Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • бургас
След дълго отсъствие се включвам.Нямам никакво време да пиша,камо ли да ви изчета.Едвам успявам да се наспивам.Да ви попитам кога се правеше погачата на бебето?До 40 или след 40 ден?Забравила съм от баткото.И я ми кажете,моля,ДЕАВИТ навсякъде ли се намира,защото ми донесоха 4 шишета,а си намерих и вигантол и сега се чудя какво да го правя

откъде си намери вигантол ако не е тайна?  Rolling Eyes

# 586
  • София
Попрочетох отгоре, отгоре. После ще пиша по-подробно.

Момичета, благодаря за пожеланията  Hug Hug

Според док проблемът идва от нослето. (за протокола - и при Яна обикновено това е проблемът). Даде едни капки, които се правят, каза да продължавам със Стеримара и сиропче за кашлицата. А сиропчето нали е сладко и нашето прасенце го изпи с огромно удовослтвие и започна да се пъне за още. Grinning

# 587
След дълго отсъствие се включвам.Нямам никакво време да пиша,камо ли да ви изчета.Едвам успявам да се наспивам.Да ви попитам кога се правеше погачата на бебето?До 40 или след 40 ден?Забравила съм от баткото.И я ми кажете,моля,ДЕАВИТ навсякъде ли се намира,защото ми донесоха 4 шишета,а си намерих и вигантол и сега се чудя какво да го правя

Не е тайна-от една позната с дете на 1 годинка-тя ми го даде.Половин шишенце е и си е в срок на годност.

# 588
СЛЕД като навърши 40 дни. Често на самата дата, но НЕ и предварително!
А с вигантола ме шашна! Кажи къде го намери, отдавна го няма никъде.

# 589

ОТ ЕДНА ПОЗНАТА.ОСТАНАЛ Й Е ОТ ДЕТЕТО И МИ ГО ДАДЕ

# 590
Момичета много се извинявам, че не съм успяла да ви изчета.
Може би няма и да мога, много сте писали, а време нямам, а още не съм се съвзела съвсем.

Искам и аз да кажа едно голямо честито на всички родили мамчета, на които не съм успяла.

Да разкажа и аз за раждането, предупреждавам, че е гадничко.

Тапата ми падна на 01.02.
Почнаха ме леки болчици към 6.30 сутринта на 02.02.
Зачаках таткото да се върне от нощна смяна, влязох да се изкъпя и оправя.
Към 9.00 бях в кабинета на доки с контракии и както стана ясно без тама с 2 см. разкритие, води не бяха текли. Та прати ме обратно в къщи и да чакам още. Вече към 13-14.00 часа с много силни контракции на около 5-6 мин. отново бяхме при доки, развитието беше само още 1 см., вече бях с 3см, но тя ме помоли да се разходя още малко преди да ида в болницатата, а мен много ме болеше.
Както и да е отидох в 15.30 в болницата, приеха ме, клизма това онова, доки дойде в 16.00 часа.
Пукна ми водите, които бяха зелени.
Доки каза да се разхождам още из коридорите да правя разкритие, че не бях мръднала от 3-те сантима. Накрая към 17.30 вече се бях изморила от разходки и легнах за малко на едно легло в предродилна, направиха ми пак преглед и хайде на окситоцина.
Настана ада небесен, контракции една в друга, ужасни болки, опищях етажа  Embarassed
Преглед отново само 4 см. и така до към 20.00 вечерта. Взе да ми причернява, казах, че припадам, а те ми викат, че няма как, защото съм легнала. Нямах сили за нищичко, биха ми уж някакво обезболяващо но не помогна изобщо.
Тоновете на бебка паднаха, аз също изобщо не бях в кондиция и доки видя, че няма да стане, даде знак и събра екипа. Не мръднах от тези 4 см. , може би най-много 5 см. разкритие да съм направила. Доки бъркаше вътре докато траят контракциите да го прави, но не се получи.
Анестезиоложката каза, че помислила, че стадо вълци вие, пък то било само една родилка.
Само това си спомням, как ме закараха до операционната, приспаха ме и ме срязаха, това е.

# 591
  • София

ОТ ЕДНА ПОЗНАТА.ОСТАНАЛ Й Е ОТ ДЕТЕТО И МИ ГО ДАДЕ
Аз знам че Вигантола се дава до 1 месец след отваряне на флакона,после изветрява,същото се отнася и за Деавита.

# 592
  • София, Лагера
Здрастииии!
Шест  Flutter часа разходка! На бърз ход, вместо велоергометъра  bowuu.  Изминах невероятни разстояния!!! Много хепи! Party

Ей, Шана, не остана!  Hug

Гъбке, на мъжо баба му е в Свищов и често ходим, обикновено по празници. Може да се засичаме!  Wink

МРМ, почти съм се спряла на това: Peace
август на Албена в Санди биич: http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/22/
края на юни на http://www.seahorsebg.com/bg/index.php?p=0 или на http://www.serenity-bay-bg.com/
юли на Сл. бряг на станция.

Иначе относно пътуванията аз вече имам план от април до декември...
... Сега обаче се сещам- дали ще ми трябва паспорт за детето newsm78
Joy
look_at_me
, трябва ти паспорт на детето и задължително акта за раждане!

За носенето - и аз размъквам Тервел на ръце по цял ден. Но ми е много кеф, като знам как бързо ще отминат тези месеци и ще стане голямо момченце...! Като ми писне да го дундуря и ми натежи, ще го отуча  Wink

Болничките да оздравяват!  Hug

# 593
  • София
Ноеми,значи ще чукнеш като решите да пътувате към Свищов,като нищо и ние ще се организираме натам Simple Smile

# 594
Етомира  Hug бързо да се оправя Ива  Praynig
Честито на бебетата на месец  Heart Eyes

Пишете ли пишете, а аз миткосвам по градинките  Mr. Green има ли мами в района на Св. Тройца, да кръжим заедно?
Вчера водихме щерката на консултация, качила е 1350гр. много съм доволна  Heart Eyes
И да питам, има ли мами като мен, който не дават вит. Д?

Аууу, Ноеми това морско конче много ми хареса  Heart Eyes

# 595
  • София
Бенджолина, все едно си описала моето раждане. За жалост беше тежко, но лекарят ми беше прав като каза,че жените имали способност след половин час да забравят всичко лошо Mr. Green

Ноемиии, вдъхнови ме и ме размечта. Започнах и аз рисърч Heart Eyes

# 596
Здравейте момичета. И ние днес дтаваме на един месец. Утре сме на първата консултация-чак сега заради грипната епидемия.
Искам да споделя нещо с кърмещите мами. Много ме боляха зърната и ми бяха разранени и баба  ми ми каза бабешка рецепта. Взимаш един орех и го разполовяваш- пълниш черупката с пчелен восък и си го слагаш на зърната. На мен много ми помага-почти не ме боли вече. Надявам се да помогна ако някои има същия проблем като мен-защото Лансиноха на мен не ми помогна.

# 597
  • София, Лагера
Аууу, Ноеми това морско конче много ми хареса  Heart Eyes
Супер е кончето. Плажът е само за него и за къмпинг Юг, ама на този къмпинг почти няма хора. А в съседния залив е този хотел: http://hotelromance-bg.com/index.php?page=gallery&hl=bg_BG
Плажът си е само за него  Peace. Много е хубаво, няма да сме там само защото не ми се повтаря едно и също място.

Аз не давам вит. Д

# 598
# 599
Момичета, възможно ли е да имам цикъл Shocked Въобще как стои въпросът с цикъла след раждането.
Аз имах някакви течове след раждането, но бяха по различни. От днес имам ярка кръв, менструални болки в яйчниците и в гърдите.
Някои от вас пие ли витамини и какви- май го бяхме обсъждали този въпрос. Налегнала ме е пролетна умора

Общи условия

Активация на акаунт