Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 313
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Нека не махаме лентички, а да ги направим по-дискретни - да не са с картинки, да нямат снимки.
Тук в сайта се предлагат лентички само с надпис.

# 631
Момичета, не крийте дечицата си от осиротялата майчица. Това не би я утешило, а напротив. Поне моят личен опит е такъв.  Confused

# 632
# 633
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, говорих с една приятелка, която се занимава с поддръжката на сайт "Родилница". Там водят кампания за борба с унизителното отношение към родилките в България. Тя ми предостави информация за адвокати, които се занимават с дела за лекарска небрежност.

# 634
Добавих нещо на първата страница.Не ме питайте как съм го правила... Cry Само се надявам с тези ми действия да не обидя с нещо Радето...

# 635
  • sofia
Niamah NET niakolko dena i dnes otvorih za da vi pocherpia virtualno za Viki,no prosto mi spria duha ot tova koeto cheta.
POCHIVAI V MIR MILO VALENTSE.
Samo tova uspiah da napisha.

# 636
  • Стара Загора
Добавих нещо на първата страница.Не ме питайте как съм го правила... Cry Само се надявам с тези ми действия да не обидя с нещо Радето...
newsm45 newsm45 newsm45

# 637
От вчера място не мога да си намеря, не мога да си погледна детето, защото си представям Радето и нейното изстрадало сърце. Не знам какъв смисъл може да има една невинна детска смърт, недоумявам,

Момичета, подкрепям ви във всичко, което решите. Само с паричките трябва да сме малко по-внимателни, да не ги обидим, да не ги сломим. Мъката и без това е огромна.

# 638
Фокси, не вярвах, че мога да плача още, ама ти ме опроверга. Толкова е тъжно....

Деси, аз пък не мога да спра да прегръщам детето си и да си крия сълзите от нея... Не искам да я пускам и за миг, защото всичко е толкова крехко и мимолетно... дори най-голямото щастие.

# 639
Искрени съболезнования към родителите на малкия Вальо!
Почивай в мир малко ангелче! Sad Sad Sad

# 640
Момичета,знам,че не е сега момента,но....ще се оперираме.В момента Боян е в болницата,за да насрочат дата за операцията на Наско........Чувствам се така,все едно съм някаква предателка..В смисъл,че отиваме точно там,където се случи това с Вальо....Не ме питайте защо и не ме укорявайте.Понякога човек просто не знае какво да направи..

# 641
  • Пловдив
Фокси,при планова операция не би трябвало да има проблем-не се притеснявай

# 642
Фокси,при планова операция не би трябвало да има проблем-не се притеснявай

Знам,но пред очите ми се въртят картини как му слага упойката и го гледам обездвижен и спящ,без да знам кога ще се събуди... Sad Щеше да е така където и да отидем,така че..просто стискайте палци..незнам друго какво да ви помоля..

# 643
  • Стара Загора
Фокси,миличка ,не се притеснявай ,и аз мисля ,че няма да има проблем  Hug Praynig

# 644
  • Пловдив
Знам,но пред очите ми се въртят картини как му слага упойката и го гледам обездвижен и спящ,без да знам кога ще се събуди... Sad Щеше да е така където и да отидем,така че..просто стискайте палци..незнам друго какво да ви помоля..

знам,че си представяш най-лошото,но няма да е точно така

таня нали ми беше с пълна упойка за ръчичката-веднага излезе от упойка без никакъв проблем,адекватна и всичко

Общи условия

Активация на акаунт