Стейси, да ти е жива и здрава именничката!!!
Кубчета нямаме, но Криси много обича да си играе с конструктор и да сглабя кули. За разлика от нея, Емо мноооого рядко обръща внимание на играчкитеи то за не повече от минута. Обича да си играе с разни домакински прибори, да вади всичко от шкафовете, които може да докопа, изобщо с всичко, което не е играчка. Научил се е, когато неможе да достигне нещо, да си пренася едно детско пластмасово столче, стъпва на него и стига желаното нещо. Веднъж така се докопа да шоколада ми. Другото ново при Емо е, че иска да се храни сам. Давам му една лъжичка да си гребе с нея, като между другото му пъхвам другата лъжица в устата.
Яна, честита придобивка.
Елист, и при нас е мисията невъзможна едновременното приспиване в една стая. Или ги приспивам в отделни стаи или чакам първо Емо да заспи и тогава приспивам и Криси.
dessyta, аз все още давам сухари. Купувам от тези гръцките (май бяха Пападопулу
) или от Лидъл взимам едни пълнозърнести. Скоро правих хляб с брашно от елда и от него им направих сухари.

, че нещо много се преуморих тия дни от бач. Отдавна не ми се е случвало да пийвам биричка по това време - поне от лятото.
Искам пак да съм 48 килца.....между другото оня ден се подстригнах късо, писна ми с дългата коса.
, не обичам зимата особено.
ти какво работиш?
....
.

Аз питах от гостито снимки не си ли правила да видим как се забавляват децата..или викаш то не може все с апарата в ръка..даам знам как е. 

Важно е че Янечек е ок. пък все някоѝ ден ще драсне!
Кой знае какво сме лепнали пак от рейса. МА много ме е яд , защото преди това си бяхме 3-4 седмици у дома ,че нали направи един фарингит в началото на януяри...