Какво повече няма да купя

• 84 259
  • 800
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
От този сайт http://www.matatama.com/ никога нищо повече няма да купя. Разочарована съм по всички параграфи. Прах в очите.

Защо  newsm78? Би ли споделила? Аз също съм поръчвала и останах доволна  Thinking

# 451
Цитат
акумулатор за кола на Монбат!

Трети поред за 5-6 год, гаранция 2г, като изтече и се скапва. Е, писна ми.  #Cussing out

След като ви е трети поред, защо пак взимате Монбат?  newsm78

че е по-евтин. сега се чудя какъв да бъде, но няма да го избирам аз, че явно съм карък на акумулатори.

# 452
  • София
Цитат

Трети поред за 5-6 год, гаранция 2г, като изтече и се скапва. Е, писна ми.  #Cussing out

След като ви е трети поред, защо пак взимате Монбат?  newsm78

че е по-евтин. сега се чудя какъв да бъде, но няма да го избирам аз, че явно съм карък на акумулатори.
Не си карък, акумулаторите на Монбат не струват. Изкарват колкото е гаранцията и си заминават, от личен опит зная! От България акумулаторите не са добри!

# 453
От този сайт http://www.matatama.com/ никога нищо повече няма да купя. Разочарована съм по всички параграфи. Прах в очите.

Защо  newsm78? Би ли споделила? Аз също съм поръчвала и останах доволна  Thinking
Поръчах един слинг. Слингът е за подарък и изобщо се чудя дали да го подаря само да се излагам. Щом си от Пловдив мога да ти покажа какво чудо на чудесата дойде, речникът ми е беден да го опиша с думи... Платът се оказа евтина басма и едни криви шевове, намачкани ръбове..., без пари да ми го бяха давали, не бих го взела, ако го бях видяла на живо. После доставката. Получих писмо, че ще ме известят кога ще е доставката и аз си проверявам спокойно пощата, чакам обаждане, нищо. Писах им на скайпа кога да очаквам, въпреки че бяха на линия, никой не отговори и днес съвсем неочаквано ми звъни куриера. Добре, след като не уведомяват кога ще дойде доставката защо ми писаха писмо, че ще бъде уведомена предварително. И аз си седя спокойно без пари в брой, приспивам си бебето и изведнъж се звъни, събуждай бебето, бегом с него да търся банкомат... И платих почти двойно за доставката в сравнение с цените, дадени от сайта им. И какво излиза - лошо качество, некоректно отношение, двойна цена за доставка. Но от всичко най-много ми тежи ниското качество на слинга.

# 454
  • Пловдив

Поръчах един слинг. Слингът е за подарък и изобщо се чудя дали да го подаря само да се излагам. Щом си от Пловдив мога да ти покажа какво чудо на чудесата дойде, речникът ми е беден да го опиша с думи... Платът се оказа евтина басма и едни криви шевове, намачкани ръбове..., без пари да ми го бяха давали, не бих го взела, ако го бях видяла на живо. После доставката. Получих писмо, че ще ме известят кога ще е доставката и аз си проверявам спокойно пощата, чакам обаждане, нищо. Писах им на скайпа кога да очаквам, въпреки че бяха на линия, никой не отговори и днес съвсем неочаквано ми звъни куриера. Добре, след като не уведомяват кога ще дойде доставката защо ми писаха писмо, че ще бъде уведомена предварително. И аз си седя спокойно без пари в брой, приспивам си бебето и изведнъж се звъни, събуждай бебето, бегом с него да търся банкомат... И платих почти двойно за доставката в сравнение с цените, дадени от сайта им. И какво излиза - лошо качество, некоректно отношение, двойна цена за доставка. Но от всичко най-много ми тежи ниското качество на слинга.

Ами аз миналата година поръчвах някакви неща от там, но не си спомням да съм имала проблеми. Според мен им се обади и върни слинга. Имаш право в срок от 7 дена да върнеш стоката, ако не ти я приемат ги докладвай на КЗП  Peace

# 455
Точно така е най-добре да направя. Обаче дали трябва да използвам куриер от врата до врата или мога като колет по пощата да изпратя и как ще получа парите обратно?

# 456
  • Пловдив
Точно така е най-добре да направя. Обаче дали трябва да използвам куриер от врата до врата или мога като колет по пощата да изпратя и как ще получа парите обратно?

