Какво повече няма да купя

• 84 106
  • 800
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Като стана дума за препарати за миене на съдове - повече никакво веро на Аро  Naughty Трябва да се сложи половината бутилка на гъбата за да се махне мазното от пластмасовата купа от салата. Знам си аз, че PUR са за мене, ама... И в тоя ред на мисли да препоръчам новият PUR с някакви частици беше. Зеленият ми харесва много как мирише и е много икономичен  Peace

# 586
... И в тоя ред на мисли да препоръчам новият PUR с някакви частици беше. Зеленият ми харесва много как мирише и е много икономичен  Peace

Фантастичен е! Вече трети път купувам.

# 587
Избягвам да купувам безалкохолни напитки  включително натурални сокове, фиксове, колбаси, млечни продукти с добавена растителна мазнина (когато това е обявено, защото кой ти дава гаранция изобщо!), чипс, снаксове, твърд алкохол, китайски дрехи и обувки, ограничих даже дъвките и сладоледа заради прекрасните добавки в тях... Съпругът ми обаче си пие кола с литри, хапва вафли и салами и трябва да си затварям очите като пазарува  Simple Smile
Последните разочарования са ми кисело мляко Верея по БДС, течен препарат за пране Медикс и хляб Здраве на Симид (ако не се лъжа). Първото не прилича на мляко, второто не пере, а третото - с мухъл два дни преди края на срока на годност!

# 588
А вие въобще откривате ли сладобед без растителна мазнина? Щото аз досега - не съм Naughty Но все пак лятото децата обичат сладолед и няма как да не им се купи.

# 589
А вие въобще откривате ли сладобед без растителна мазнина? Щото аз досега - не съм Naughty Но все пак лятото децата обичат сладолед и няма как да не им се купи.

Добре, че напомни. Точно това си мислех да ви питам  Peace

# 590
  • София
И аз бих искала да знам дали има такъв сладолед? Само не казвайте да си купим машина за сладолед- то вкъщи машина за хляб, машина за кисело мляко...

# 591
  • София
И аз бих искала да знам дали има такъв сладолед? Само не казвайте да си купим машина за сладолед- то вкъщи машина за хляб, машина за кисело мляко...

Имаше в Лидъл някакъв, помня, че се коментираше много, ама пусто, не запомних кой беше  Blush
Иначе, като качество бил фантастичен Peace

# 592
  • софия

Имаше в Лидъл някакъв, помня, че се коментираше много, ама пусто, не запомних кой беше  Blush
Тцъ (или поне аз не съм прочела). Няма в Лидл без растителна мазнина, но има един, който е много вкусен, тип Boss, но 2 пъти по-евтин - Gelatelli. Има, разбира се, и други видове на същата марка. Peace

# 593
Наистина НЯМА в Лидл сладолед без РМ, преписвам ви отгоре отгоре съдържанието на най-скъпия им сладолед Джелатели , ягодов, на бройка,  не в кутия - обезмаслено мляко, захар, ягодово пюре, какаово масло, суроватков продукт, и чак сега, по в края, растителни мазнини и глюкозен сироп.

НО, за сравнение,  вчера прекарах около 20-тина минути в четене на опаковката и търсене на "Къде е млякото........." в подобен сладолед на Чичо Чарли, във фунийка, с боровинки, от хладиен шкаф.

Според мен - или да си създадем една ГИП  ГФСРМ, /да се чете гип гъфъсъръмъ - ГРУПА за ИЗДИРВАНЕ на ПРОДУКТИ без ГЛЮКОЗО-ФРУКТОЗЕН СИРОП и РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ/ или направо да обявяваме награда, за този, който го открие Grinning

# 594
Нарязан хляб в найлонов плик, по-късно ще кажа фирмата, ако се сетя, но е с червено-оранжеви цветове опаковката, не цялата, от средата надолу ако не се лъжа. В 99% от случаите е мухлясал.

# 595
От Варна съм.
Този който е в Трошево.

# 596
  • София
Нарязан хляб в найлонов плик, по-късно ще кажа фирмата, ако се сетя, но е с червено-оранжеви цветове опаковката, не цялата, от средата надолу ако не се лъжа. В 99% от случаите е мухлясал.
Симид ли?

# 597
  • Бургас
Никога повече няма да купя т.нар. "прясно" мляко на "ЧЕХ-99" ООД - Соколово. На опаковката пише състав: краве мляко. Краве мляко ама друг път! Миришеше ужасно (в срок на годност до 15,06), ама се пресича на 35-40 градуса, което говори за безумна киселинност. Не съм сигурна дали на този процес може да му се вика "пресичане" или разделяне на компоненти. От 1л. вкиснато мляко 2% на Чех се получи една чаена лъжичка нещо лепкаво и разтегливо, което по никакъв начин не мога да определя, като извара, нито като количество, нито като консистенция. Ако успея да изшлайфам стените на съда в който варих това "нещо", може би ще успея да събера още 1-2 чаени лъжички лепкав кошмар, но със сигурност ще хвърлям тенджерката! За да няма спекулации с поста ми абсолютно професионално съм наясно колко горе-долу извара трябва да получа от 1л мляко и какво трябва да представлява прясното мляко, какви са методите за понижаване на маслените единици и какво трябва да се получи в крайна сметка!

# 598

Имаше в Лидъл някакъв, помня, че се коментираше много, ама пусто, не запомних кой беше  Blush
1-во, Лидъл е "лоу кост" магазин.Съмнявам се да се предлага друг сладолед освен с раст.мазнини.
2-ро,почти нищо от Лидъл не ми е харесвало макар,че сме пазарували към 3 пъти.
А къде може да намериме хубав сладолед......
От тази марка съм доволна Феникс Пианеди http://nlt.bg/fenix/category-14.html
В Метро има разфасовки от които на едната има етикет "без растителни мазнини" ,но пък като обърнеш на състава пише "растителни мазнини"....та само за това се сетих Rolling Eyes

# 599
Какво ви притеснява в растителните мазнини? Идеята е да не са хидрогенирани.
Няма продукт, който да не съдържа такива - сладолед, пакетирани бисквити, кейкове, лютеници и пр.

Общи условия

Активация на акаунт