Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 13-та тема

• 131 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • под тепетата
То тук само от гледане пълнее човек  #Cussing out Пепика, тези козуначени рула ще ги сънувааааам!

# 31
Пепика тези козуначени рула са направо божествени...
Venetta отново показваш чудни хлебчета.

Кашкавалената питка стана наистина страхотна. Започнах да майсторя от един стар тефтер на майка ми разни вкусотийки. Та и питката е от там. Стана на невероятни конци, прилича на солен козунак.

# 32
Стаси, ама дай рецептата за тази кашкавалената Hug

# 33
От мен Хлебче-пица от Mari_eta  bouquet

# 34
# 35
Днешната ни питка, оформяне по идея на Мариетка Hug - Питка

Пепика, да бе пратила по 1 козуначено руло, а? Пък Вени да не се стиска и да отпусне по едно хлебче........

Hug

# 36
Здравейте момичета.Искам да попитам някоя от вас правила ли е пърленки и ако може рецепта.Дали ще станат да се пекат на грил тиган?  Thinking

# 37
deni_den ,пърленките на венс стават много хубави-правя ги на тиган
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,613.msg5305.html#msg5305

Маме,питката е страхотна  Simple Smile

# 38
Стаси, благодаря ти много.
Маме, .....какво да ти кажа newsm78, май много боб има да ям и бая брашно да омеся, докато те стигна в умението ooooh! Страшни работи правиш, признала съм те Hug

# 39
  • Пловдив
  lu4a  хлебчето ти е толкова апетитно че започнах да преглъщам чак Embarassed Blush
МАМЧЕ майсторица си ни ти ,на тези красоти.. стана с рима даже  Mr. Green

Аз днес правих МЕСЕНИЦАТА на Сладка хапка но с моя плънка стана месеница трепач Mr. Green Joy
Вида и не е хубав защото материяла ми дойде в повечко но  от много глава не боли  Mr. Green Wink Wink
ЕТО Я... МНООООГО ВКУСНА И ЗА ВЕЧЕРЯ ТОВА ЩЕ Е С АЙРЯНЧЕ. Wink

# 40
nano благодаря   bouquet

# 41
  • сред люляците
Леле, момичета, прекрасни неща правите. То питки, то козунаци, човек става разноглед в тая тема.
Днес и аз да дам малък принос към темата с Трифоновата ми пита. За пръв път правя. Не мога да кажа, че съм недоволна. Но имаше какво още да се желае. Нещо ми се килна едното топче настрана...

# 42
  • Пловдив
ееее чудесна е ilrai78  нищо и няма много си е хубава  Hug Hug   Аз все се каня да сътворя нещо такова но с този дребния нищо не мога все набързо гледам да е че не ме оставя даже и ми помага като меся виж го какъв е майстор малкия Crazy

# 43
Зиче, исках да ти кажа, че малкият така хубаво позира, все едно е рекламно лице на кулинарните творби на майка си Peace Да ти е жив и здрав и много да те слушка Hug
ilrai78, ти ме провокира да отида и аз да направя нещо набързо за днешният трифон. Въобще дори не знаех, че е днес. Аз си го зная по стар стил. Ама иначе питката ти е много хубава, много добре си я докарала с тези грозденца Peace Аз нямах време да правя специални композиции, че нали беше вече късно. Ама бързо направих едни земелчета. И тази вечер сме на тях със сиренце и чайче Laughing

- и едни бързи дебърцинки от тестото

# 44
  • Русе/София
Моля,ако някой прави питката с кашкавала на СТАСИ76 да заснеме процеса,че четох,четох и нищо не "вдянах". Praynig

Общи условия

Активация на акаунт