Какво повече няма да купя

• 84 049
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
  • На един клон
Между другото,мъжът ми веднъж донесе кисело мляко "Чуден",ако не се лъжа от Лидъла.Остана 2-3 дена в хладилника и по едно време гледам - о,ЧУДО,капачката издута както едно време,хахаха.Много ми се издигна в очите!

# 706
  • Ямбол
Същото ми се случи след изтичане на срока на неотворено кис.мляко от Билла на Клевер.
Чак се очудих,за цената си...

# 707
Кисело мляко Чуден с такова недоверие си бях взела, но определно ми стана фаворит.
Иначе по темата- няма да си взема никога повече яйца Клевър на Била - цялата кора бяха развалени  ooooh! , същото е и за ориз Клевър на Била- пълен с камъчета, натрошен ... Отвратителен  Tired

# 708
Шпек Народен-целия в сланина и жилки, а вкусът му като на пресован картон  smile3516

# 709
Кашкавал Гостилница - отвратително НЕЩО. Мирише на свинска мас, не посмях да го опитам - оставих тази чест на мъжа ми, тъй като той го беше купил. После отиде да си мие зъбите и не могъл да хапне нищо няколко часа след това, от отвращение. На всичкото отгоре, на опаковката пише, че е деликатес - НАГЛОСТ! За съжаление го хвърлих веднага - не запомних кой е производителят, имаше даже и и-мейл. Яд ме е, че не го снимах, да ви го покажа.

# 710
  • София
 Какъвто й да е продукт с марка  ''Народен''  newsm11

# 711
Какъвто й да е продукт с марка  ''Народен''  newsm11

Всъщност, да, не само шпека, всичките им продукти са ужасни, подкрепям мнението ти!

# 712
Не бих купила салам, кренвирши, разни други гадории от тоя сорт...направо ми се драйфа като си представя какво смилат в тях. Със сигурност месо няма, обаче кокали, кости, перушина, хартия, оцветители, хрущяли ....доволно и от всичко по мноооого.... Sick

# 713
 Още нещо в черния ми списък- стикче против изпотяване на Нивеа без следи  ooooh! 1. Определено не е без следи  Tired и 2. Ефекта е поразително незабележим...без стикчето е по- добре- отвратително е, никога повече няма да си купя .

# 714
О, да, абсолютно съм съгласна с poem, ако говори за този продукт в черно-бялата опаковка. Това чудо няма изсъхване или попиване или каквото там става. Ролонът е дори по-гаден.

# 715
аз пък ползвам рол-он на Нивеа от години и никога не съм имала проблем. Един от ароматите в прозрачно шишенце. Страхотен е и като ефект, и като миризма, също е изключително траен - ползвам го докато свърши поне 5 месеца. По принцип доволна ли съм от някой продукт, не го сменям с друг.

аз повече няма да купя спагети на Дерони. Пише, че са произведени от гръцка фирма за Дерони, но са ужасни. миришат на сапун, изобщо не са вкусни, за мен не стават. изхвърлих си каймата и доматеното пюре заради тях.

# 716
Guess Who, точно за черно- бялата серия говоря...така наречената Инвизибъл  Joy....инвизибъл ама друг път- кеф ти бяло леке на черна дреха, кеф ти на синя...избор болл. Аромат- не съм го забелязала след втората минута, трайност- няма. Като го купувах много се смях, че ефекта му е 48 часа  Joy....все едно някой ще изпробва дали толкова му е ефекта, но съм в дълбок потрес. Стари техни серии съм ползвала инцидентно- очарована не съм била, но чак така недоволна съм за първи път. Нищо...ще стои в резерва или ще го пробутам на половинката  Crazy

# 717
специално отидох да видя моят рол-он какъв е Simple Smile нивеа пърл & бюти с перлени екстракти. страхотен аромат и действие.

# 718
  • Ланкър, планините Овнерог
Не бих си купила пак кетчуп на Дерони. Гадост. Смърди на карамфил, та се не трае.

Също така няма да повторим да купим уж за по-евтино зърнената закуска на Карфур - май Макуин от Колите беше на опаковката, уж с мед. Моите не ги понесоха, а обожават Чириоз с мед. За тези на Карфур казаха, че били като пуканки.

# 719
  • Велико Търново
Като се замисля, май спрях да купувам храна от Лидл. Не съм попадала не нещо фрапиращо. Просто приключих с експериментите. Разбрах, че няма да мога да сменя нещата, които обичайно купувам с по-евтините еквиваленти от Лидл, просто защото или не са ни по вкуса, или качеството им е доста лошо според мен.   

Общи условия

Активация на акаунт