Какво повече няма да купя

• 84 047
  • 800
  •   1
Отговори
# 735
"Лудогорско пиле"-малки, пернати, с вкус на кашон, но цени като за норвежка сьомга.  Crossing Arms

# 736
"Лудогорско пиле"-малки, пернати, с вкус на кашон, но цени като за норвежка сьомга.  Crossing Arms

Стига де, аз пък търся малки и все по 1700-1800 гр. намирам. Смея да твърдя, че са най- чисти от всички други марки /или поне от тези на Стражица, идеше ми да го изхвърля, като го рапорих  #Cussing out/
Колко струват при вас? При нас около 4 лв/кг, да не говорим, когато са на промоция, в Кауфланд често са около 3 лв  newsm78

# 737
Толкова и при нас, аз също от Кауфланд предимно пазарувам месо.Най-доволна съм като че ли от "Градус", взимам от него и засега нямам забележки, но очаквам като всичко, което ми харесва, да го развалят и него скоро.

# 738
Цедено кисело мляко "Бор Чвор". Нишестето вътре само дето не скърца между зъбите.
И кашкавала......беше хубав Tired

Аз понеже много рядко купувам кисело мляко, имах спомени, че "Бор Чвор" е добра марка - явно вече не е така, жалко.

# 739
Цедено кисело мляко "Бор Чвор". Нишестето вътре само дето не скърца между зъбите.
Да,вчера правих млечна салата ....е няма по отвратително нещо Sick

# 740
  • София
Да,вчера правих млечна салата ....е няма по отвратително нещо Sick
А пък цеденото им мяко Shocked Гипс.....последно го бърках в кух. робот и кисело мляко добавих, че да стане поносима консистенция....жалко, че не го опитах овреме на вкус- в тоалетната замина Tired
Момичета, нали разбрахте за теста с йод.....Ако млякото се оцвети много е пълно с нищесте Peace Ако няма, капката не се попива като в гъба...

# 741
По-скоро ако има нишесте, млякото се оцветява в синьо.

# 742
Кашкавал Гостилница - отвратително НЕЩО. .
И аз се прецаках с този кашкавал - отврат  Sick
Просто стоеше една топка мас - не може да се реже , не може да се яде , отвратителен вкус ...
Дадох го на кучето , но много ме е яд , когато пробутват такива боклуци  Confused

И още нещо - гледам , че хвалите киселото мляко на Клевър  Confused Аз взех за кучето ни от него , но то беше просто течно и много гадно . Не става даже и за животни според мен ...

# 743
Продукти на Крина.
Плодовите млека на Домлян ( за разлика от киселото им, което е любимо, само него купуваме)

Косъм в прясното на Верея? Недейте, така, сега какво прясно мляко да купувам?

# 744
Самсара, косъм открих в кофичка зелена Верея.
Прясното и аз го купувам, в синята кутия.

# 745
Аз дълги години не ядях никаква луканка, защото веднъж си бях направила сандвичи с една космата и ми стана ужасно гадно, повдигаше ми се от мисълта за луканка.
Сега го надраснах, намирам тук там по някой косъм, но не мога да се откажа от всички продукти-избирам ги по това дали съм доволна от самия продукт; като че ли съм се примирила с некачествените стоки попринцип.

Да не съм съвсем офтопик: Няма да купя повече вакуумиран бекон на Камарко, ужасно солен е и има вкус на солен памук  Sick

# 746
  • София
Ааах това за космите  #2gunfire Никога вече пакетирана баклава, докато бях бременна попаднах на една от Кауфланд ( не си спомням марка ), пълна беше с косми,  от тогава само като мина покрай този щанд и ми се повдига  ooooh!

# 747
Самсара, косъм открих в кофичка зелена Верея.
Прясното и аз го купувам, в синята кутия.

Ох, че съм недочела - аз кисело на Верея не купувам, ужасно ми е.
Но прясно и ние купуваме само в синята кутия.

# 748
Яйца от Лидл. Платих ги за М-размер, а те са дори под С-размер. Всички бяха до 43 грама. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 749
  • София-в сърцата на моите деца
Яйца от Лидл. Платих ги за М-размер, а те са дори под С-размер. Всички бяха до 43 грама. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз така купих! Явно е практика , ама не само в Лидл, а и във Фантастико!А един път купих от тези картонените кутийки с яйца и после видях в къщи,че липсва едно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт