При нас -нищо интересно няма, една и съща.....Ради е страхотно дивачи , само се катери и пипа навсякъде, не се спира на едно място...знаете как е........
Аз... съм вече сериозно на диета,по скоро аз съм си го измислила, ям основно плодове и зеленчуци само това,правя и упражнения, тези 8 кила трябва да ги стопя до пролетта задължително

Качих преди малко снимка за колажа, гледам,че аз май съм единствената...
Мийка, душицо, същото съм го преживявала с баткото ни и то два пъти,много е гадно, мисля, че съм разказвала на някои от вас какво трябва да се прави в случая...и ти добре си се справила, духане в устата и поливане със студена вода, даже ако може много студена, че да се освести по-бързо детенцето. Дано не се случват такива неща повече.

Лулу, поздравления

Кике, дано ви се оправят нещата, много е неприятно, стискам палци

Как пък ги изровихте тези стари теми хи хи , много весело и готино беше.....лети времето, лети...
Това е за сега от мен, чао и целувки!
.
, но това не може да ме откаже все пак

В началото даже сякаш по добре се справяха.Сега предпочитат плескането пред яденето 
хайде на кафенце на едночудно местенце 

)

Още нищо не е сигурно, но се подготвям, че да не ми дойде като миналия път като гръм от ясно небе... И пак не знам да се радвам или не... Най-малкия проблем ми е раздялата. Не че ще ми е леко сама с Мони, но ще го преглътна, но не ми се мисли пак да вляза в онзи кошмар на денонощно притеснение дали отново ще го видя... Извинявам се тъжните думи, но трябваше да си го кажа рано или късно...
а беше мноого вкусна. А и не съм всеки ден на работа, 3-4 дни в седмицата.