Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 13-та тема

• 131 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Влизам в темата да похваля селския хляб на Зиче.Много вкусен дори  и на другия ден,беше останало малко парче.Благодаря,че сподели рецептата.

Благодаря за доверието  радвам се ,че ви е харесала рецептата.
 В къщи казаха друг хляб вече да не правя ,само този искат:mrgreen: Mr. Green
ДОНИКА какво стана с хлебеца Wink Crazy Party

# 16
Здравейте, и аз влизам само с гол запис да не ви изпусна. Напоследък или не меся много, че на кантара нещо не му харесват моите питки  Mr. Green или все в последния момент се изпичат и гладниците в къщи нямат търпение да чакат да снимам. Но вие сте сътворили стахотни неща. Утре мисля и аз да пробвам хляба на Зиче, че не мога да стискам вече  Blush
Приятна и спорна седмица!

# 17
  • София

ДОНИКА какво стана с хлебеца Wink Crazy Party[/b][/color]
СтраОтен, трепач направо. Наистина е много вкусен. Аз го направих в 2 кексови тавички, защото основното ядене на Големия са филии...Снимки по-късно, че малкия асистент ме дърпа. Голям зор беше да опазя фурната, докато се печеше хляба. Все ме дебне и бърза да я отвори Joy Нали на прощапулника първо питката си хвана горкия, после микрофон и накрая черпака hahaha

# 18
  • София
Аааа момичета няма да ви изпускам  Whistling
Пепика,мерси за темичаката и се надявам скоро да се разпишеш,голяма майсторка си,следя те аз   bouquet
Мамче идвам и гледам и 4 те деца с мъжа ,5 таман,само питка да ми омесиш  Crazy На Венетка,Зиче и Всички които изпускам лошо ви се пише само да ви дода на гости  smile3508 хич няма и да се отървете от мен  smile3521 докарвам ги на питки,ма нещо ми куца оформлението,днес правих една,ма не я снимах,показвам стара снимка понеже излезе същата  Embarassed

# 19
# 20
  • под тепетата
И днес си имаме вкусния хляб на Зиче! Третият път ще пробвам със смес от бяло и типово брашно. Благодаря пак за рецептата, Зиче!
 Пепика - за темата   bouquet
 Искам да съм 6-тото дете на Мама Цоцоланка  Embarassed

# 21
  • вече Пловдив
Искам да съм 6-тото дете на Мама Цоцоланка  Embarassed
И аз, и аз  Flutter
Пепика, благодаря ти за прекрасната тема   bouquet

# 22
И от мен две питки:

Питка с кашкавал, която стана невероятно вкусна и на страхотни конци.

Питка Милинка

# 23
Стаси, я ни напиши рецептата за питката с кашкавалче, моля те Hug Има невероятно примамващ вид newsm78 Много адмирации имаш от мен за тази питка Peace Peace Peace

# 24
Здравейте мили момичета  Hug. Гледам и не ви изпускам от поглед, но не снимам или фотото няма батерия, абе все нещо ще се случи. Моите поздравления за питката на Стаси   bouquet/дай бързо рецептата, не се стискай/, Маме, много хубаво е сефтето на темата  Wink, Вени,   bouquetстрахотни пръчици, ако дадеш и рецептичката  Flutter, Лабрекс,  bouquet питката и тестените ти купички както винаги са ти страхотни.
Ето някои неща, които не ме е домързяло да снимам и да си призная честно, предпочитам три питки да направя, но не и да снимам Crossing Arms хващат ме карастанчовите.

козуначени рула с локум и мармалад

пиде

питки с мляко

# 25
  не съм Стаси, но веднага открих рецептатаза тази съблазнителн изкушаваща питка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.msg17681545#msg17681545
Пепика, само мога да ръкопляскам  smile3501

# 26
Ееееее, какво правите вие, момичета ooooh! Аз понеже съм луднала на тема питки / и разни десерти покрай тях/, напролет ще ми гледате сеира като не ми станат дънките вече hahaha
Пепика, ти сега с тези рула.....Ще се правят и те, ясно е. Една по една, всеки ден по питка. В Била до нас вече ме гледат като извънземно, всеки ден нося по 2 пакета брашно. А аз взех за тока да се притеснявам, сигурно ще стъпим на 200 лева с това месене newsm78
Пепика, дай и твоите рецепти за рулата. Искам да се пробвам и с тях. И без това съм си в нас, сама съм, никой не ме зяпа в ръцете. Мога на спокойствие да си меееееееееся колкото си искам Hug

# 27
  • забравих си мисълта...
Додолинка, не мързелувай да снимаш, не се оправдавай, ами покажи питката или едва я извади от фурната и омайващият и´ аромат стана причина, да бъде унищожена на секундата. признай си, че е била просто неустоима Simple Smile. Иначе стига ме плаши с гости, ами идвай вече Wink.
Пепика, чудни предложения. Но съм ти сърдита! Какво направи сега? Утре като се върна от работа и да правя питки с локум. Много си лоша да знаеш, голяма подстрекателка си. Човек не може да се сдържи, като види твое произведение, да не го направи и той.
Ах да! Ще ти дърпам ушите! Къде разля зеленото мастило!???

Момичета от мен отново пикантен хляб, че Vivien и Laurent пак си поръчаха Simple Smile.

# 28
  • Пловдив
ДОДОЛИНА питката ти е като изворчета много ми хареса  Hug
ПЕПИКА пак изтрепа рибата както винаги деее Признала съм те с твоите тестени неща просто са фантастични .... Hug
СТАСИ и питата и милинките ти са чудесни Hug Какви конци само  Thinking БРАВО  Hug Hug

# 29
  • София
Момичета нечовешки усилия полагам да не изям монитора  Embarassed а и съм на диета и ме побърквате,добре че спрях да следя готварската тема иначе зле.  Crossing Arms
stasi76 тая питска с кашкавалчееее ммм супер вкусно изглежда  Peace
Пепика стига кри тоя фотоапарат ами по честичко го вади и показвай   bouquet и искам рецептата за питките и това Пиде ми изглежда добре.
Venetta не ме мързи,ма често се въртят около печката и доде снимам вече нищо няма за снимане  hahaha
ЗИЧЕ ами за по лесно топчета и янма какво да се обърка,аз нямам нервите като теб да усуквам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт