Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 796
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!

Честито на празнуваюите днес дечица и на техните родители!!! Весело изкарване на празника Ви!  bouquet

Ние продължаваме да търсим ап. Предлагат само дупка до дупка. Снощи ходихме да гледаме два, единият уж след ремонт / ама само банята такава се оказа/ . Вътре меко казано кочина, коридора на музайка  Shocked
 Търсим нещо до 400 лв пак и няма и няма. Стискайте палци, че довечера сме на оглед на още 2. дето уж били хибави в нови сдгради Praynig
Др събота ще празнуваме РД на Сияна, а в неделя трябва да почнем  местенето на багажериите Praynig

Снощи ходих да си взема награда от Технополис Сливен. / Те 10 мин. им трябваше да намерят управителя дето го нямаше, а той е запознат. Продавач консултантите изобщо не знаеха и си мислеха, че е някаква измама. Като си видяха @ и протокола за мен какви очи отвориха....хахаха. Редовно идвал някой дето уж бил "спечелил" нещо. Фотосесия ни правиха със замесник управителя, че ги задължават да снимат награждаването от Сф.
Да видим коя ще качат, че 3/ 4 пози направихме и докато реши на кое място да се снимаме с него, мн смешно ми беше на мен. Тези дето са на 2 и 3-то място горките не издържат явно, ходили още на следващият ден. И гледам аз вчера на сайта им пуснали един албум:
"Снимките на Хипермаркети Технополис от албума А ето ги и щастливите победители, заели 2-ро и 3-то място Simple Smile"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=190657304288926&set= … 46569&theater
Оставаше да пишат 1- во място още не се е появила Joy Joy Joy,че викам на Митко давай и аз да ходя да си я прибирам.
Ние в събота ще направим едно ходене до Жеравна с нощувка там, дано да не е мн студено времето навън да се разходим.
Миленка, дано Бела оздравее бързо  Hug
 Весело изкарване на срещата, ако е на 19- ти пийте по едно за мое здраве, че ставам по- голяма  тогава Joy newsm24
 След местенето си отиваме до  бабите. Със Сияна даже ще останем повече дни там.
Мислим с Митко да направим  и една София в нач. на Март месец, но без Сияна Sunglasses
Хубав ден, не знам кога ще имам възможност да пиша пак. Hug

# 316
Много здраве и усмивки желая на днешните ни малки рожденници!

Ками, честита награда, ама дай повече инфо, не се срамувай - как, защо спечели и т.н. подробно  Hug

Миленка, съжалявам и ти съчувствам за гадната пневмония, дано Белослава се пребори и възстанови бързо. А ти се старай да не се натоварваш много психически (не че е много възможно, но е пожелателно....)

Дано всички болни дечица се оправят бързо и време е вече гадните болести да се махат от нашата тема!  smile3513

Алхимикова ми се обади за срещата, за което и благодаря, надявам се да ме пусне любимия, че аз утре цял ден съм на един курс и той си е взел отпуск по случая. В крайна сметка кво му пречи да погледа децата и вечерта, тамън ще има засилка  Joy

Днес нашата принцеса става на 6 месеца, та реших да пийнем и хапнем виртуално по случая за нейно здраве:

Имам и един въпрос към майките, които са кандидатствали в ОДЗ минала година - разкажете как точно го направихте, аз съм регистрирала децата в системата, ама от тук нататък не ми е ясно какво и как се прави, чакам ли, аз ли проверявам и т.н. Благодаря предварително за отговорите и ви желая приятен и спокоен ден   bouquet

# 317
Мечи, пак от фейса занимавка наградата. Да Ви е жива и здрава малката г-ца . Леле 6м, кога минаха  Whistling
Аз във фейс  бях пуснала линк в понеделник и благодарих на вс, които са ни подкрепили Hug

https://www.facebook.com/album.php?aid=41061&id=107080882646569 - ето го албума със класирането и наградите  Wink

# 318
Здравейте момичета!При нас резултата от рентгена е че няма пмевмония.Иначе продължава да кашли ,вдига все още температура макар че вече по-рядко.Дриска от АБ,не иска да яде абе направо ужас .Пие само лечебна хумана и това е .Утре сме на контролен да видим какво ще каже педито.
Честит рожден ден на днешните ни пораснали сладурчета и техните майки!

# 319
Момичета имате ли някои познат, който работи в Мтел? Много е спешно.

# 320
Момичета имате ли някои познат, който работи в Мтел? Много е спешно.

Аз имам състудентка, която работи в Мтел В. Търново . Пускам ти тел. и на лични Flutter

# 321
Ками, мерси, но едва ли ще може да ми помогне. Успях да намеря един познат и той не успя. С две думи: доведената дъщеря на леля ми е в неизвестност от 2 седмици и полицията много не го е взела присърце. Точно преди да излезе ( и да не се върне) е говорила с някакъв мъж по телефона, той я е взел и повече ни вест, ни кост. От Мтел отказват да кажат кой е номера, а само така могат да разберат кой е човека и да се свържат с нея (евентуално). Има голяма вероятност момичето да се е забъркало със сутеньори. Много е неприятна цялата ситуация, но нямали право в Мтел да издават такава информация, дори когато е за такова нещо.

# 322
Маринка, много неприятна ситуация найстина. Но доколкото знам, могат да издадат с кого е говорило момичето само на полицията, не и на вас.
Същото е ако някой те тормози по телефона и т.н. никъде не казват кой ти звъни. Предупреждават съответния човек няколко пъти и ако не престане подават сигнал в полицията.
Дано бързо да открият момичето и най-важното е то да е добре.

# 323
Е не как е възможно това?????????Момичето е изчезнало а глупаците нещастни "нямали право да дадът тази информация".Аз съм потресаена,това може да се случи само в БГ.Ужас!!!!!!Маринка,за съжаления нямам познато там,но стискам палци,всичко да се подреди. Praynig
А сега да ви благодаря за страхотните пожелания за моята принцеса.Много сте мили Heart Eyes.Ще ви пусна малко снимки,останалите са във фейса:)

Любимите герои,луда е по тях:)
разопаковаме едно много сладко зайче,голямо хранене падна. Joy
Честит праник на всички малки и големи празнуващи.Бедете много здрави и щастливи.
Мечи да ти е жива и здрава принцесата.Нашата обща позната се оказа много голяма слдурана,заедно празнувахме РД на Маги.Беше с нейната малка кукла,голям бонбон.Явно съм сгрешила в началото EmbarassedЕто ги:
Хайде за сега чао Heart Eyes

# 324
  • в гората
 Маринка, по-скоро потърси познат в полицията.В М-тел няма кой да ти свърши тази работа, защото ще си "сложи главата в торбата".И са прави всеки може да им се обади и да измисли нещо за да изпроси нечий адрес, не става така!

Нели много е сладка малката принцеса! Heart Eyes
 Мечи, честита месечинка!Ама да вземеш и да я покажеш госпожицата а?Че и на Мишо му забравихме физиониомията вече  Naughty.

Миленка, бързо да оздравява прекрасната Белослава! PraynigТова се отнася за всички болни дечица!

Деси, късмет на новото място ! Peace

# 325
Нели,много сте хубави и двете!  Heart Eyes

Дая,ти що така направи петмесечно отсъствие?!  Hug

Марина,какви са тези ужасии? Не трябва ли полицията да изиска тази информация? Защо подхождат несериозно?А и две седмици са адски много време за изчезнал човек! Леля ти защо чак сега търси въпросния мъж?!

# 326
Честита втора годинка на сладките Рали, Дени, Влади и Ники! Бъдете лъчезарни и добри деца!

Маринче
, и моето мнение е, че трябва да се търси връзка в полицията. Чрез Мтел няма да се получи - и аз знам, че ги следят къде влизат по системата и после дават обяснения защо са проверявали този или онзи номер. Дано се появи момичето и да не е станало нищо лошо!  Praynig

Миленка, как е Белослава, какво казаха на контролата? А малката топчица как е, нищо не казваш?

М. mega, и за теб важат горните въпроси!  Wink Добре, че сте се разминали с пневмонията!

Мечи
, честита 6-та месечинка на принцесата! Ще се радвам да се видим утре, че поне там да ни я покажеш, щом я криеш толкова Mr. Green

Деси, успех на новата работа! Дано се чувстваш добре там, а и да ти носи удовлетворение!

И накарая, аз като недоразбрала да попитам, в колко часа е резервацията за утре и на кое име?  Сори, ако сте писали, но нещо не го открих  newsm78

# 327
Да са живи и здрави всички от днешната банда! Много весело, прекрасно, щастливо и пълноценно детство им желая! Hug  Tada

# 328
  • в гората
 Ауу, забравих рождениците  Embarassed .

Да са много здрави, весели и игриви.Да имат прекрасно и безгрижно детство!  bouquet

# 329
В 20часа на името на Инчето е резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт