Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 091
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Вержи, ЧРД на малчуганите! Да са ти живи и здрави!
ЧРД на Алекс и на Кристиян! Да са палави и буни, весели и щастливи!

Момичета, извинете, че предизвиках такива вълнения с тази 1ва страница Crazy Praynig, не съм го искала!

Дорабела, Фокси, мерси за усилията и отделеното време!

# 76
Много ме дрзнят саламите дето са ни ги натресли на темата Mr. Green

# 77
И мен така, освен това, ми се зарежда още по-бавно страничката! #Cussing out

# 78

А аз тъкмо бях решила да напълня първата страничка със салами,чушки и домати Mr. Green

# 79
Честит рожден ден на Жорето и Наско, Криско и Алекс! Да са здравички и много щастливи! Честит празник и на техните семейства!

# 80

А аз тъкмо бях решила да напълня първата страничка със салами,чушки и домати Mr. Green

Joy

# 81
Момичета,какво ще кажете за това преброяване,което започна от днес?
Аз сега се опитах да се преброя,като мислех че питат колко човека сме в едно домакинство,кой работи кой не.................а те искат задължително да се отговори на всичките им въпроси,коитоса един милион и за абсолютно всичко. #CrazyНаправо незнам какви са тези глупости.Те още малко ще искат и снимков материал към отговорите ни.Какво ще кажете,нещо много ме изненадаха. Rolling Eyes newsm78Това не е преброяване а справка кой,как живее.С какво разполага,ама абсолютно всичко.

# 82
Нели  така е Simple Smile то това е смисъла на статистиката ако изобщо има смисъл в нея Simple Smile))) Аз бях преброител през 92г. и тогава инфото което се искаше беше още по-тегаво и подробно. Преброява се освен хората и зградния фонд и "социален"статус и какво ли още не. Неслучайно се пита дали имате външна тоалетна, все пак трябва да се разбере каква част от БГ се е цивилизовала. Апропо интересно ми е дали подобни въпроси ги има в другите страни от ЕС  Mr. Green
 Майка ми цял живот до пенсионирането си беше статистик , сега се оказа че и свекървището е такова. За какви ли не абсурни и не толкоз проучвания съм подочула покрай тях.
 И аз тази вечер се пребройх става бързо за 4 човека няма и половин час Simple Smile
Честит рожден ден на Насето, Жорко и Криско да разстат щастливи деца и да станат достойни мъже.

# 83
Здравейте момичета Hug
Честит празник на днешните сладури,с  пожелания за много радост и весели игри Peace
Да се изкажа и аз за първата страничка... Mr. Greenами  освен да благодаря на всички който се занимават с нея,защото аз не съм допринесла никога за оформянето и  Embarassedама ние защо не фигурираме в списъка с дата 08.02 newsm78
Утре ще пиша повече че започнах  пробно работа и съм в стресссссссс

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОШКО, НАСКО, КРИСКО И АЛЕКС! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

ЧЕСТИТ РОЖДНЕ ДЕН НА НАЙ-УСМИХНАТОТО ДЕТЕ, КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛА- МИХАИЛ! Бъди жив, здрав, щастлив и скоро да станеш батко!

И мен това преброяване ме дразни, изобщо нямам време да преброявам 5 човека!

Да се похваля, че Станислав има вече 2 зъбчета и лази  newsm30
И да почерпя

Всички снимки, които видях бяха страхотни! Дечицата са разкошни, толкова пораснали и толкова щастливи!  Heart Eyes

Бързо оздравяване на болничките!

# 85
Честит рожден ден на Жорето и Наско, Криско и Алекс!Да са живи и здрави,много послушни,усмихнати и едно безгрижно детство с много игри и забавления!
Честит рожден ден и на всички малки рожденици от предните дни!
Гледам,че говорите за първата стрaничка!Мерси на Фокси,че ни е изнамерила и нас!  bouquet
При нас няма нищо ново освен,че си чакаме рождения ден и след него малкия трябва да тръгне на ясла,колкото и да го отлагах за още седмица-две се оказа,че няма да ни запазят мястото и трябва да тръгне точно в грипната епидемия.От сега се притеснявам какъв рев ще е,но поне съм се настроила,че ще е много. Mr. GreenЗдраве да е,другото ще му намерим начина newsm78
Тези дни съм се замислила колко бързо мина времето откакто се роди и кога дойде време за яслата,сякаш вчера ми го донесоха в родилното,а вече е голям. Shocked
Иначе моя младеж вече всяка вечер ми спретва среднощни купони събужда се в 2 и заспива чак в 7ч и съм доста неадекватна и не съм се включвала тук.Вече нямам сили за нищо,понякога се чудя само моето дете ли е такова диво Shocked
За преброяването мога да кажа,че някой от въпросите са доста и трябва много повече време за попълване от споменатите 10 минути в новините.Според мен има и излишни,но е по-добре да ги попълним онлайн отколкото да трябва да обръщам внимание на преброител в къщи,особено като сме с децата.
Иначе освен ЕГН-тата,Л.К номер и т.н можеше и по една снимка наистина да искат да видят,за да преценят дали населението при този начин на живот не е  бързо застаряващо спрямо възрастта си Joy hahaha

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 00:15 от konikonkoni

# 86
Ох,мале,лееееее..тия глупости ли са излезнали на първата страничка???? Уж ми се бъгна сайта,пък то взело,че излезло и то не както трябва...Няма да е нищо общо с това,спокойно.Деси,не е било умишлено "отстраняването" ти Sad Явно при копи-пейст съм пропуснала едно редче...Ще оправим нещата,нема се притеснявате Peace

# 87
Привет и от мен посред нощите - много кашлях и станах да пия чай ..., та рекох да погледна какво става тук ..., от днес съм болнични до края на седмицата, та ще имам и повечко време за вас.
Честит рожден ден на Жорето и Наско, Криско и Алекс! Да са най-вече живи и здрави, да радват всички с много лудории, смях и закачки!!!
Струва ми се странно, че още се палите за дребни неща, я по-ведро и усмихнато  Wink, както казва Вержи - идва пролетта  Grinning
Миме и аз съм навита за по питие, само да сме здрави ..., иначе какво стана с идеята за сбирка в детско клубче? То не че в грипното време е подходящо за клубче, но аз да попитам де ...
За преброяването - ние се преброихме вчера /милото свършил тази работа/, аз дори не съм поглеждала въпросите сега, но бях преброител преди години и си спомням колко странни и "безумни" въпроси имаше, но явно нещата не са се променили и продължават да ги задават и сега. При всички случаи предпочитам да попълним нещата по интернет, отколкото да губим време с преброител вкъщи.

Диде, оздравявайте!!!
Пожелавам и на останалите болнички, като мен, бързо да оздравяват!!!

# 88
Момичета. разкажете какви подаръци получиха вашите деца и на какво най-много се зарадваха. Аз все още съм в голяма чуденка какво да вземем на Йоан. Мислих си и за Aqua Doodle, ама нещо се съмнявам да се занимава с такива дейности.

Имам и един въпрос към празнуващите в яслата? Каква почерпка занесохте освен торта и сок и само това достатъчно ли е?

Бисе, бързичко да се оправяш!

# 89
Привет, мацки!
Днес голям студ настана, пак, и няма да се излиза, че тъкмо оздравяхме да не вземем да си лепнем пак нещо.

Честит втори рожден ден на сладката София! Весели игри и щастливо детство!

Исках и аз да кажа нещо за първа страничка, но няма, защото няма да мога да разпаля спор, а явно такъв липсва в темата, за да се повиши активността  Mr. Green Шегувкам се .....

Диде, честити първи зъбчета на малчо! Да ги реди все здрави и бели!

Деси, за подаръците няма универсална рецепта. Едни се радват на едно, други - на друго. Плами получи само играчки за Коледа и тогава казахме да не й се купуват повече, скоро. За рождения ден получи дрехи, е, и една кукла от плат и чанта към нея. Да ти кажа от всичките играчки, които получи най-много се радва на тази кукла, на една глава на конче, която цвили и тропа и на едно влакче на Фишър прайс от серията Малки хора - все евтини или не много скъпи подаръци. А на интерактивното куче, което й подари баба й не се радва. Дори се уплаши от него и не иска да го пускаме да лае, да се движи, изобщо нищо да не прави. Така си стоя в кутията до преди седмица, когато го извади и си го носи на конче или го влачи за едното ухо по ламината  hahaha Eто как го носи, влаченето не съм го снимала:

Пропуснах, че за Коледа получи и 2 аква дудъл-а. Единия като килимче с музика, а другия като книга. Рисува си по тях, а малкия ми свърши много хубава работа в самолета - писахме и рисувахме доста време и тя не усети полета. От нас с баща й за рождения ден не получи нищо  Embarassed , просто решихме, че ще й накупим дрешки от Исапния и няма да се вманиачваме да ги опаковаме за празника. То при нас който познат ни дойде на гости, с повод и без повод й носи подаръци, така, че тя не оценява подобаващо тези жестове, май.

Уф, много дълго стана .... ама аз така, не пиша, не пиша, а като се отворя на писане .....

Хайде, рождениците от предните дни да пускат снимки, че да се ракраси темата още повече!

А болничките да оздравяват, и на отчет!  Hug

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 23:07 от Mia66

Общи условия

Активация на акаунт