С мартeнички бели и червени, кичим НОЕМВРИйчета засмени-16

• 34 795
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви за подкрепата. По принцип плановете са и ние с децата да отидем при милото като посъбере парички. Хубавото е, че там са и нашите и няма да сме сами. Освен това градчето, в което живеят е до морето. И все пак е плашещо да заминем в чужда страна с две малки деца  Rolling Eyes

Стейси, да ти е жива и здрава именничката!!!
Кубчета нямаме, но Криси много обича да си играе с конструктор и да сглабя кули. За разлика от нея, Емо мноооого рядко обръща внимание на играчкитеи то за не повече от минута. Обича да си играе с разни домакински прибори, да вади всичко от шкафовете, които може да докопа, изобщо с всичко, което не е играчка. Научил се е, когато неможе да достигне нещо, да си пренася едно детско пластмасово столче, стъпва на него и стига желаното нещо. Веднъж така се докопа да шоколада ми. Другото ново при Емо е, че иска да се храни сам. Давам му една лъжичка да си гребе с нея, като между другото му пъхвам другата лъжица в устата.

Яна, честита придобивка.
Елист, и при нас е мисията невъзможна едновременното приспиване в една стая. Или ги приспивам в отделни стаи или чакам първо Емо да заспи и тогава приспивам и Криси.
dessyta, аз все още давам сухари. Купувам от тези гръцките (май бяха Пападопулу  newsm78) или от Лидъл взимам едни пълнозърнести. Скоро правих хляб с брашно от елда и от него им направих сухари.

# 91
  • София
Както и да е, взех си Мак и съм много щастлива, нямам търпение утре да го взема. Само трябва да го запозная с Никола и да общуват единствено от разстояние  Laughing

Еххх как искам и аз един Мак - това е най-подходящия компютър за работата ми! Браво, честита придобивка!

За бременелските теми. Умрях от смях, като прочето как Норката е била в Любовно натроение и точно тогава и се спукали водите! Пък даже и се ваѝкала как може точно сега да се опикае! hahaha Mr. Green

Това си го спомням!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy и само си я представям с огрооомния корем  Joy

Стейси - честит имен ден на мини Мюзик айдъла!  Heart Eyes Hug

Ако знаете как току що си сипах една биричка за разтуха  beer, че нещо много се преуморих тия дни от бач. Отдавна не ми се е случвало да пийвам биричка по това време - поне от лятото.

# 92
Колажчето е станало много хубаво, браво Hug
Аз преди малко приспах моя юнак, че много се умори, опитвам се да си правя упражненията за отслабване, подскачам и той подскача по мене и се кикоти с цяло гърло ха ха ,е поне успях да се пораздважа.
А Ради си яде вече почти всичко, нямаме проблем, манджата от кухнята често не му стига и яде допълнително от нашето ядене или му давам хлебче, иначе си купувам обикновен хляб добруджа , взимам му още и сухари на Голдис и му слагам в манджата, като съм забравила да купя и нямам дробя хляб вътре и готово.Манджичките от кухнята му ги пасирам , защото месото е на по-големи парчета, иначе горе-долу дъвче...има вече 12 зъба, скоро сигурно ще очаквам включване на кучешките зъби и така...дано мине леко.
Иначе горе-долу спи нащем, въпреки, че се събужда да си търси бибата като му изпадне от устата, така няколко пъти, дано по скоро почне да спи без да се буди изобщо.
За гърнето-ще се пробваме лятото, още му е рано, като стане топло тогава, няма да го тормоза.
Отслабването за сега ми върви добре, трябва да се преборя за месец-два максимум Naughty Искам пак да съм 48 килца.....между другото оня ден се подстригнах късо, писна ми с дългата коса.
И аз искам вече да дойде пролетта, че пак да си правим срещи Sunglasses, не обичам зимата особено.
Това за сега от мен,поздрави Wink

# 93
vess_82 и за моята работа така Simple Smile ти какво работиш?
Mim`s аз се пробвам от време на време с йога в къщи, но бивам жестоко саботирана, особено при опит за стойка на глава Simple Smile
уф тези килограми и аз искам 48, ама нъц, стигам до 51 и после ги качвам пак до 53-54. И на фитнес ходя, ама не ми остава време и обикновено стигам до 1-2 пъти седмичното в обедната почивка.
ох, аз уж правя календари, ама нещо не ме свърта от нетърпение за новия компютър, и се мотам, а чудото до мен вече започва да мърда, ще се събужда скоро. (как може да е толкова сладък като спи, даже говореше нещо на сън)
Това ме подсети, че въображението им май много работи - Никола казва как ръмжи мечето и много често гледа навън в тъмното и ръмжи, какво ли си мисли, че има там, мечки? а в неговото  мозъче представата за мечка трябва да е плюшена и за гушкане, не страшна, знам ли...

# 94
Привет, момичета! Simple Smile
Тъкмо Ви намеря и почна да чета и един разбойник ми изключи компа.... и така си седи отворено вече няколко дни и все не смогвам. А вие пишете ли, пишете.... Много Ви се радвам!  Hug
Ама така е като не пиша редовно!
Lulu, поздравления за статията, чудесна си!... Еми до там съм прочела,  Blush ....
сега ще чета и пак ще пиша... по нощите сигурно!  Wink

# 95
  • Сливен
Хрупка, честит рожден ден на патерици!
И честит имен ден на Мони - да е здрава, щастлива и името да й носи късмет!
Като говорим за работа, днес научих, че са преместили един колега на позиция, която аз исках, първия път когато имаше място прекия ми шеф не ме пусна, сега съм в майчинство, малко криво ми стана  Sad.
Яничка, наистина неприятно, ама пък може да е шанс за по-добър живот за вас и за децата. Аз съм против това единия да замине , а другия да остане с децата, и след време, къде повече, къде по-малко се оказва че семейство вече няма.
Кубчета - имаме, но не ги реди, показва животинките на тях  и нещо им говори. Реди едни кръгчета, но не по правилния начин и е много смешна като се опитва някое малко да го натиска да слиза по-надолу, а то не може. Любими играчки са й една пееща кукла и китара - пуска си ги и почва да се клатушка, дига ръце и прикляква, направо невероятна, една вечер й правих клипче - беше много уморена, но поне - 5-6 пъти си пуска мелодията и се въртя. Играе и с една количка за кукли - слага какво ли не в нея и после важно-важно се разхожда hahaha.
Яна, честита придобивка. Бързичко да си "изкара" парите!

# 96
  • София

За бременелските теми. Умрях от смях, като прочето как Норката е била в Любовно натроение и точно тогава и се спукали водите! Пък даже и се ваѝкала как може точно сега да се опикае! hahaha Mr. Green

Това си го спомням!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy и само си я представям с огрооомния корем  Joy

Joy

смеете се за моя сметка ааааааааааааааааа? викате си "абе тая шматка е на работа и вече не чете тука" - да, ама нееееееееееееееееее, мафията всичко вижда и ви излови  Joy

Мия, прочетох за страшната ти случка, ужасно преживяване. И Пламена много се захласваше като бебе, чак по минута /сигурно Rolling Eyes/ не си поемаше дъх, но слава богу не е изпадала в такива състояния..... Дано не се повтаря, важно е да запазиш самообладание за да реагираш.

ние кубчета си нямаме, имаме кофички с които може да се прави кула, ми ако седя до нея да правя и тя ще се опитва, иначе няма такива мераци. имаме и рингове, тях отдавна ги реди.

Яничка, добре дошла в отбора на работещите!  Hug бързо свикване! а за раздялата - пожелавам да е много кратка! и няма какво да се притесняваш от отиването в чужбина с деца, още повече че и ваште са там.  Heart Eyes

Мимс, браво за ентусиазма! много ме разсмя как Радко-пиратко подскача заедно с тебе  hahaha
В собствените им легла лежат 2-3 секунди и почват да правят дзак една на друга и се заливат от смях.После следва хвърляне и прехвърляне на мечета от едното вдругото легло.София светва лампата,че и е на ниво от леглото и до там със спането

леле Елист, аз това съм го пропуснала, ама хич не им е скучно на двете ти девойки  Joy Heart Eyes

А моментът със събуждането на едната сестричка ми напълни душата отвсякъде!!!!!

за преместването - ние толкова мерак да се нанесем в новото жилище че го направихме за 3 часа. и в един момент се оказа че в хола не можеш да стъпиш от чували и кашони и нищо не се знаеше къде е. отне ми около 1 ден и половин нощ за да наредя всичко, но чувството си струва . дано някога пак ми се наложи в по-голям апартамент да се преместим  Laughing

Стейси, честит имен ден на Монка-Бонбонка! Да ви е жива и здрава, и все така игрива и забавна!
Кике, точиш ли ските, аааааааааа?

ми май е това засега, четох, четох -това запомних само!

# 97
Добруууу ютроуууу  Hug Хайде на закуска с кафенце на моята веранда  Mr. Green

Аааа така Норчик кажи им как мафията всичко вижда всичко знае Къ мислят те че ще им се размине ааа..особенно на Кикс  newsm48 newsm62

Мимсчоууу евала мацка само така упражнения са му майката ..а не само диетка и цял ден да си седиме на гЪ..зо  hahaha Еее да има кой да снима Радито как подскача с мама и се смее,сладурко. Hug Прическата я видях пу първаааа  Mr. Green ама гадже та дрънка си бря ..хай си чукнем една среща Mr. Green Crazy hahaha
А за снимката в папката за колажа Васи правилно ти е казала аз като си ги сваля и ги трия.

Като споменах Васи все забравям да ти честитя проходилите крачета на Николчето. Hug Hug
Абе Пловдивските мами вие виждате ли се,чувате ли се ? Колко мами от там вече не пишат..ето например Кселитка къде зачезна,Пешек и тя...аааа нещо трябва да пуснем мафията да разузнае.Че не само те колко мами се спотаиха и дим да ги няма ,то вярно покрай малчовците времето е кът..ама бива ли такива големи отсъствия.Ако някоя мама знае нещо за някоя зачезнала мама да сподели ко що. Wink

Яна честит ти комп-лапитопи..със здраве да го ползваш и мноооого парички да изкараш с него.Пу пу а дано  Grinning Аз питах от гостито снимки не си ли правила да видим как се забавляват децата..или викаш то не може все с апарата в ръка..даам знам как е. Wink

Стейситуууу твоята мома е униклен образ,ей толкова се забавлявам с нея и в същото време се просълзявам като знам каква мъничка беше и как растът бързо бързо.Ама кога ще има турне тя,трябва нещо концерти да изнасяте..леле то не са кръшни танци,то не са песни Hug Hug Hug...ей които не я е гледал във Фейсо губи. Аааа и честито именяче малко със закъсненеие де ама  

Оххх Веси вярваш ли ми че благородно ти завиждам за местенето в новата къщурка. Grinning Hug Мога да си представя каква е тръпката..поприготвяш ли нещата.

хайде стига съм писала..отивам на клю обиколка у ФейсУ
 Пъ.Съ, Писоооу виждам тееее  smile3534

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 08:24 от mia_aurora

# 98
Добрутро и от нас  Hug

Благодаря за поздравите и честитките за Мони  Heart Eyes

Радвам се, че колажът ви е харесал, ама малко снимки имаше. Стягайте се, качете по една снимка поне за празничния колаж.

Яна, честито компютър. Дълго да си го ползваш и със здраве да си го изплатиш  Mr. Green

Ставам аз и гледам, че времето е хубаво. И тъкмо се точа за една дълга разходка и се сещам, че количката е в колата, а мъжо с нея на работа. И пак ми пропадна излизането...

Абе това с копирането на старите публикации нещо не ми се получи. Излизат ми 7 страници - най-старата е от юли 2009г. и веднага след това идва март 2010... И то цялата ми бременност и раждане липсват... Аз ли нещо не правя както трябва  newsm78 Нели, помагай  Praynig

Ох, почнаха заявките за сватбения сезон... И се оказа, че ще имам сватба на 04.06. Нали срещичката остана за 13-15 май?

# 99
  • София
Приветник!

Стеѝси! Hug

Норкеее:  Joy Ама то си е за СмЕх БЕЕ! Даже на мъжо казах,...тоѝ си умря от смях! hahaha

Стеле: Драсни някоѝ ред де!

Василена: Е голяма мафиотка си без спор! Peace Важно е че Янечек е ок. пък все някоѝ ден ще драсне!

Мио Ауроро! Шъ ти кажа аз на тебе , като те видя! Laughing

Аз да си кажа за нашите одисеи с баща ми!
От 3 дни е в санаториум и сутринта в 5ч. подлуди и мен и сестрите ми да ходим да си го вземем!
Приели го здрав пък болен щели да го изпишат!
Кара се с персонала и ние вольо не вольо днес го прибираме отново у дома! ooooh!
Направо, ще ни подлуди..Санаториума и процедурите са задължителен след Инфаркт!...Какво обаче да направим..толкова се вдетени че..дори ме е яд на него! Embarassed Confused

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 12:42 от Kиkи

# 100
Здравейте мамчета Simple Smile

Оня ден изкарах Алекс за два часа в морската и вечерта вече беше с температура ! #Cussing out Кой знае какво сме лепнали пак от рейса. МА много ме е яд , защото преди това си бяхме 3-4 седмици у дома ,че нали направи един фарингит в началото на януяри...

Миа: Много плашещо преживяване сте минали... дано не се повтаря . Аз направо се разревах като четях.,че напоследък доста ме тресат хормоните .

# 101
  • Варна
Днес пак ми е работен ден и намирам време да пиша  Twisted Evil
Миа, ужасно е наистина това което сте преживели, радвам се че сега всичко е ок  Hug
Яничка, тежко ще е със сигурност. Но нали е за добро  Hug
Елист, страхотни са ти малките сладурани. Толкова мило ми стана, че чак ми се прииска да си имам и аз близнаци. Остава надеждата за втората бременност  Mr. Green
Сисе, много тъжно, че мъжо пак иска да заминава  Sad За постовете: влез в тези 2 линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=181898;sa=showPosts;start=0
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=181898;sa=showPosts;start=0
Първият линк е за публикациите ти от периода 14 март 2010 - 04 февруари 2011.
Вторият линк е за периода 27 март 2009 - 16 март 2010.
Малко са се объркали нещата:
- В първият ти линк на последната страница са публикациите от 30юни до 18 август 2009. Вмъкни тези публикации към постовете от втория линк на правилното им място.
- Последната публикация от втория линк с дата 16март 2010 я сложи след публикацията от 14 март 2010.
И при мен са поразместени. Незнам защо  Thinking

Исках и да се оплача от Ева.
Онзи ден излязохме заедно със Лилито/КРЛН, Сузана/Слънче и още едно бебе ноемврийче на мама, която не пише във форума. 4 бебета на почти една и съща възраст /3 от тях родени на 3ноември и само Алекс на 28ми октомври/. Уж трябва да се разбират. Да, ама Ева не мислеше така. Имам си дете хулиганче. Блъскаше ги, удраше ги, само и само да вземе всичките играчки. Пълен кошмар. Другите деца нито я блъскаха, нито нищо, ама моето ... леле, кошмар. Дано да е било инцидентно, че направо ми се плаче. Такъв егоист и толкова конфликтна ... леле, нямам думи. Верно че не бяхме взели много играчки, но все пак. Другият път ще се заредя с прилично количество. Добре че количката е с голям багажник. Ох, дано наистина да е било моментно настроение и да не се повтаря  ooooh!

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 13:15 от Neya

# 102
  • София
Ха добър ден и от нас.

От рано ме психясаха от офиса...

vess_82 и за моята работа така Simple Smile ти какво работиш?

Знам, че и за твоята работа това е най-добиря вариант. Иначе съм графичен дизайнер.

Мийка - още нищо не съм събирала. Това ще стане точно преди да се изнесем, че няма място да вадя багажерии.

Кики - и майка ми като отиде до болницата имаше подобно изказване - ще влезна тук и ще ме изкарат като този труп  Shocked Хем разумни хора...незнам просто!

Този пост го пиша от 9.30 сутринта  Shocked

# 103
  • София
Малко са се объркали нещата:
- В първият ти линк на последната страница са публикациите от 30юни до 18 август 2009. Вмъкни тези публикации към постовете от втория линк на правилното им място.
- Последната публикация от втория линк с дата 16март 2010 я сложи след публикацията от 14 март 2010.
И при мен са поразместени. Незнам защо  Thinking

Това е станало, защото не всяка тема е архивирана. В архива са само темите, които са вече архивирани - оттам идва разминаването.

# 104
  • Варна
Това е станало, защото не всяка тема е архивирана. В архива са само темите, които са вече архивирани - оттам идва разминаването.

Има логика, благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт