Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 090
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честит Рожден Ден на красавиците Ника, Паулина и Радослава и на сладурите Пепи, Мартин, Велизар и Виктор

# 301
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на рождениците от последните два дни. Бъдете много щастливи и нека животът ви поднася повече и по-хубави моменти!

Миленка, според мен дозата също е голяма. За толкова малки деца се изписва Клацид от 125 мл. Йоан и в момента е на такъв (за кой ли път вече не знам) и пие от 125мл. по 4 мл. на 12 часа.

Дани, успех на новото място и дано имате повече време с Алекс.

м.мега, стискам палци да не се потвърди диагнозата!

Днес водихме Йоан на УНГ, ушенцата се подобряват, което ме радва. Към края на седмицата мислим да пуснем контролни изследвания да видим има ли и там подобрение, че псоледните не бяха въобще добри.
Засега е по-добре, дано така върви и занапред.

При мен напоследък се насъбраха много емоции, доста от които отрицателни. Но има и нещо добро (да се надяваме де) от вчера съм дала предизвестие за напускане и от другия месец започвам на ново място.
Надявам се този път да случа на светни колеги и началници.

Марина
, защо не даваш нещо хомеопатично на Рали за хремата. Поне да я пресечеш по-бързо.

# 302
  • София
... от вчера съм дала предизвестие за напускане и от другия месец започвам на ново място.

леле, супер! Дано на новото място се чувстваш добре и се развиваш професионално!!!
Ще дойдеш ли на срещата? Отдавна не сме те виждали...

Стискам палци на Йоан и всички болни дечица за скорошно оздравяване!  Praynig

# 303
Наде, много ми се иска, но все още не знам и поради тази причина не пиша нищо. Искам да съм сигурна, че Йоан се оправя, че такъв ужас преживяхме с тия уши.

И аз искам много да ви видя всичките Simple Smile

Мисля, че трябва да се пусне и някакво съобщение във фейса, защото Ивето, Весето и Петя (х2), влизат там, но не четат тук.

... от вчера съм дала предизвестие за напускане и от другия месец започвам на ново място.

леле, супер! Дано на новото място се чувстваш добре и се развиваш професионално!!!

Дано, дано!

# 304
Честито на днешните рожденници! Да са живи и здрави и много усмихнати!

Деси, успех с новата работа. Дано си много по-доволна и да имаш свестни и разбрани колеги. За хремата давам Коризалия, ама Ралица е пристрастена към нея - ако може едно след друго ще ги смуче #Crazy Днес и е леко запушен носа, и вече не тече.Още не мога да преценя дали се подобрява  newsm78

# 305
Добър ден и от нас Hug

Няма да сме в сепарето,че било вече за непушачи(може и преди да е било),пък бая сме тези дето палим...

Моля тези които са купували пиана за рождените дни да споделите какви взехте+цени.

Десика,дано до петък всичко да е наред с Йони и да се видим Hug

МИленка,стиоскам палци да се оправяте бързо Praynig

# 306
  • София

Моля тези които са купували пиана за рождените дни да споделите какви взехте+цени.

нашето е подарък и никаква представа нямам от къде и за колко е купено...  newsm78

# 307
Миме, аз миналата седмица взех едно от Джъмбо за 15 лв., средно голямо, има 6 готови песни, и микрофон. Недостатъци - микрофонът е много тих и трябва устата да е залепена за него, не могат да се натискат повече от три клавиша, което е проблем ако искаш наистина да свириш (като мен Embarassed) и няма регулация на звука. Моделът е червен на цвят. Имаше по-големи от 20лв. и сигурно за по-добри (поне така изглеждаха).

# 308
Десика, успех,мила  Hug

За Клацид да кажа и аз - Руси в момента пие - 250 мг. дозата е 3 мл. на 12 часа. Той е 15 кг. По принцип правилното дозиране е много важно и индивидуално. Иначе при Руси предписаха 250 мл. за да му  стигне за 7 дни. Дарко го пи предишния път и не подейства. Въобще....
Аз затова срам, не срам, да питам: колко време продължават да кашлят тези деца. Руси вече повече от месец не спира. Не кашля сериозно, но пък и не спира съвсем тая пуста кашлица  Confused

Миме, на кого искаш да причиниш това с пианото  Joy hahaha Избирай някое с по-тих звук и бързо свършващи батерии  Mr. Green Та в тоя смисъл това червеното е екстра, пък и е червено  Hug

# 309
  • София
Аз затова срам, не срам, да питам: колко време продължават да кашлят тези деца. Руси вече повече от месец не спира. Не кашля сериозно, но пък и не спира съвсем тая пуста кашлица  Confused

Когато Белослава тръгна на ясла, 3 месеца кашля непрекъснато, нямаше нито един ден, в който да не се изкашля поне веднъж-два пъти...
Обиколихме 1000 лекари, вкл. разни специалисти УНГ, пулмолози - всички я слушаха, снимка не сме правили...
Лекарства не сме давали - само хомеопатията и N- на брой опаковки от нощния Мукоплант.
Аз много се бях притеснила да не стане астма или нещо хронично, затова /а и защото имахме ДЗО/ толкова я влачихме насам-натам.
Всички лекари, които попитах, казаха, че е невъзможно да кашля от една болест - просто се застъпват.

Да ти кажа, като спрях/ме/ да го мислим, сякаш само си отшумя...

Миме, мене да ме отпишеш от черния списък - 4 поста /за сега/ за една страница... браво на мен  bowuu

# 310
Мамета, мисля си, че тази кашлица от градината (освен ако не е грип, или вирус) може да се дължи на почистващите препарати и дезинфектанти. От както Дени се роди, вкъщи не сме чистили с нищо друго освен с вода. Банята мия с доместос, само късно вечер, като тя си легне, и после оставям да се проветри добре. Предполагам и вие сте така.
Според мен кашлицата може да е алергична реакция, или просто отговор на силен дразнител. Като свикне организма с него, и кашлицата отминава (сополите, също може да са от това).
Спомням си, докато работех, като бях в офиса, всеки следобед от се побърквах от кашляне, и така докато се прибера. На другия ден до обяд нищо, и после пак. След 3 месеца, забелязах, че започвам да кашлям след като измият офиса с някакъв препарат за теракота (не си спомням вече какъв беше, купувахме го от Метро). Казах на чистачката и жената веднага го смени. И спрях да кашлям.

# 311
Честит рожден ден на сладурите днес! Да са много здрави, весели и умерено палави! Simple Smile

# 312
Честит рожден ден на днешната банда - Дени, Рали, Свилен, Никола, Влади, Георги! Пожелавам им много здраве и щастливо детство.
А на техните мами винаги да им дават повод за гордост!

ioli, права си, че кашлицата може да е от почистващи препарати или на алергична основа. Доколкото знам дори мухълът може да предизвика.

Галче, тоя вирус дето вилнее тази зима е много гаден и поради тази причина, че кашлицата е супер продължителна. Когато аз се разболях кашлях също над месец, а бях пила и антибиотик.

Наде
, поздравления за активността. Simple Smile

Мими, пияна имаме три на брой. Но без микрофон, и трите имат два режима - единия със звуци на различни животни, другия с музика. Купувани са от Джъмбо. Не си спомням колко точно струваха, но не са й много скъпи.

m.mega, каква стана с вас? Как сте?

Tolo, Раличка оправи ли се?

Елфи, я кажи как сте с Таня?

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 11:19 от ^desika^

# 313
Честит рожден ден на Деничка,Ралица,Влади и Никола! Да са живи и здрави!

Деси,поздравления за новата работа! Дано се чувстваш добре там и бързо да се адаптираш.Къде започваш?Разкажи нещо повече!

Йоли,как е при вас положението?Дали ще станете свидетели на нова революция?!

Ралица е добре.Този път й се размина сериозното боледуване.Нещо много се ядосвам с тези гащи....Кой знае защо бях сигурна,че свалянето на памперса ще стане лесно.При Боян ми бяха нужни два дена!Явно съм я надценила...Намокря гащите и съобщава "мамо,пак....не в гащите!"От известно време като и задам реторичен въпрос,от сорта на "Защо се напика в гащите,нали досега беше на гърнето?!",тя ми отговаря с ехидна усмивчица "...'щото чицата папкат кемче...."("защото дечицата папкат кремче").Откъде дойде това и аз не знам,но Боян го затвърди като ми отговаря по същия начин  Crazy

# 314
Благодаря ви,момичета,за отговорите.Днес сме на първа контрола та ще видим как се развива болестта.Иначе и откриха пневмония на Белослава.
На всички болнички дечица бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт