Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
Какво представлява компресията при кърмене?
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
-
Какво представлява компресията при кърмене?
-
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
Рефлуксът при кърмене е често срещано състояние, което обикновено се подобрява до 6-месечна възраст. За намаляване на повръщането при бебета може да се поддържа изправено по време на хранене, главата му да се повдигне по време на сън и да се използва техника за компресия за стимулиране на потока кърма и улесняване на сученето.
-
Какви са някои методи за поддържане на интереса на бебето към кърменето?
-
Как можем да определим колко трябва да яде едно бебе на хранене?
. А този съвпада и с мойте намерения. Аз си смучех пръста до не помпя кои клас, но бях голяма и затова предпочитам да давам Биба- на нук анатомична, каучукова.
Не ми пречи да ме дъвче за сега, като започне да ми става тягосно ще се пробвам. Аз съм си смукала палеца до много късно - резултата е издадени напред предни зъби и 4 години ходене с шини. На ЯЯвор дадох биба на 6 месеца като го подгониха зъбите,в момента ни остават само 4 зъба и ще я махаме. Ползва я само като спи .
Какво толкова му се натискате не знам 

Но да го накарам да пие от шише (чай) си е направо мисията невъзможна 
без коментар....
. Но преди това ни разказа играта. Вчера цял следобед и вечерта е на гърдите ми сучи, заспива за максимум половин час, пак сучи и пак заспива. И се сещате, че накрая късно вечерта нямам мляко, просто не е имало време да се възстанови, а диването реве от глад и търси да яде. Пробвах да я залъжа с чай, със залъгалка, но не тя е гладна. Накрая в 1,30 през нощта и направих 60мл. АМ, хапна го и заспа като къпана.
,не исках това да се случва и с нея. Много бързо се отучи, при едно гостуване при баба и просто го "забравихме" там. Пробвам и Кали, но тя, както съм казвала и друг път, не е любителка на биберон, но ще трябва да се научи защото вече започна да си лапа ръцете.
беше направо на фонтан