Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 28 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ШАНА, радвам се, че бебтето тръгна само. много са ми гадни тези предизвикваници. успех, мила! дано вече си родила своето дете леко и без проблеми.  Hug

# 676
Шана, успех, стискаме палци всичко да мине като по вода. Hug

# 677
Благодаря, Бебешондел! Моля те, пиши ти какъв си избрала и най-вече защо.
Притеснена съм, защото дори не съм виждала на живо, а ми се налага вече да ползвам... С баткото сме ползвали само няколко пъти кенгуро, но го носеше татко му, мен ме боляха гърдите...
Сега пак ме болят, дали това няма да е проблем?
Бързам да си купя, че мама си тръгва и единствения ми вариант да изляза от къщи е със Снежи. А количката е тежка, стълбите много...

Шана,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 678
  • в Надежда-та
Шана Hug

# 679
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!!!

Вчера не можах да се разпиша,четох,ама за писане не остана време.Нас ни почнаха коликите.Толкова неспокойна не е била въобще , иначе ми е кротичка малката душичка.Почнах да давам Инфакол ,не ми се дават много щото запичат,ама не мога да я мъча.
Има ли капки против колики,които не запичат./давам и Биогая/

Шана стискам палци мила,най бързото и безболезнено раждане ти желая!!! Praynig Praynig Praynig

bg desi добре дошла!!!Тъкмо се чудих къде изчезна,надявам се ,че малкия е вече добре.

Мила Иванова честита ви месечинка!!!

# 680
Шана ,леко и безпроблемно да е,стискаме палци. Praynig Praynig Praynig
Честити месечинки на Мила Иванова  Hug
Хубав ден с много положителни емоции и изпълнен с много разходки момичета!

# 681
Благодаря, Бебешондел! Моля те, пиши ти какъв си избрала и най-вече защо.
Притеснена съм, защото дори не съм виждала на живо, а ми се налага вече да ползвам... С баткото сме ползвали само няколко пъти кенгуро, но го носеше татко му, мен ме боляха гърдите...
Сега пак ме болят, дали това няма да е проблем?
Бързам да си купя, че мама си тръгва и единствения ми вариант да изляза от къщи е със Снежи. А количката е тежка, стълбите много...

Шана,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Аз имам и от двата. Слинга с халки ми е от Явор още, а сега си взех и слинг шал. Него ожеш да го вържеш като кенгуру, но стегнато колкото прецениш така че да не те притеснява. На мен лично шала ми е по-удобен за на вън защото на малката не и е тясно с многото ката дрехи.

# 682
# 683
  • бургас
ШАНА  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

аз все още съм в родопите при моите родители,но вече искам да се прибирам в бургас при милото  Sad в събота ще му слагаме на марти първата ваксина и след това ще пътуваме,днес ще ни пристигне столчето за кола,малко съм притеснена от дългия път в събота ще се консултирам с педиатъра
иначе свекървата ми се обади специално да ми каже да не се прибирам защото мъжа ми нямало да си вземе изпитите ако ние с марти сме там,да сме изчакали още месец два и тогава,пък и нямало кой да ми помага,а и ако малкия се разболее как ще сме го закарали до болницата нали нямаме кола а те имат 3 коли(свекитата) да изчакам да се стопли и ако е болен направо с количката към болницата smile3534 tantrum tantrum tantrum Rage Rage
хич не я ебавам тая откачалка,тя ще ми казва да стоя далеч от моя мъж smile3534
а в събота ще идва на гости безсрамницата Crossing Arms марти вече е на 1 месец те още не са го виждали,първото им внуче, но в бургас няма да и дам и до входа да идва
ДАЛЕЧ ОТ МЕН  И МОЕТО СЕМЕЙСТВО bash

# 684
mimsat - огромно благодаря!
 Момичета опитвам се да следя темата, но не ми остава много време, затова и почти не пиша.  
 cherry - честити втори месец! Да е жива и здрава малката принцеса!
 Желая на всички слънчев ден и добро настроние!

# 685
  • София, Лагера
Шана  newsm44 Ей, костеливо орехче си имаш - първо не ще да излиза, сега не ще да го вадят  Mr. Green. Стискам много палци!

Дейзи, кърмя си нощем по няколко пъти. Щом е гладен - да яде. От кърма не се пълнее.

Клео, ах каква си ми серт!  Twisted Evil Joy

Оххх Ноеми бива ли така с тез почивки, размечтахме се всички! Ти си била на тоз хотел, така ли, разкажи по-подробно ако е така, моля, не видях нищо подходящо за деца, така ли е наистина?
Поли, бяхме там преди 3 години. Хотелът е много табиетлийски направен. Управителят е и собственик и следи изкъсо персонала. През цялото време има пианист, който свири на пианото в лоби бара, а вечер има и цигулар. Не че това е от първостепенна важност за морето  Mr. Green, но мен много ме впечатли!
За деца - има разхвърляни играчки в басейна. Отстрани имаше някакви люлки, но не е кой знае какво. Тогава Пресиян беше малък и това не ми беше приоритет. Но все пак е минало време и може да са направили нещо. Може да попиташ.
Цените на хотела са като на Морско конче, който е на съседния залив. Разликата е, че този е спокоен и тих, а на Кончето е лудница. Аз лично избирам лудницата, защото веднага след това заминаваме на спокойно място на Сл. бряг. Ако имаш още въпроси, питай!  Peace

# 686
Шана, успех. Дано всичко мине възможно най леко.
Момичета може ли да не сме карали жълтеница, или просто аз не съм разбрала?

# 687
  • София, Лагера
Пресиян се роди бял като мляко  Simple Smile и да е имал, не съм разбрала  Wink

# 688
Стискам палци на Шана, бързо и лесно раждане!!! Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на днешните бебчета!

bebo79 Жълтеница карат всички, но при някои е много лека и може и да не се усети. При моето момче не съм я усетила по никакъв начин, както и при дъщеря ми преди.
клеопатра.7 много гадно това със свекърва ти...ама не се давай! Първата ми свекърва ми пръсна семейството, защото аз и се дадох, ама на такива -   #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire и да не ти пука. Дръж си се от мъжа и си бъди при него!!!
Днес изписват мъжа ми и ще си ходим, та няма да мога да ви чета и пиша известно време, ама мисля скоро като почне работа да съм си през деня у нас, пък и през седмица мисля да си постояваме с малкия, за да съм си и при дъщерята. Тя вече много свикна с братчето си, пък и виждам че и за мен и е мъчно. Sad На мен още повече!!!
МОМИЧЕТА, може ли ако до 1 месец нямаме колики, да ни подминат???

# 689
  • В две тъмни очички
Шана, успех миличка, стискаме палци! Сигурна съм,че всичко ще е наред!!!

Биричке,аз цитруси не съм спирала да ям! И моя педи каза,че ако ние с таткото нямаме алегрии да не се ограничавам в яденето на каквото и да е освен на шоколад и фъстъци, както и пиенето на газирано и кафе(макс 1 ден ако ти пада кръвното)!

Дейзи и аз кърмя нощем ако се събуди детето! Не я ограничавам! А и не виждам как по-точно да го направя дори и да искам! Вода(чай) не иска да пие, биберона го плюе....така че ядене му е майаката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт