С мартeнички бели и червени, кичим НОЕМВРИйчета засмени-16

• 34 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от мен Sunglasses
При нас -нищо интересно няма, една и съща.....Ради е страхотно дивачи , само се катери и пипа навсякъде, не се спира на едно място...знаете как е........
Аз... съм вече сериозно на диета,по скоро аз съм си го измислила, ям основно плодове и зеленчуци само това,правя и упражнения, тези 8 кила трябва да ги стопя до пролетта задължително Naughty
Качих преди малко снимка за колажа, гледам,че аз май съм единствената...

Мийка, душицо, същото съм го преживявала с баткото ни и то два пъти,много е гадно, мисля, че съм разказвала на някои от вас какво трябва да се прави в случая...и ти добре си се справила, духане в устата и  поливане със студена вода, даже ако може много студена, че да се освести по-бързо детенцето. Дано не се случват такива неща повече. Praynig

Лулу, поздравления Wink

Кике, дано ви се оправят нещата, много е неприятно, стискам палци Praynig
Как пък ги изровихте тези стари теми хи хи , много весело и готино беше.....лети времето, лети...
Това е за сега от мен, чао и  целувки!

# 76
Здравейте,

тези дни не съм писала, но нямах никакво време. От тази седмица съм на работа и ми е малко трудно да свикна да не си виждам децата по цял ден. Постепенно минавам от вълна "наакани памперси" на вълна "работа".   На всичко отгоре на мъжо му уредиха работа в Испания и до месец ще замине. Само като се сетя и ми се насълзяват очите. Незнам как ще свикна с това да не го виждам с месеци. Та аз сега нямам търпение вечер да се видим.
 Добрата новина е че най-после Криси се пусна да ходи сама. До сега правеше по 5-6 крачки само ако има кой да я хване насреща. Сега прави кръгчета на стаята.

Мия , като ти прочетох поста цялата настръхнах. Дано да нямата повече такива премеждия. За къпането - аз от около 2 месеца къпя Емо и Криси без корито, а като големите хора - прави. Постилам една гумена постелка, за да не се пързалят по плочките.
Пишлето първоначално го забелвахме до където може. Когато Емо беше на 6 месеца личния го дръпна до край, но пак започна да се "залепва". То и ние вече не го забелваме редовно, а има-няма веднъж седмично. Аз по принцип съм против тая процедура с насилственото забелване. Смятам, че природата си знае работата.

# 77
Здравейте мацки,
да кажа и аз за пишката  Laughing до сега съм я отваряла лекичко само за да измивам, без да насилвам. Мисля че момченцето ми и самичко се справя много  добре може би от опъването, не знам, но е на половина забелена  Grinning.
Днес за пръв път го оставих да се храни сам С ЛЪЖИЦА.... е не ни се получи  Laughing на земята имаше повече отколкото в устата Blush , но това не може да ме откаже все пак  Grinning
Искам да ви попитам какъв хляб давате на децата си? Искам да давам пълнозърнест, но не знам на коя марка да бъде newsm78

# 78
И аз да се включа в малките часове на деня.

То при нас приспиването си е вече цяло приключение.Гушкане на голямото легло вече не върви,че всяка дърпа краката на другата... Laughing В собствените им легла лежат 2-3 секунди и почват да правят дзак една на друга и се заливат от смях.После следва хвърляне и прехвърляне на мечета от едното вдругото легло.София светва лампата,че и е на ниво от леглото и до там със спането  Twisted Evil Twisted Evil Имам си две дяволчета.Заспиват май като са вече смъртно уморени към 10 10.30,че и 11 докарваме  Shocked

За мама няма лично време.  Crazy

Мия дано не се повтарят такива моменти,ужас.Не мога да си представя какво ти е било.Аз от рано научих тати как да духа,че знае ли човек...Честити ви проходили крачета.Много да бягат и да не се уморяват  Heart Eyes
Яни много ще ти е тежко без мъжо,че и с двете диванета. Ама то неволята какво ли не прави... Като няма избор,човек.Дано не е за дълго.Ако се уреди и после и вий да идете при него ще е хубаво.И на Криси честити краченца.  Heart Eyes
dessyta ний отдавна *практикуваме* ядене с лъжица,ама си е по скоро мазане.Даже преди няколко дни ги заснех как си правят маски на лицето с кисело мляко  Joy В началото даже сякаш по добре се справяха.Сега предпочитат плескането пред яденето   chef
Яна 931 леле ти голямо готвене си му ударила.Засрами ме направо.Аз май по по мързеливо го карам 
Кики би трябвало да има решение на проблема.Дано само да стане бързо.А за работе уф на мен вече ми се ходи,че да виждам повечко хора.Тая зима много ми е дълга и скучна вече.То прекрасни моменти много,ама и за социални контакти съм зажъдняла,че нали с две не е много лесно придвижването и  много надалеч не ходим.Все тука ноколо....

Забравих да кажа,че сутрин все се събужда Рая първа и отива при София,сяда отгоре и и я целува звучно с мммммъъъ и после я гали по главата с ооо,ооо,Ако не се събуди ооо ,ооо-то се засилва до удари  Joy Скучно и е самичка,търси си сестричката.Ама си е толкова мила картинка. Много взеха да се милват и целуват напоследък.Невероятна гледка са.

Айде оставям ви ,че мноого май писах.
 Лека вечер!

# 79
Дубруууу ютрооуууу мамета ставайтее  Hug хайде на кафенце на едночудно местенце  Grinning

Елистче страхотно забавление си устройват сладурките,разгледах им снимките толкова са сладки и все щуротий са им в галвите..Ама то при всички е така,обаче като са две е най-добре.

Яни милата и аз така едвам дочаквам вечер татито да се прибере,или да дойдесъбота и неделя.Дано по леко минават дните и бързичко се съберете. Hug Честити проходили крачета на Крисито,на най-хубавите места да я отвеждат  Hug Hug Hug

Кло обадих се веднага на педито и обясних всичко,тя каза да не се пртитеснявам че от липсата на въздух се е получило така.И все пак да го наблюдаваме..но да чукна надърво слава Богу нищо му няма. Praynig
Благдаря ви за подкрепата момичета Hug

Яна 931 ммм защо не сме ти наблизо да те полазим и ние на едно гости..хем вкуснотийки да хапнем хем да се порадвамна Никола с хубавата му усмивка. Grinning Hug Ей чакаме снимки от гостито,не казвай че няма Wink

Абе момичета децата почнаха ли да "строят кули от кубчета" - както преди месеци питаха някои педиатри(моята не)?Аз му строя кула а Мишко като каратист с ръката от горе храс изведъж ги тупва и те падат.Сякаш години се е обучавал да "троши" кули от кубчета. Но не реди,от скоро яочна да се заиграва със строителя,но само две части сглобява и разглобява.Не че се притеснявам за детето си,ама от кога педките искаха децата да строят кули...ние ги рушим. hahaha

Хайде хубав ви ден,дано е по топличък....ееех а как ми се пие кафе,чай..или просто сок не ей онова местенце от горната снимка. Mr. Green

# 80
Добро утро Simple Smile
Тенкс Мия  за закуската bouquet  bouquet  bouquet
Милото Мише  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега за кубчетата Simple Smile
За Нова Година му купих, колкото да не е без хич подарък кубчета с картинки. До скоро аз строях кулите а той ги разрушаваше (баща му каза че е в разрушителния си период) , но сега от време на време слага три кубчета едно върху друго и после бързо бързо със замах ги бута...
Виж с хартии как добре си играе ... бели листи съм поставила в една кутия за обувки и както предполагате постоянно ги разхвърля  ... Само да реша да ги прибера за отрицателно време са отново по земята  Laughing
Тони няма много играчки, но гледам да са по скоро обучаващи дори и да са от "подръчни" материали . Колата, която свиреше и пееше си "замина" бързо, бързо ... Хвърли я на земята и едното колело се счупи ... Така че за сега не гледам количеството на играчките, а по скоро дали ще се занимава с тях по често...
Много харесва да стои на прозореца (той е тип френски) и да гледа на вън кучетата и хората ... На кучетата вика "Бау-Бау", а иначе бие по стъклото и крещи "Тати" на всички минаващи без значение на пола  hahaha hahaha hahaha
Като куклите на Елист почнахме да викаме "Айди" ама толкова сладко  Simple Smile чак ми се иска постоянно да го чувам  hahaha
А рекламите ни са любими и продължаваме да ги обожаваме особенно за хранене, макар че гледам да не ги ползвам постоянно  Peace

Приятен ден от нас Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 08:30 от klodia

# 81
  • София
Привет мамета!!!

ЯничкаHug много мъчно ми стана! Кураж, мила - дано се наредят нещата така, че в най-скоро време и вие да отидете при тати!

Елист - напълни ми душата с разказа за сутрешното събуждане  Hug

Пишлето(ох хич не харесвам като напишат - пилето или бубата  Sick)

Това все едно аз съм го писала  hahaha

Мийка - толкова вече ми писна зимата и искам да пия кафе навън, че тази снимка ми подейства много "мечтателно". Нямам търпение да излизаме пак навън да висим по цял ден...еххх!

А колкото до ужасната ви случка - знаеш  Hug Hug Hug

За старите теми - съвсем наскоро се върнах назад и почетох...много мило ми стана. За постовете не съм си ги копирала, но е хубава идея. Иначе си водя дневник, в който описвам отглеждането на Инката в големи подробности.

Играчки - има много, кубчета - има едни които се прибират едно в друго - засега това й е по-интересно. Иначе всичко, което не е играчка е най-хубаво. По цял ден се разнася едно шишенце с тропкащи неща вътре Crazy

Иначе да се похваля - най-накрая се реших и почнах да ходя на лазерна епилация. Взела съм се малко в ръце, че срамота!
На 13 и 14 февруари ще се местим и вече нямам търпение! Само като знам каква лудница ще е известно време  Crazy

Това е от мен!
Чао

# 82
  • София
В собствените им легла лежат 2-3 секунди и почват да правят дзак една на друга и се заливат от смях.После следва хвърляне и прехвърляне на мечета от едното вдругото легло.София светва лампата,че и е на ниво от леглото и до там със спането
Ех,Елист, намачкай ги тези палавнички от нас. Че ние няма как,освен виртуално Simple Smile
Мия, такива ситуации са...  Sick Много гушки за Мишленцето!
Яничка, желая ти скоро да се устроите някъде там, извън безхаберната обстановка в БГ.
Клодия, и аз не съм накупила излишни играчки, още повече Рая предпочита шкафовете с черпаци (има и любима голяма дървена лъжица, порядъчно пооглозгана), тенджери и тави, кутийките с крем, щипките, шкафа на батко й с праните чорапи е от любимите  Laughing , разнася ги и ги "похапва"  Crazy
Една от предпочитаните играчки е: http://moetobebe.bg/toys/1146
предимно да ги разхвърля и евентуално с моя помощ да ги наредим една в друга или една над друга за 2-3 мин, за да може после доволно да ги разпръсква по пода.  Мия, Мишко каратист, а  Party

dessyta, давам хляб, какъвто има за нас-предимно на Симид. Супите са със сухар, много ароматно и вкусно става.
Яна 931, аз ли съм недоразбрала, ходиш на работа,а преди това от ранни утрини приготвяш вкуснотии ...е ти си направо роботизирана   bouquet

Честито ходещи крачета на Мишко, на Симеон на Бамби и на Криси на Яничка  Heart Eyes
Бамби, за прощъпулката има много инфо в нета.Ето една питка (копирала съм я не помня от къде):
"Питка “Слънце”
Продукти:
1 кг. брашно;
400 мл прясно мляко; желателно е да е 200 мл. мляко и 200 мл вода – по-добре става питката
1-2 яйца;
1 ч.л. сол;
2-3 с.л. олио;
1 кубче мая
Маята се слага разтрошена в купичка заедно с 1 с.л. захар, 1 с.л. брашно и малко вода. Оставя се на топло да шупне.
В пресятото брашно се прави кладенче, добавя се млякото (мляко+вода), добавя се едното яйце и единия белтък, единия жълтък се отделя за намазване, добавя се солта, олиото и шупналата мая. Меси се тестото. След като се омеси се оставя на топка, в намазнена тавичка да втаса на 40 градуса около 20 мин. След това тестото се разделя на три части. Едната се разточва на кора, голяма колкото тавата, в която ще се пече. Тавата се намазнява с олио, слага се кората и се намазнява добре. Втората част от тестото се разточва по същия начин и пак добре намаслена от двете страни се поставя върху първата. След това се правят разрезите както е обяснено на картинката. Когато Слънцето е готово се оставя да втаса на 40 градуса 20 мин. След това се пече на 220 градуса само отдолу, вдигната на скарата, да не е в/у реотаните директно, когато е полуизпечена се пуска горния реотан за малко да я опече отгоре.

Нашата мама CRLN също предложи питка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551386.660

За предмети, ти си избери и преди да пуснеш детето си ги наречи за каква професия да са.

# 83
  • София
ПРИВЕТ, ПРИВЕТ И ОТ НАС! Hug

ЛУЛУ: Абе Бубето изобщо не бива да се съмнява! И ако се отдаде възможност да се запознаем, ще му кажа! Mr. Green Crazy

ЯНИЧКА: Милата. Рабирам те, но е за добро и тоѝ наѝ-вероятно страда че няма да си вижда любимите хора! От мен пожелания за късмет в Чужбинско и ако е рекъл Господ и имате желание, да заминете при него! Hug

МИА: Аз вече ти казах , но и тук..Дано това е последната случка /неприятна/ със сладък Мишко! Голям стрес е било и за трима ви! Heart Eyes

ЕЛИСТЧЕ: С огромно задоволство ти чета постовете! Толкова им се радвам на двете сестрички! Толкова са милички! Heart Eyes

ВЕСЕНЦЕ: Голяма емоция е преместването! Simple Smile Много се радвам за вас! Дано и ние скоро ви последваме и си намерим дом! За епилацията: Браво, но не спираѝ с процедирите..аз спрях и триъгълника ми е отново, като телена четка! Mr. Green

За бременелските теми. Умрях от смях, като прочето как Норката е била в Любовно натроение и точно тогава и се спукали водите! Пък даже и се ваѝкала как може точно сега да се опикае! hahaha Кремито с едни човеченца с попони се редеше на опашката в ТК. После започнаха да валят хубавите новини! Laughing Много хубава тема! Mr. Green

ХРУПКА: Като чета за Рая и играчките и много се развеселявам, Ади е същата! С тази разлика, че няма батко и подхваща чорапите на татко си!

Абе хора ЯНЕЧЕК тотално изчезна! Дано са добре!

Това е за сега от нас! Ако нещо съм пропуснала да коментирам... Embarassed сори, но съм Блондинка под прикритие! Mr. Green

# 84
Момичета колажчето е качено  Wink Жалко че има малко снимки,но ако искате да участвате в колажчето за баба Марта качвайте снимки!! Тези които ги има в сегашния колаж не е нужно да качват снимка пак,ще бъдат изплзвани същите снимки.

# 85
Привет, привет!

Първо искам да ви почерпя за именния ден на моята Симонка

Миа, ужасно е това, което сте преживели  Hug Честито прохождане!

Яни, и на теб честито за ходеща Криси! Много кофти, че ще се разделите с мъжо, но наистина мисли позитивно - за добро ще е и скоро ще сте всички заедно, а може би и на по-добро място  Hug

Ох, и нашия тати пуска разни мухи за Кабул  Cry Още нищо не е сигурно, но се подготвям, че да не ми дойде като миналия път като гръм от ясно небе... И пак не знам да се радвам или не... Най-малкия проблем ми е раздялата. Не че ще ми е леко сама с Мони, но ще го преглътна, но не ми се мисли пак да вляза в онзи кошмар на денонощно притеснение дали отново ще го видя... Извинявам се тъжните думи, но трябваше да си го кажа рано или късно...

Още щях да пиша, но Мони се бори за компа... До после.

# 86
  • София
Ехаааа, какво хубаво колажче се е получило  smile3521
Кикееее, и ние вече си имаме опашлета  Joy (в зародиш). Благородно ти завиждам, че има къде да правиш прически.

# 87
Elist, представям си колко са сладки двете Simple Smile Никола също е много гальовен, постоянно се гуши в мен и ме гали.
Мия, много хубаво би било, аз много обичам гости (особено такива под 3 години Simple Smile ) Снимки няма, Никола за последните няколко месеца има толкова малко снимки, че чак ме е срам да си призная, но и той никак не ми съдейства - докато го фиксирам къде е през визьора, той вече е в другата стая, не се спира за секунда.
В интерес на истината онзи ден извадих някакви кубчета и заедно ги редим едно върху друго, а любимо е рушенето на построеното после.
hrupka, изобщо не съм такъв герой, защото имам баба под ръка, не баба, а баба - съкровище. Към 6.30 - 7 часа тя си пие кафето и ако се събуди Никола, а аз не съм сготвила, тя се занимава с него - слага го на гърнето, дава му закуска. Затова успявам. Тази сутрин правих супа с тиква, портокал и звезден анасон, но си я изядох сама, никой не ми я хареса Sad а беше мноого вкусна. А и не съм всеки ден на работа, 3-4 дни в седмицата.
Яничка, много неприятно, напоследък все за такива раздели по неволя чувам, но май е по-добрият вариант понякога, само понякога.
steysi86, дано не замине, четях темата, когато го чакаше да се върне и знам колко трудно ви беше.

Аз да се оплача или похваля не съм сигурна. Онзи ден като включих лаптопа, започна да издава странни звуци и май вентилатора не му е наред, а не е в гаранция. Баба му призна, че докато ме нямало разбойников се поразходил отгоре му и това е причината. Аз работя на него и без лаптоп не мога, затова днес взех на изплащане нов, който ще пристигне утре, че нямаха наличност, но като казах на баба му, се разсърди, защото не сме добре с парите в момента, но пък без компютър съвсем няма да има пари.
Както и да е, взех си Мак и съм много щастлива, нямам търпение утре да го взема. Само трябва да го запозная с Никола и да общуват единствено от разстояние  Laughing

# 88
  • Пловдив Белащица
Мимс, тя Миа като използва някоя снимка за колажа, я трие от албума, затова си била единствената.

Аз пак много работи щях да правя и като седна за секунда на компютъра и те вземат, че започнат да се събуждат моите госпоици. И как няма, като дребното спи час и половина.

А иначе Янечек, Десилий изобщо никакви не се вясват. Деси поне във ФБ я мяркам. То има и други изчезнали, що така?! Дано всичко да е ок.

П.п. Мафията се развихри - проверих я Янечек и си пише в другите темички, тук никаква. Нещо да не си сърдита Янечек? Или просто ти е доскучало или си изпаднала в момент "няма какво да пиша"?!

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 15:21 от wassilena

# 89
  • София
Аз работя на него и без лаптоп не мога, затова днес взех на изплащане нов, който ще пристигне утре, че нямаха наличност, но като казах на баба му, се разсърди, защото не сме добре с парите в момента, но пък без компютър съвсем няма да има пари.
Както и да е, взех си Мак и съм много щастлива, нямам търпение утре да го взема. Само трябва да го запозная с Никола и да общуват единствено от разстояние  Laughing
Моментът за купуване на компютър никога не е подходящ. И винаги си казваме - е точно сега ли.
Все е на късо от някъде. Всички сме така. Пък той ще се самоизплати. Пожелавам ти да стане скоросрелно.

Общи условия

Активация на акаунт