Какво повече няма да купя

• 84 102
  • 800
  •   1
Отговори
# 600
Нарязан хляб в найлонов плик, по-късно ще кажа фирмата, ако се сетя, но е с червено-оранжеви цветове опаковката, не цялата, от средата надолу ако не се лъжа. В 99% от случаите е мухлясал.
Симид ли?
Хляба вие си го избирате мухлясъл !!!
Това,че хляба мухлясва означава,че има нещо читаво в него,или от найлона....
Мога да ви кажа,в големите супермаркети има един немски хляб с много ядки,тънко нарязан.Срока му на годност е около 6 месеца!?!
Това ли искате,винаги мек и никога да не хваща нищо Shocked

# 601
  • София
Нарязан хляб в найлонов плик, по-късно ще кажа фирмата, ако се сетя, но е с червено-оранжеви цветове опаковката, не цялата, от средата надолу ако не се лъжа. В 99% от случаите е мухлясал.
Симид ли?

Хахахахах! Да, ама друг път!
Хляба е мухлясал, защото е недопечен, за да се реже по-лесно от машината, без да се рони. След това в плика мухлясва.

# 602
Не бих купила вече маскарпоне и рикота, бг сметана е в пъти по-вкусна Peace
Минералн вода ''Горна баня'' в голяма бутилка, има вкус на чешмяна...а, тази от 1,5 л. си има мек вкус, точно какъвто трябва да е !

# 603
Симид ли?

Хляба е мухлясал, защото е недопечен, за да се реже по-лесно от машината, без да се рони. След това в плика мухлясва.
И това е възможно Rolling Eyes

# 604
  • София
Симид ли?

И това е възможно Rolling Eyes
Момичета, хляба си е изпечен, пакетира се почти топъл- това е причината Peace Не ви ли прави впечатление, че стои някак влажен
п.п Точно това правех в летните ваканции Laughing(вярно, преди доста време, но порочният кърг се е запазил Laughing)

# 605
Никога повече няма да купя:

1. Торби за смет Фино. Супертънки, като ги извадиш, за да изхвърлиш боклука и торбата се къса.

2. Прясно мляко Май дей UHT 3.6%, сипах си в кафето и то стана с бели топчета и парцали. Млякото е в срок, просто не са си направили труда да разтворят сухото мляко вътре. Правя си извод и колко е мляко изобщо.

3. Обувки Бата. Купих сандали на синът ми - висока цена - никакво качество. Разраниха му кокалчетата на глезена. Металните токи, които захващат каишките ръждясаха.

# 606
Няма да купя повече нищо с марка Факелман. Неръждаемата белачка за картофи ръждяса след първото миене, а незалепващата форма за кекс няма чистене. Имам и тяхно ренде, което е по - зле от китайските в магазин за левче, само дето е три пъти по - скъпо  Sad

# 607
За Факелман отдавна се знае, че стоките им вече не с такова качество.

# 608
Няма да купя повече нищо с марка Факелман. Неръждаемата белачка за картофи ръждяса след първото миене, а незалепващата форма за кекс няма чистене.

Странно, аз също имам такава и я ползвам редовно, не е ръждясвала.  Rolling Eyes

# 609
За Факелман отдавна се знае, че стоките им вече не с такова качество.

май е така, aз купих ножче за стъклокерамичен котлон и се счупи при второто ползване.

# 610
  • Добрич
Аз пък купих Уок тиган на Факелман-на първото ползване храната се смеси с олющеното покритие-всичко директно на боклука!

# 611
  • София
Аз пък купих Уок тиган на Факелман-на първото ползване храната се смеси с олющеното покритие-всичко директно на боклука!
Същото ми е случи и на мен с тава Факелман от Метро преди 5-6 години. Сложих да пека риба в нея и извадих рибата заедно с покритието на тавата. Rolling Eyes

# 612
Рендетата са пълен боклук. И аз няма да купя повече такова. Ръждясват след втората употреба.
Преди време купих форма за кейк, уж незалепваща. След първото изпичане, нямаше как по никакъв начин да почистя остатъците от печивото. Ъгълчетата на формата ръждясаха. Изхвърлих я.

# 613
  • София
Рендетата са пълен боклук. И аз няма да купя повече такова. Ръждясват след втората употреба.
Преди време купих форма за кейк, уж незалепваща. След първото изпичане, нямаше как по никакъв начин да почистя остатъците от печивото. Ъгълчетата на формата ръждясаха. Изхвърлих я.

Peace
Формички за мъфини Naughty

Колбаси от Лидъл Sick Пробвах суджук/БГ/ и "шунка"- всичко в боклука!

# 614
А, на коя фирма са тези колбаси....това че са купени от Лидъл нищо не означава  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт