, знам че не сме кой знае каква утеха, но като ти докривее, сядай и пиши, ние сме тук да се изслушваме и да се подкрепяме макар и от разстояние, освен заради споделянето за децата, а аз май с приятелките си не се чувам толкова често колкото влизам тук, така че - с теб сме! 
Васи, честито зъбче! Ние си ходим с пет зъба, излязоха набързо първо два, после три и край.
Стейси, сетих се за един филма - сватбен агент май се казваше, комедия, сигурно е интересно покрай младоженците.
Нея, не се притеснявай за Ева, едва ли е побойничка, просто милите не зная още как да постигнат това което искат, а и по правило чуждите играчки винаги са по-интересни
. Аз по принцип отделям някои играчки само за излизане и не ги давам вкъщи, така че поне известно време се занимава с тях навън. Отделно част от играчките прибирам и вадя след седмица -две, когато ги гледа отново като нови. Изчезвам, отивам да се броя в НСИ.
Васи, метни един бейлис и към мен...
Да се включа и аз към закъсалите, нещо преминаването към 240 лв. не е плавно
. На драго сърце ще метна един да си правим компания, че мъжо все ми се смее на "добавката за кафе", която аз на галено наричам "ракийка"
, иначе наистина за кафенцето е ммммм един път.

, хм, никой няма никой, само ехо в тишината...
По-бързо да ми се оправя....
dano da opazia decata!
бързо оздравяване ви желая. На нас като по чудо ни се размина(да чукна на дърво) без настинки,грипове и т.н. През последните няколко дни сме почти по цял ден навън. Бебе Сашко