Ами най-добре първо им се обади и говори с тях. Те трябва да  ти кажат как ще е най-добре  Peace

# 457
Цитат

Трети поред за 5-6 год, гаранция 2г, като изтече и се скапва. Е, писна ми.  #Cussing out
Цитат
След като ви е трети поред, защо пак взимате Монбат?  newsm78

Цитат

Спри да ги купуваш, то ти излиза по-скъпо от един качествен. Работя във фирма за авточасти, това са най-калпавите акумулатори.
Не си карък, акумулаторите на Монбат не струват. Изкарват колкото е гаранцията и си заминават, от личен опит зная! От България акумулаторите не са добри!

# 458
  • София-в сърцата на моите деца
Хората са го казали -не съм толкова богат, че да купувам евтиното Peace И аз се прецаках един път да купя по-евтина батерия за кухнята и тя се прецака за нула време, затова си купих пак на Видима с 5годишна гаранция, ама ми излезе .....манджа с грозде .Първо евтина, после по-скъпата...Та , който си няма акъл, си купува два пъти... Peace

# 459
На мен батерията на Видима с петгодишна гаранция ми се развали на втория месец, та... донякъде е и въпрос на късмет. Поне я оправиха, да видим колко ще изкара.

# 460
На мен батерията на Видима с петгодишна гаранция ми се развали на втория месец, та... донякъде е и въпрос на късмет. Поне я оправиха, да видим колко ще изкара.

А на нас моноблока ни на Видима е ужасен....добре че имаме 2 тоалетни, че не го ползваме, иначе процедурата по ракламацията е ужасна- демонтираш, пращали в завода и т.н. Ако сте с 1 тоалетна.....много интересно ще стане. Съжалявам, че не си държах на избора, да е на Фаянс

# 461
  • sofia
Да и моя моноблок на Видима беше провал. Смениха го веднъж, а след това се наложи да се смени и механизма на казанчето, който не бил направен за такова силно налягане каквото било в новите блокове. Е вече не ги правели така уж. Другата ми баня е с италианска керамика и батерии - проблеми не съм имала.

# 462
  • София-в сърцата на моите деца

А на нас моноблока ни на Видима е ужасен....добре че имаме 2 тоалетни, че не го ползваме, иначе процедурата по ракламацията е ужасна- демонтираш, пращали в завода и т.н. Ако сте с 1 тоалетна.....много интересно ще стане. Съжалявам, че не си държах на избора, да е на Фаянс
Е , не , сега имат мобилна група-идва на място да ти го оправи  Peace Специално на мене 1месец преди да ми изтече  5 год.гаранция ми се прецака душ батерията и то в събота, в празничен ден...
Обадих се на мобилната група и в празничният ден дойдоха след половин час и оправиха всичко за 10минути...Ами , как да съм недоволна...Другата ми батерия от Видима е на 25 години и ощи работи.... Peace

# 463
  • софия
Диван на "Богдан Мебел".

Богдан мебел - отвратителен диван, който се скапа след 6 месеца при почти никаква употреба.
Не искам да ви казвам сега след 3 години на какво му прилича пълнежа, просто се е разпаднал!
И при нас същото положение. Хубав дизайн (на картинка), отвратително изпълнение и евтини материали. Няма да спра да ги "рекламирам", защото цените им съвсем не са символични и по никакъв начин не отговарят на качеството на това, което предлагат. Обслужването им също е доста лоша. Закъсняват с изпълнението на поръчките и това не се компенсира. Нямат отношение към клиента.

Gold Apolo - селски тарикати. Също като БМ - хубав дизайн, отвратително изпълнение, майсторите, които монтират мебелите -  ooooh! Naughty

# 464
Е , не , сега имат мобилна група-идва на място да ти го оправи  Peace Специално на мене 1месец преди да ми изтече  5 год.гаранция ми се прецака душ батерията и то в събота, в празничен ден...
Обадих се на мобилната група и в празничният ден дойдоха след половин час и оправиха всичко за 10минути...Ами , как да съм недоволна...Другата ми батерия от Видима е на 25 години и ощи работи.... Peace

А каква е тази мобилна група и как да се свърже човек с тях?
Ние се обадихме в магазина, от който бяхме купили батерията, и ни казаха да я занесем или при тях, или в някой от сервизите на Видима. И я оправяха към една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт