Какво повече няма да купя

• 84 069
  • 800
  •   1
Отговори
# 675
Аз също не стоя да чета, просто подминавам някои щандове.
Плодовете, зеленчуците, оризът, рибата, месото не са с Е-та.
Чета брашната, щото и там слагат, в редките случаи когато купувам консервирани домати също чета. Не мисля, че се лишавам от нещо. Просто ям качествено.

# 676
Аз също не стоя да чета, просто подминавам някои щандове.
Плодовете, зеленчуците, оризът, рибата, месото не са с Е-та.
Чета брашната, щото и там слагат, в редките случаи когато купувам консервирани домати също чета. Не мисля, че се лишавам от нещо. Просто ям качествено.
ДА, и аз си мисля, че изброените от теб не са с е-та, Обаче...разбрах, че плодовете се обработват с разни химикали, за да се запазят по-дълго свежи, както пресните, така и сушените; прясното месо също, се инжектирало с нещо си, за да изглежда дълго време розово и прясно; а рибата...ох, тя пък зависи от какъв район е ловена, че има такава от която чак черният дроб ме заболява. И в крайна сметка излиза, че даваме повечето ни парички, за храна, която ни разболява Confused

# 677
  • Варна
За това казвам, че всичко е наблъскано с най-различни отрови. Както казвате и плодовете, зеленчуците и прясното месо. Просто нищо друго не остава освен да си отглеждаме лично всичко. Гледам да купувам от производители УЖ чисти храни, но колко са такива само те си знаят.

# 678
  • у дома
Защо ли ми трябваше да се зачитам в тази тема...
http://right-2-know.org/index.php?option=com_content&view=ar … =68&Itemid=28

# 679
хора, не се вманиачавайте.
на всеки от каквото му писано от такова ще умре.

важното е да се поддържа що-годе добър стандарт на живот, което включва и храненето разбира се. Но прекален светец и Богу не е драг, както знаем всички...

# 680

Ми,ишеше ужасно, котката имаше ужасни газове,направо думи нямам.
При други обстоятелства не бих го купила, но тогава имах съвсем малко пари, а и вкъщи нямаше нищо, което да мога да й даму така че рискувах и го взех. Е, няма да повторя : )))

# 681
  • София
Кучешката храна на Дарлинг също не е хубава. На мен не ми мирише на лошо, но кучето предпочита да яде сух хляб вместо нея.

# 682
gardje, аз лично въобще не се вманиачавам, но все пак предпочитам храни, които имат по-малко Е-та и по-малко ненужни добаваки Peace Иначе, ако човек започне да се пази от всичко се обрича на глад, жажда, а за въздуха, който е наситен с какви ли не вредни примеси, че и метали...за него не знам какво решение ще трябва да намери!

# 683
Днес в едната кофичка Верея 2.9% - зелената опаковка имаше дълъг и черен косъм.
Няма да купувам никога повече!

Дарлинг е кофти храна. Не че котаракът ни яде консерви, но дори и за уличните като съм вземала, пак я ядат със зор. Сухата също е кофти. Може да докара ужасни проблеми с уринарния тракт, а и съдържа страшно много бои.

# 684
  • София
Sourcherry, как косъм в млякото.....ау, ще Sick

# 685
Тъй, косъм.
Черен, дълъг и дебел Sick.

На обяд го купих въпросното кисело мляко, отварям го малко по-късно, за да направя айрян на детето. Добре, че беше отгоре, че го видях.

# 686
  • София
Тъй, косъм.

На обяд го купих въпросното кисело мляко, отварям го малко по-късно, за да направя айрян на детето. Добре, че беше отгоре, че го видях.

Пиши им сега на сайта.....ако, имат сайт ,де. Егати ужаса- от това ме е най-гнус, ако ще да е синтетичен!
Някой да ми се изплюе в чинията- ще ям от другата страна, ама косъм Mr. Green........ Sick

# 687
  • София-в сърцата на моите деца
Тъй, косъм.

Добре,че не е и къдрав бил! Joy

# 688
Днес в едната кофичка Верея 2.9% - зелената опаковка имаше дълъг и черен косъм.
Няма да купувам никога повече!
Е не, това ме разби  #2gunfire #Cussing out Бор чвор и Верея бяха единствените млека, които купувах. Първото го спрях, заради мухата, ОК, ама сега и това като откажа, какво ще купувам? Вече започвам да се съмнявам някоя от вас да няма фабрика за мляко и тук да прави антиреклама на пазарните лидери Thinking  Е, поне го кажете кое е, да има смисъл рекламата  Mr. Green
Шегувам се, но хич не ми е забавно. Наистина трябва да им сигнализираш. Представям си колко е гадно да го пазиш като доказателство, вместо веднага да го изхвърлиш, но няма как иначе.
В такива случаи все се чудя доколко и какво е уместно да се сигнализира на КЗП и няма ли да е все едно да се оплачеш на Арменския поп?  newsm78 Вие как мислите, имате ли успешни такива "акции" и реакции  Laughing

# 689
  • София
Аз си купувам Домлян, ни косми, ни мухи има за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт