Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 13-та тема

• 131 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
galkakm много добре се е получила   bouquet
И аз пробвах,питка отчасти по  показаните,добре стана,а сега изстива баничка със сирене, също по показаните.Ще ви покажа когато открия къде е скрил малчо кабела на фотоапарата Thinking

# 721
Привет и от мен.Ето днешната козуначена питка по рецептата на Албенака за кръщене.

страхотни питки видях.Браво момичета #Crazy  bouquet
Лабрекс,хиляди благодарности за линка със тези красоти.Ще ги пробвам задължително щом имам малко време.

# 722
Лабрекс,направо разбуни духовете Grinning с тези линкове. #Crazy
Благодаря ти,че ги сподели с нас  bouquet
Питката-цвете,която се обръща назад,много ми допадна.Направо ме засърбяха ръцете да я  направя hahaha

# 723
Тази която е като цвете не мога да я разбера как е направена

galkakm, ако става въпрос за тая питка, виж снимката под номер 16, правят се три (или повече), на снимката е с три разположени една върху друга кори, намазани помежду си с масло, режат се на триъгълници, всеки триъгълник се резва по средата, без разрезът да е от край до край и острият край се промушва два пъти като при тарарушките им. Ето снимка от оформянето им, не е моя, от нета е, мисля, че принципът е ясен, а моите в готов вид са тук Heart Eyes Grinning:

Пепика, stasi76, ditsan
, чудесни питки! Hug  bouquet

Шери1, действай, щом те сърбят ръцете, знаеш какво се прави! Grinning  bouquet

# 724
  • Varna
Благодаря ти Лабрекс, страхотна си  bouquet
Днес си купих мая и утре май пак ще творя, ще видим какво ще стане Praynig

# 725
Здравейте! Искам да попитам как така ви стават толкова лъскави питките? Аз добавям към жълтъка няколко капки прясно мляко и олио, но не ми се получава. Ще се радвам да споделите идеи.
Поздравявам всички вас за страхотните питки и ви желая лек ден!

# 726
  • забравих си мисълта...
Момичета прекрасни питки, всички сте показали големи красоти. Labrex, благодаря за споделените линове.

Здравейте! Искам да попитам как така ви стават толкова лъскави питките? Аз добавям към жълтъка няколко капки прясно мляко и олио, но не ми се получава. Ще се радвам да споделите идеи.
Поздравявам всички вас за страхотните питки и ви желая лек ден!

След като извадиш питката от фурната, я намажи с бучица масло.

# 727
Пепикаварненската се казва "Асен Златаров" ooooh!,ама че съвпадение! Rolling Eyes

Ей,Лабрекс,точно за тези фигурки не ми беше ясно как се пресукват,благодаря,че показа,мила! Peace  bouquet

galkakm ,питката ти е страхотна! Peace

А аз да си покажа най-после питката възелчета по Стаси76, правих я преди доста месеци,но снимките все отлежаваха.

Стаси,нали знаеш,че това ми е едно от любимите оформления,сърдечни благодарности за постъпковите снимки! Hug  bouquet

# 728
еликсир,много-много хубава питка!Поздравления!   bouquet
И аз много обичам този на Стаси начин на оформяне.  Hug

# 729
Селма,много ми е драго да получа поздравления от изтъкнат майстор като теб!Благодаря ти! Hug  bouquet

# 730
  • забравих си мисълта...
Еликсир  Hug, прекрасна питка. Комплименти!   bouquet   bouquet   bouquet

# 731
Вени,хиляди благодарности,мила!  bouquet Hug Heart Eyes

# 732
  • Varna
Благодаря на  J_M_M и еликсир   bouquet
еликсир питката ти е много красива и изглежда ВКУСНА и ПУХКАВА с много конци!
Лабрекс, не направих питката, но пък правих Врачански кемерки  Simple Smile голямо хапване беше...    chef

# 733
  • Varna
http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25203322
http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25203326

Разбрах как се прави питката цвете, но още има да правя докато я оформя като в сайта от Лабрекс. Не прецених колко големи да са цветовете Simple Smile)

# 734
http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25203322
http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25203326

Разбрах как се прави питката цвете, но още има да правя докато я оформя като в сайта от Лабрекс. Не прецених колко големи да са цветовете Simple Smile)

Аз пак ходих да гледам линка, всичките са еднакви, според мен, имам предвид големината. Важното е, че си хванала принципа, после можеш да си оформяш и сама цветенца, т.е да подреждаш сама цветовете, както решиш. Пак ти разглеждах другите питки, красиви са!  bouquet

еликсир, страхотни възелчета си навързала! Crazy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт