С мартeнички бели и червени, кичим НОЕМВРИйчета засмени-16

• 34 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ха добър ден и от мен Sunglasses
Мийче, ти попрекаляваш Stop ха, чак пък мацка, като отслабна още тогава може би Mr. Green  Embarassed
Попрочетох, поразсмяхте ме с дечурлигата, опасни разбойници са Laughing Ради не се бие Mr. Green, ама се оставя да го бият май, май  Joy, оная вечер едно комшийче момиченце на неговата възраст почти му налиташе, ха ха , а той гледа като пецицал и незнае как да реагира Laughing
Пфу, всички столове ги събаряме на земята, но....вече се научи да си ги вдига, купон до безкрай......с играчките рядко се заиграва, но задължително трябва да е разхвърляно иначе не става, но с удоволствие се занимава давам му пластмасови чашки, чинийки и лъжици, с капкомера си играе , разни шишенца, кутийки да отвара и затвара, много обича да разнася тенджерите и тавите из цялата къща, особено пък му е приятно да си седне в някоя тава-кеф Joy печен Ради на фурна Laughing
Кике, незнам какво да ти кажа аз, с възрастен човек щом си е наумил нещо трядно можеш да излезнеш на глава с него...
Уф искам вече да става топло, че да си правим пак бебешорски срещи както миналото лято  Rolling Eyes

# 106
Здравейте   bouquet

Загледах се в писанията ми от архивите и чак сега се сетих че не съм писала  newsm78
Много ми е интересно една година по късно да чета ... Наистина е като дневник на преживяното  Simple Smile
Оставям ви и пак се гмурвам в спомените  Heart Eyes

# 107
особено пък му е приятно да си седне в някоя тава-кеф Joy печен Ради на фурна Laughing

Joy Joy Joy

Нели, златна си  Heart Eyes

# 108
Хильоооууу  Grinning

Лелее момичета аз съм си копнала постовете...ама покрай вашата еуфория сега си отворих миналогодишните тук от форума направо да се зачета и аз малко...еее спуквам се от смях какви щуротии съм писала....боШке ама как ме търпите толкоз лигава бре.. Mr. Green

хей на малко от смешките..ако ви се чете а и да побутнем темата Mr. Green

Цитат
Geri t добре си ни дошла  тук по традиция новите мами правят баница и черпуват като за добре дошли

Цитат
Василена съвсем ни заряза...най-големия мафиот от мафиотското ни фемили Ушити ши и дърпаме...поне да беше истинси бизнес..па едно яйчице немож изяде от онез кокошки

Нали Васито изкарваше много време във фермата и все се оправдаваше с нея.

Цитат
Мен никой не ще да ме полази или аз да го полазя само Кикиту

Цитат
Днес Мишко така се беше наакал е те такова чудо не бях виждала- свалям ританките гледам бодито омазано,свалям памперса отзад на дупето чисто..ЧИСТО а пикото и акото отпред хай сиктир как е станал тоз номер и омазан до над пъпа ако някой има научно обяснение да го изложи

Ооох и такива ми ти работи..ееех спомени спомени...ей на 30ти март ще станат две години от както ви познавам... Hug

# 109
  • София
Хильоооууу  Grinning

Лелее момичета аз съм си копнала постовете...ама покрай вашата еуфория сега си отворих миналогодишните тук от форума направо да се зачета и аз малко...еее спуквам се от смях какви щуротии съм писала....боШке ама как ме търпите толкоз лигава бре.. Mr. Green

Цитат
Днес Мишко така се беше наакал е те такова чудо не бях виждала- свалям ританките гледам бодито омазано,свалям памперса отзад на дупето чисто..ЧИСТО а пикото и акото отпред хай сиктир как е станал тоз номер и омазан до над пъпа ако някой има научно обяснение да го изложи

Joy  hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 110
Много ви благодаря за разбирането и подкрепата. Не пиша много че сме на етап прохождане и се опитвам да я насърчавам. е вече е по стабилна де но има още работа с прохождането и после пак на доктор дано не се налага да се прави операция. Praynig
ние на закуска само попара но я разбивам с пасатора че се дави и не само попарата всичко разбивам. иначе си яде саламче кашкавал хляб и не се дави. останаха само кучешките зъбки да избият. по късно пвече ще пиша. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 111
  • Пловдив Белащица
Скоро и ние ще имаме холивудска усмивка  Joy. Завчера ни изби четвърти зъб, сега чакаме 5-ти. Последните 3 зъба за 10-ина дни. След 3 месечен застой.

# 112
  • София
Мимс, ще ме умориш от смях - Печен Радко на тeпсийка, много ми хареса  Laughing

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 23:27 от elvirka

# 113
Добро утро!!!

Така да се похваля, не че кой знае за какво но най-накрая си видях парите за декември   Laughing Laughing Laughing Ще дойдат във вторник...с обикновенния влак
Скоро и ние ще имаме холивудска усмивка  Joy. Завчера ни изби четвърти зъб, сега чакаме 5-ти. Последните 3 зъба за 10-ина дни. След 3 месечен застой.
Честити ви зъбчета ...  Здравички да са и останалите да не ги разберете кога излизат  Peace Heart Eyes

хахах... аки ... Мишко е лежал по корем иначе няма как да се е стекло отпред  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мимс, ще ме умориш от смях - Печен Радко на тeпсийка, много ми хареса  Laughing
 Joy Joy Joy Joy

# 114
Vess_82 и аз това работя по принцип, а снимането засега е между другото Simple Smile
Мия, имаш много приятно чувство за хумор Simple Smile и начин на писане.
Много съм щастлива, вчера пуснах кръвни изследвания на Никола - хемоглобинът му е 112, преди 3 месеца беше 101 и се бях притеснила. Педи искаше да му даваме добавка, но се разбрахме да повторим изследванията, защото по това време беше болнав (първото му и единствено до сега боледуване). Давам му единствено течни водорасли на Аквасорс. В понеделник на консултацията ще й покажа изследванията и ще поискам направление на УНГ.
Не мога да оставя новия компютър, направо се влюбих в него, добре че на Никола татко му е тук събота и неделя и се занимава с него (голяма любов са, което много ме радва). Дори смятам като Никола се събуди да ги изпратя навън да играят Simple Smile
klodia проверих сега и аз, пише документът се обработва, т.е. скоро и аз ще имам превод Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 11:46 от Яна 931

# 115
  • Пловдив Белащица
Какво е това затишие в темата? Къде побягнахте всички?

На мен пък  в НОИ ми пише, че са изчислени, пише дата на ведомост 8,02 - нещо не схващам. Аз друг път само през банкирането гледам дали са преведени за да ги изтегли мъжа ми, че на село нямаме банкомат. Ама този път нещо го закършихме с парите - винетки, рожденни дни и прочее и това след коледното обедняване  Crazy и погледнах и в НОИ.

Айде едно аперативче, отивам и аз да си сипя едно малко Бейлисче с лед

# 116
  • Варна
Лелеееее, голямо мъртвило, затопли се малко времето и никой няма в темата  Mr. Green Браво, само така  Mr. Green
Васи, честита ви бъдеща холивудска усмивка  Mr. Green
Аз след като се оплаках вчера, че дъщеря ми е хулиганка и побойничка, да взема и да я похваля днес. Снощи спа непробудно за първи път от както беше на 6 месеца  newsm44 newsm44 newsm44 Сутринта не можах да повярвам, толкова се радвам. Дано продължи така  Mr. Green

# 117
Ей, видяхте слънцето и темата замря  Laughing

И ние си направихме днес чудна разходка. Мони беше повече с майка ми де, че аз имах среща с едни младоженци. То като цяло целия ден се гледаха. Снощи с мъжо бяхме на гости - голям купон ви казвам, така не се бях забавлявала отдавна. И съответно сутринта беше кошмарът, когато Мони се събуди в 7  Shocked Обикновено става след 8.30, но днес ни направи напук. Ама нали си имам златна майка... само смених памперса и пратих принцесата при баба й, а с мъжо изкарахме в леглото до 10.30  Mr. Green

Ииии голямата новина - СЛЕД 5-МЕСЕЧНО ЧАКАНЕ ДНЕС МОНИ СЕ СДОБИ С ДЕВЕТИ ЗЪБ  Laughing От август до сега бяха мъки без резултат. Честито ново зъбче и на Никол!

Биляна, и Мони не иска да яде манджи с по-едри парченца храна. Още сме на пюрета за обяд, но пък иначе отдавна яде суха храна - сандвичи, кюфтета и др.
В понеделник и вторник мисля за последно да опитам да й взема кухня. Всеки месец пробвам, но винаги без успех. И моите гозби не харесва, а не съм лоша готвачка... Къде ще му излезе края с тези скъпи пюрета...? А и в яслата никой няма да й пасира храната.

Това от мен. Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 118
Добро утро Simple Smile

На мен пък  в НОИ ми пише, че са изчислени, пише дата на ведомост 8,02 - нещо не схващам. Аз друг път само през банкирането гледам дали са преведени за да ги изтегли мъжа ми, че на село нямаме банкомат. Ама този път нещо го закършихме с парите - винетки, рожденни дни и прочее и това след коледното обедняване  Crazy и погледнах и в НОИ.

Айде едно аперативче, отивам и аз да си сипя едно малко Бейлисче с лед

Васи щом са начислени ще ти ги приведат на дата 8,02 така че мъжо ти може да ги изтегли на тази дата.
А не сте сами със закъсването ... и ние сме така  Twisted Evil

Благодаря за Байлистчето добре ми дойде   bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Добро утро,

от както се върнах на работа, диванетата си промениха режима и започнаха да стават по-рано сутрин. Преди се събуждаха не по-рано от 8:30 (обикновено 9-9:30, ама да не помислите, че спяха непробудно. Будят са по-минимум 2 пъти  Crazy ), а сега 7:30-8 вече са на крак. Вчера се бях наточила, че ще се наспя, но уви. И двамата кукнаха в 7 часа, след като цяла нощ се будиха ту единия, ту другия. Вече си лягам с кокошките.
 Мъжо заминава за Испания следващата неделя и се чувствам ужасно. Само като се сетя и ми тръгват сълзите.

Стейси, честито ви ново зъбче. Пробвала ли си да пасираш манджите от кухнята? Криси също се дави като има по-едри парченца и затова й ги намачквам с вилица.
Васи, честито ви ново зъбче и на вас.

Пфу, Емо се опитва да ми докопа компа, така че по-късно ще се пробвам да пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт