос и карамелизиран фъстък 1кг. от Метро и не само.......и при тях се получават тези гадинки.
Наистина трябва да се гледа внимателно

# 418
Повече не бих взела нищо с подсладители, по-точно с аспартам!!! Всичко от типа на Кока-кола лайт, дъвки и бонбони Орбит, бонбони Тик-так и тем подобни... Съжалявам, че късно разбрах за това тъй вредно нещо!!!

# 419
лелее не знаех, че и дъвките го съдържат...  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт