Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
Какво представлява компресията при кърмене?
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
-
Какво представлява компресията при кърмене?
-
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
Рефлуксът при кърмене е често срещано състояние, което обикновено се подобрява до 6-месечна възраст. За намаляване на повръщането при бебета може да се поддържа изправено по време на хранене, главата му да се повдигне по време на сън и да се използва техника за компресия за стимулиране на потока кърма и улесняване на сученето.
-
Какви са някои методи за поддържане на интереса на бебето към кърменето?
-
Как можем да определим колко трябва да яде едно бебе на хранене?

мога да ти правя компания в св. Троица, ама като си помисля къв ремонт съм замислила може и децата да проговорят
, но като Ноеми гледам позитивно, че бързо ще порасне и ще си спомням с умиление 

! Рева,че е гладна след като повърна първия път и й дадох да суче и след това пак повръщаше! Разбира се и отново започваше да търси гърдата,ама й набутах ще не ще бибата и да трае докато не минат 3 часа от последното хранене! Изкъпахме я, превахме квартала докато я облечем, нахраних я и спа от 10 до 5!!! Просто трябва да внимавам да не преяжда и като я видя,че започва да си играе със зърното да спирам да я кърмя!
Като го оставя в леглото започва да реве. Иска да е изправен , по възможност на рамото ми и започва да изучава света. Сега му пуснах бял шум и заспа най-накрая. Иначе напоследък с едната ръка държа бебко , а с другата се опитвам да ям. Сега отивам да простра дрешки, докато имам време.

(съпруга ми като няма такива екстри гледа да му запуши устата със залъгалка
Но има време

Не бях чувала тази версия на песента. Не е зле
.Не сме сменяли козметиката, праха и каквото и да било от както се е родил.Не знам на какво да го отдавам, но много се притеснявам .Звънях на педито и тя каза да го къпем със смрадлика.За сега ефект няма