С мартeнички бели и червени, кичим НОЕМВРИйчета засмени-16

• 34 810
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
Яничка, Hug, знам че не сме кой знае каква утеха, но като ти докривее, сядай и пиши, ние сме тук да се изслушваме и да се подкрепяме макар и от разстояние, освен заради споделянето за децата, а аз май с приятелките си не се чувам толкова често колкото влизам тук, така че - с теб сме! Heart Eyes
Васи, честито зъбче! Ние си ходим с пет зъба, излязоха набързо първо два, после три и край.
Стейси, сетих се за един филма - сватбен агент май се казваше, комедия, сигурно е интересно покрай младоженците.
Нея, не се притеснявай за Ева, едва ли е побойничка, просто милите не  зная още как да постигнат това което искат, а и по правило чуждите играчки винаги са по-интересни Naughty. Аз по принцип отделям някои играчки само за излизане и не ги давам вкъщи, така че поне известно време се занимава с тях навън. Отделно част от играчките прибирам и вадя след седмица -две, когато ги гледа отново като нови.
Изчезвам, отивам да се броя в НСИ.
Васи, метни един бейлис и към мен... Mr. Green
Да се включа и аз към закъсалите, нещо преминаването към 240 лв. не е плавно Crazy

# 121
  • Пловдив Белащица
Тинна, много обедно за бейлис ми се струва, нека малко се поскрие слънцето, а  Wink. На драго сърце ще метна един да си правим компания, че мъжо все ми се смее на "добавката за кафе", която аз на галено наричам "ракийка"  hahaha, иначе наистина за кафенцето е ммммм един път.

И аз в петък преброих нашето семейство, сега таман преброих баба ми и леля, на долния етаж.

Чуждите играчки винаги са по-интересни, дори да са досущ като нашите, но щом са в чужди ръце са просто неустоими  Joy

# 122

Добро утрооооооооооооо
Хубав и слънчев ден желая Grinning Grinning Grinning

# 123
  • Сливен
 smile3530, хм, никой няма никой, само ехо в тишината...
Личи си, че доста мами тръгнаха на работа, оредяваме малко по малко.
Васи, ще чакам, какво ще правя Mr. Green.
Аз днес реших да си направя кафе в джезве, да си спомня студентските години Laughing. Един ден стоях и ми влезе в главата мухата, че толкова пъти сме се "черпали" с кафе, а никой не е казал какво обича - аз например обичам еспресо - чисто и ароматно, един от най-хубавите ми спомени от миналото лято е изпиването на чашка кафе на кея в Поморие в седем и половина сутринта - Мая незнайно защо беше кротка, а това беше най-хубавото кафе - в пласмасова чашка, от близкото магазинче - не знам дали заради кафето, или просто красотата на мига.
Приятен ден и много настроение!

# 124
Добро утро!  Simple Smile

Лулу: благодарско!
Тинна: и на мен ми се иска така да си пия в момента кафето .... Ах,морето

Хубав ден!

# 125
Здравейте мили мои!

Четох ви отгоре отгоре!

Васи ми лепна някакъв вирус ( а как, не знам, при положение, че от 3 седмици сме "под домашен арест заради грипната епидемия) и му се обостри бронхита. С червено гърло сме и Т около 38-38,5. Инхалации на 6 часа, на 4 часа редувам нурофен с панадол, инфлуцид, витамин Ц, калциев глюконат, проспан, ентерол, мулти саностол и хомеожен... Мисля, че го хванах бързо. Вчера сутринта ми прокашля, ходихме на спешен кабинет, веднага инхалации и от днес вече отхрачва. Има спазми, има около 42 вдишвания в минута, но всичко това ни е от хроничния бронхит. Отделно всеки ден си му давам сингулар. Абе...  ooooh! По-бързо да ми се оправя....

Иначе сме с 10 зъба, 2 от които кътници.

Целуваме ви всичките!  Heart Eyes Стискайте палци да се оправяме бързо!  Praynig

# 126
Привет! Минах набързо по диагонал през новата темичка, че нещо напоследък времето не ми достига.
Като гледам децата по колко зъбчета имат вече Shocked....ние от вчера сме вече с три броя!
Ама се успокоявам, че дете без зъбки няма, само дето спането не ни достига напоследък!

Стеле, пощурихте се вие с тези процедури, дано да се оправя детето по-бързо! Hug
А, за кафето на морето, любимото ми е и  на мен-сигурно е заради мириса на моренцето......

# 127
  • София
I az sam bolna ot gadnia grip vkashti  Cry dano da opazia decata!
Hubava sedmica   bouquet

# 128
Време за следобедно кафе Simple Smile Аз предпочитам разтворимо с мляко, но не отказвам и друго Simple Smile

Направихме си чудна 6-часова разходка. Като се има предвид, че вчера се контузих много тъпо и бях с подут крак. За малко пак да си останем у дома, но като обух ботушите се оказа, че твърдата подметка върши работа и така до преди малко се шматкахме под слънчицето. Сега чувствам само голяма умора в краката, че такова препускане не съм имала от месеци. А и Мони бяга като невидяла - пада, става и пак хуква.

Стели, дано бързичко се оправяте  Praynig Креми, ти също!

Тинна, да ти призная доста нерви троша с младоженци, които не знаят какво искат, но и не ти се доверяват. Но наистина има и забавни ситуации, които често за мен не са такива, защото работата ми е да правя всичко възможно, за да се избегнат. Иначе работата ми доставя удоволствие и удовлетворение на финала Simple Smile Но на мен това не ми е основната професия и вече натоварването става голямо. Плюс всичко това се старая да бъда добра майка и като за капак съм и студентка... И вече почвам да пуша...  Crazy

Сега ви оставям, че вечеря трябва да спретна  Hug

# 129
Ужасно е че толкова много от вас са болнички Sad бързо оздравяване ви желая. На  нас като по чудо ни се размина(да чукна на дърво) без настинки,грипове и т.н. През последните няколко дни сме почти по цял ден навън. Бебе Сашко  Grinning  даже спи на слънчице.
А кафенце и сутрин и следобед си пийвам еспресо,чисто, малко по-дълго от нормалното  smile3521

# 130
Ей много зъби бреее
Първо да питам дали има някой който няма още превод за декември или съм само аз, статуса е обработва се?!

steysi каква е тая разходка, вие като невиждали Wink
И ние се разходихме за два часа, порисувахме малко в пясъка и се прибрахме да ядем, зимата яденето навън сме го спряли че става велико омазване с тия якета.
Яничка мисли повече за прибирането...
Четох по диагонала, че няма време но виждам че си имаме доста разбойничета-мафиотчета Laughing. Гоги събаря всичко което докопа, хвърля се и скача по леглото, няколко пъти вече събаря и манджорното и ми се налага да броя не до 10 а до 100(припомних си един БГ филм Grinning)
Търсенето на квартира засега е неуспешно. Отивам да спинкам.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 00:32 от Alissa

# 131
  • Варна
Добро утро  Hug

И ние сме в отбора на болните. Студеното време излизахме, не се разболяхме, сега се затопли и айде ние болни. Луда работа. А в неделя тъкмо си мислих, че ни се размина и понеделник сутринта - температура. За сега нищо друго ни няма. Уж я бяхме свалили снощи, ама преди малко се събудихме с 38.9С. Дадох Панадол и сега чакам да падне  Sad Вчера беше страхотно времето, а ние излязохме за съвсем малко, нямаше даже и половин час  Sad Много ме е яд, ама горката вчера искаше само да се гушкаме, нито й се играеше, нито й се говореше. Никога не е било да я питаш как прави патето, а тя да мълчи  Sad Когато бях малка майка ми често плачеше, когато бях болна. Мислих си, че е луда в това отношение. Еми, и аз си поплаках доста вчера, като я гледах как се мъчи. Не можеш да разбереш какво е да си майка, докато не ти се случи  Confused

Десита, недей да говориш така, че ви се е разминало, че да не предизвикаш дявола като мен Sad

Кафе не пия от 8 март 2009, когато видях 2те чертички. Преди това пиех доста, по 3-4 на ден. Дълго, с мляко, без захар Simple Smile Сега вече свикнах без кафе, ще видим докога Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 05:48 от Neya

# 132
Neya, много лошо, аз само се моля да ми е здраво детето, всичко друго е по-маловажно. Майка ми същото говореше, когато бях майка, вярно е.
Alissa, аз също нямам превод за декември и ми пише, че документът се обработва.
Кафето, до скоро не пиех кафе, от както спрях да пуша (няколко месецаа преди да забременея). Но от няколко седмици пия сутрин, когато ще ходя на работа и няма да кърмя през деня. Иначе Никола е на хомеопатия, а кафето там е антидот. Както и зеления чай, който също обичам. Иначе го пия дълго, с малко мляко, без захар, по възможност на терасата, с изгряващото слънце Simple Smile Нямам търпение времето да се стопли.
Вчера бяхме на консултация. 10, 350 с дрехи и 81 см. Преди нас имаше друго дете на 1.3г, което се съдра да плаче, а нашия започна да шета и пее още с влизането и докторката изкоментира, че децата са гледани много различно и от това зависи поведението им, обгрижвани деца като Никола не плачели толкова много. Но от нейната уста не прозвуча грубо и грозно, а по-скоро като комплимент за нас. Много си я харесвам (нали смених две преди нея).
За ушичките каза, че със сигурност е от дерматита, щом го сърбят и очите и носа, било от сухата кожа, ако имало възпаление, винаги имало и други симптоми. Все пак смятам да го заведа на УНГ за мое успокоение.
Учуди се, че сме вдигнали хемоглобина без малтофер, но каза - много добре.
За сукането, каза, че се буди вечер по навик, вече препоръчвала да го отбия, но не било лошо и да продължи да суче. Ако го оставя сам да се отбие, вероятно щяло да е към 3 годинки. За деца, които не се хранели разнообразно било хубаво да сучат дълго, но в нашите условия нямало чак такава полза.
Честно казано, въпреки всичко, което съм прочела за дългото сукане, съм донякъде съгласна с нея, че не е чак толкова важно за него вече да суче, а и на мен ми се иска да спира вече. Може би пролетта ще опитам да го оставя да спи с баба си няколко дни и ако няма драми, ще е добре, ако има - ще проължи да е цокльо...
Не съм чела доста теми назад, ако някой има опит с отбиването, нека каже.
Имам приятелка, която каза, че дъщеря й сама се е отбила на 1,4г, но не вярвам при нас да се случи.

# 133
Добро утро...леле всички се разхождате много,а ние стигаме само да градинката отзад на блока Simple Smile.
Честити зъбчета на всички. Сашко вече ходи доста стабилно и май в неделя ще правим прощъпулник ( дано да съм го написала правилно Simple Smile ).

Нея - и аз не пия кафе,ама без кола не мога Simple Smile

Алиса - и Сашко е като отвързан напоследък. Започна да се катери и по спалнята и реве,понеже не може да слезе. А дивана в хола го няма за нищо. Сега си е наумил да се катери и на масата и косата ми се изправя. Става все по-бесен. А вие в кой район си търсите квартира?

# 134
Добро утрооо!
Закуската на Нея ме изкуши да драсна и аз някой ред.
Ние сме доста по-добре,но не смея да кажа здрави докато все още се чуват кашляния,духат се сополи и се подмятат лекарства навсякъде.Мисля че големият зор мина,пък дано не ме чуе дявола.
Кафенцето го обичам дълго,с мляко и малко захар а като глезотийка обожавам истинското капучино с мнооого пяна!
Нея-Вики ми вдигаше висока температура само вечер и нощем в продължание на 3 дни-през деня-нищо друго освен хрема.Дано Евичка се оправя бързо!Гушкай си я,"за да и вземеш болното"-моята баба така казваше-като те гушне мама и болното си отива. 
Яна-за отбиването може да пробваш.И аз си мислех,че ще има драми,но те бяха по-скоро за мен-на Вики хич не и направи впечатление-хапва си киселото млекце и си спинка нощем.Аз все още не вярвам на моменти,че това спящо почти по цяла нощ дете е мойто сомнамбулче!
Стейси-бързичко да минава контузията и да гониш Мони на вда здрави крака!
За излизането навън какво да ви кажа-докато бяхме болни 2 седмици май никъде не бяхме ходили освен до доки-пък то това ква разходка е?Но от няколко дни излизаме както преди и само трябва да имаш очи на четири и здрави крака да гониш малото диване.Вчера с едно друго детенце така се заиграха на криеница и така се заливаха от смях,че ми напълниха душата!Големи са вече.ей-не са бебешори!
Превода за декември вече е в историята,за съжаление похарчен за лекарства!
Айде това е от нас!
Много слънчево и усмихнато настроение на всички и болничките бързичко да оздравяват и да тичкат на слънце!

Общи условия

Активация на акаунт