Честито на празнуваюите днес дечица и на техните родители!!! Весело изкарване на празника Ви!

Ние продължаваме да търсим ап. Предлагат само дупка до дупка. Снощи ходихме да гледаме два, единият уж след ремонт / ама само банята такава се оказа/ . Вътре меко казано кочина, коридора на музайка

Търсим нещо до 400 лв пак и няма и няма. Стискайте палци, че довечера сме на оглед на още 2. дето уж били хибави в нови сдгради

Др събота ще празнуваме РД на Сияна, а в неделя трябва да почнем местенето на багажериите

Снощи ходих да си взема награда от Технополис Сливен. / Те 10 мин. им трябваше да намерят управителя дето го нямаше, а той е запознат. Продавач консултантите изобщо не знаеха и си мислеха, че е някаква измама. Като си видяха @ и протокола за мен какви очи отвориха....хахаха. Редовно идвал някой дето уж бил "спечелил" нещо. Фотосесия ни правиха със замесник управителя, че ги задължават да снимат награждаването от Сф.
Да видим коя ще качат, че 3/ 4 пози направихме и докато реши на кое място да се снимаме с него, мн смешно ми беше на мен. Тези дето са на 2 и 3-то място горките не издържат явно, ходили още на следващият ден. И гледам аз вчера на сайта им пуснали един албум:
"Снимките на Хипермаркети Технополис от албума А ето ги и щастливите победители, заели 2-ро и 3-то място

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=190657304288926&set= … 46569&theater
Оставаше да пишат 1- во място още не се е появила

Ние в събота ще направим едно ходене до Жеравна с нощувка там, дано да не е мн студено времето навън да се разходим.
Миленка, дано Бела оздравее бързо

Весело изкарване на срещата, ако е на 19- ти пийте по едно за мое здраве, че ставам по- голяма тогава

След местенето си отиваме до бабите. Със Сияна даже ще останем повече дни там.
Мислим с Митко да направим и една София в нач. на Март месец, но без Сияна

Хубав ден, не знам кога ще имам възможност да пиша пак.