Какво повече няма да купя

• 84 143
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
  • София
 Laughing трябваше да предвидиш да си замразиш примерно от миналогодишните Simple Smile

аз лично скрупули към бурканчетата нямам Simple Smile обаче специално хип ми бяха гнуснички...и на детето...той ядеше  предимно сънвал и гербер и разни др плодови...

# 496
  • София
Аз алтернатива не давам, за мен са си ОК Rolling Eyes Ако го яде детето- чудесно, ако ли не(като дъщеря ми) се принуждаваш и правиш това
Цитат
Да чакам на село да станат плодовете и зеленчуците?....детето ще умре от глад до тогава
Да купувам от пазара?.....няма никакъв контрол за качество
Да купувам Био плодове и зел. , да мачкам и варя?......не съм толкова богата и с толкова свободно време.Имам градинка,животни и много буйно дете което сама  гледам....
Само, където аз гледах 2 Peace

# 497
Laughing трябваше да предвидиш да си замразиш примерно от миналогодишните Simple Smile

аз лично скрупули към бурканчетата нямам Simple Smile обаче специално хип ми бяха гнуснички...и на детето...той ядеше  предимно сънвал и гербер и разни др плодови...
аз си бях замразила миналата година спанак, фасул, тиква, моркови, тиквички, но тази година покрай малката нищо не можахме да си насеем Whistling Моя син много обича пюретата на Гербер, все се чудя какво има в тях, което не е описано, защото като му сготвя със съставките, описани на бурканчето не е във възторг, а иначе трепери от нетърпение и не отказва никога...натриев глутамат ли, друго ли... Скоро ми казаха, че били открили в тях канцерогенни съставки, само че повече ми прозвуча като "Мара чула от Пена, че снахата на Гюрга казала на Цона..."

# 498
Уф, аман от супермайки, които готвят.
Аз хранех с Хипп, Сънвал, Нестле Алете, Гербер, Семпер. Няма консерватни.
Една позната ми каза Laughing.

Абсолютна тъпотия е да се твърди, че качествената бебешка храна съдържа адитиви за консервиране, които са плод на химическата промишленост.
Бурканът с лютеница, който приготвя съседката стрина Гана издържа и 5 години, без да използва консерванти. Що ли...

# 499
  • София
Уф, аман от супермайки, които готвят.
Аз хранех с Хипп, Сънвал, Нестле Алете, Гербер, Семпер. Няма консерватни.
Една позната ми каза Laughing.

Абсолютна тъпотия е да се твърди, че качествената бебешка храна съдържа адитиви за консервиране, които са плод на химическата промишленост.
Бурканът с лютеница, който приготвя съседката стрина Гана издържа и 5 години, без да използва консерванти. Що ли...

+1 Peace Пиши ме и мен- АНТИМАЙКА Mr. Green Че и кухня взимах, на какво ли съм ги обрекла Thinking

# 500
  • София
 ОООООООООООооо, значи и аз съм в клуба АНТИМАЙКА  Blush, идва ми и на мен повече- как сме се кърмили само 3 месеца, как съм му давала готови пюрета, как ходи с памперс чак до 2 годишен  и т.н.  / сори за спама/ Peace

# 501
БИО БУЛЬОНИ - същата отврат, както и не-биото, като ги разтвориш във вода отгоре плува абсолютно същата гадна мазнотия, а и същият гаден, доминиращ над всичко останало вкус.
Голям праз, че зеленчуците вложени вътре са от биологично земеделие, я да сметна колко са - 10 % от 12 грамово кубче Joy Joy Joy
За същите пари бих могла да си купя 100-200 гр. сушени зеленчуци или пък есента да си направя 2-3 кг от подправката смлени зеленчуци и сол.
Та не залитайте по био модата, искам да ви кажа, същото се отнася и до разните му био вафли и бисквитки - там био хидрогенирани мазнини и био глюкозо-фруктозен сироп, колкото щеш.
За това на дърти години взех на сладкарка да се правя, и най-смотаните ми бисквити и торти от супер вредните бяло брашно и захар са пъти в по-добри от готовите био такива.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 11:20 от evhen

# 502
Доколкото разбрах въпросните испански краставици са били био, торени с бои тор, и пак зле. Това био....май не ща да го чуя, био тор.....отврат  Mr. Green

# 503
  • Добрич
Аз повече няма да купя тоалетна хартия Zewa,защото е твърда и неприятна! Въобще не е истинска Zewa...

# 504
  • Пловдив
Сапун Нивеа Happy Time - "ароматът" му е всякакъв друг, но не и на сапун... Sick

# 505
Аз повече няма да купя тоалетна хартия Zewa,защото е твърда и неприятна! Въобще не е истинска Zewa...

А кой вид точно купуваш и си недоволна?
Аз купувам Праскова и Лайка. Ок са.

# 506
  • Добрич
Класическа бяла 16рула. Твърда като вестник.

# 507
Сапун Нивеа Happy Time - "ароматът" му е всякакъв друг, но не и на сапун... Sick
Вкъщи Нивеа сапун купувах веднъж - вече е известен като "селския сапун"  Mr. Green

Козметика Нивеа ooooh!

Няма да пазарувам от витрините на Кауфланд - европейска салата: вкисната  Sick, маслини пресолени, чак солта им изби ...

Много се замислям и за Карфур - мухлясал кашкавал  #2gunfire

За киселото мляко по БДС: на баба ми харесва. Както и млякото на дядо либен 4.5%  Peace  Аз като цяло харесвам Данон. Фенове сне и на кашкавала и сиренето на баба.

Био бульони  Naughty каквито и да са бульони, фиксове и полуготови супи  ooooh!

Салами, шпекове, кремвирши. От време на време луканка. Сега съм на вълна Тандем не знам дали са сред добрите, на Македония май имат фирмен магазин  newsm78  Може ли някой да ги коментира?
Кои дъвки са без аспартам?

# 508
  • София
Дъвки - Елма, но  един от видовете имат флуорид, другите май са ок, но все пак чети.
Тандем какво купуваш тяхно, като не взимаш  салами, кремвирши и т.н.?
Аз лично харесвам на орехите нещата - филе, сушеница, луканка и т.н.. На тандем само едни кремвирши(когато купуваме, все по-рядко), не БДС, а един 3 в опаковка. Каймата тандем ми е гадна... изобщо за кайма вече само месо  мелим.

# 509
Дъвки - Елма, но  един от видовете имат флуорид, другите май са ок, но все пак чети.
Тандем какво купуваш тяхно, като не взимаш  салами, кремвирши и т.н.?
Аз лично харесвам на орехите нещата - филе, сушеница, луканка и т.н.. На тандем само едни кремвирши(когато купуваме, все по-рядко), не БДС, а един 3 в опаковка. Каймата тандем ми е гадна... изобщо за кайма вече само месо  мелим.
Ами имат филета, не знам колко са за предпочитане  newsm78 и от топлата им витрина за обяд.

Въпреки че вече не знам от къде да пазарувам и какво, защото първо качеството на продуктите е съмнително, а след това и начина на съхранението им ...

Общи условия

Активация на акаунт