Отговори
# 120
Ето ме и мен ,банда  Hug
татито ни е нощна смяна,Ивет заспа  някакъв междинен кратък сън си прави по това време ,и по-добре 4е и без това не спи мн следобед и тези дни е кисела,мрънкаща ,сополива.. Crazy би трябвало да е от въпросните зъби,само дето само 1 си имаме още  Crazy
кисело мляко-аз давах преди един- два месеца сигурно,харесва го  Peace напоследък го забравям даже  Peaceно трябва пак да и дам  Peace
къпането-и аз през ден я карам май ,и на нас така от раждането ни казаха
Winnie Hug Hug Hug знам 4е се притесняваш,мила...вси4ко ще е наред! Hug
и тук няма кухня а това ми се струва голямо улеснение...но аз предимно давам пюрета за над 10 мес ,и обикновенно изглеждат като манджичка,по-наедро са нарязани зелен4уците.Ивето ги харесва,хапва си мн неща  Hug
биби бравоо!!
айде бягам,4е ивето е буднаа

# 121
Аз дадох първо жълтък, после сирене и масло и накрая кисело мляко.
И аз
vivianna, ако ти се ръкотвори, ето тук има идеи за покани. И тук намерих също!
Ох, аз все още не знам как ще отпразнуваме на Теа РД! Thinking
биби, ама колко стола сте купили на детето? Що така в мн.ч. "говориш"?

# 122
  • София
Вивиана, то не са покани, аз ги нарочих за такива.  Grinning По-скоро са кутиики за сувенир от кръщене. Представи си кутиика тип ков4еже с размери 7 на 2 на 2 см. Описвам подробно, щото нещо прецакаха апарата.
Хъни, аз давах - месо, жълтък, сирене, след 2 дни масло, кисело мляко от днес.

Столчето е Чико Зенит, а не Космо. Космо е модел на Наниа и се обърках, защото имаше и такива по 99 лв и хич не бяха лоши.

Ето го, но нашите са червени

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 22:48 от bibi

# 123
  • София
Ох, аз все още не знам как ще отпразнуваме на Теа РД! Thinking
биби, ама колко стола сте купили на детето? Що така в мн.ч. "говориш"?[/color][/b]

два - за всяка кола. комплекси ме гонят, още от времето на каките. тогава бяхме много финансово нерешителни и беше голямо местене,  в едната, в другата, в къщи  - влач и два стола да ти доиде акъла, щото те в друг стол не сядаха.там ядяха , абе мъкааа .... Confused 

# 124
Благодаря ви за гостоприемството момичета,много сте мили всички.Ще взема и аз да пробвам да дам кисело мляко на Дани,а Деавит давам от няколко месеца по 2 капчици.Относно кухнята и ние сме на частна,много смъм доволна всичко си изяжда детето,ама той от малък си е много ящен(РОДИ СЕ И ГОЛЯМ-4.160).За къпането-и ние я правим тази процедура всяка вечер,голям кеф е няма начин.Спокойна нощ от мен Simple Smile

# 125
  • London
Здравейте, от дълго време ми се иска да се присъединя kъм вашия club. Живея в Лондон. Моят мъник Филип е роден на 21 Април. Регистрирах се още септември 2009 и ви чета редовно още оттогава. Често се възползвах от съветите и инфото което си разменяте и съм ви много благодарна.   

# 126
Биби,много ме забавляваш с твоите постове  Mr. Green у вас определено е весело  Laughing толкова се смях като си представих как каките държат краката на Леа и тя пълзи напред Mr. Green симпатяги  Mr. Green
ох,а Ивето от тези сополи...толкова трудно заспива и като спи ,направо ''хърка''  Sad
дано да минават по-скоро  Hug
ее,колко рожденни дни наближават само  Laughing
Ние ве4е дадохме старта ,сега е Сузи и после едно след друго Simple SmileМежду другото не знам какви покани то4но искате ,дали по-специални,но покрай нашият рожден ден ,купувах мн неща и видях покани за 1 -2 паунда,ако някои иска ,мога да му купя.Интересни бяха,като за детски рожден ден  Mr. Green
ако някой иска да ми пи6е на ли4ни
айде бягам засега,лека от мен

# 127
  • София
Привет от нощната смяна  Mr. Green
Тини - мда цедя си се още и по нощите също Wink Дано Ники не кашля вече. И аз мисля, че е по-добре да пишеш, за да знаем как сте   love001
WinnieThePooh надявам се с баткото Ви всичко да бъде наред  Hug
marini аз давам Деавит от Септември, всеки ден по 1 капка. Не съм имала проблем Flutter
vivianna и при нас е така с ръчичките. През нощта са и супер студени, както казва мъж ми като късчета лед. Опитвала съм я да и завивам ръцете, но тя пак ги изважда. Единственият вариант при нас е пижамка с по- дълги ръкави, така ръчичките и са покрити от ръкава  Peace А за покани още не съм мислила какви да са/зависи и тортата/ но тати ще ни измисли нещо, на каката всяка година и прави  Wink
Биби блазе и на Леа за каките, голяма веселба  и устройват  hahaha
Хъни - Бъни аз давах първо по малко масло в пюрето, после жълтък и после попара с масло и сирене, до кисело мляко още не съм стигнала.
Добре дошли на kamban4o и silvi80   bouquet
Алиса вече е тризъба  newsm47, за отрицателно време и пробиха горните два. Сега коронен номер е скърцане със зъби, направо изтръпвам като я чуя. От вчера започнаха опитите за изправяне от седнало положение. Хваща се за решетката на кошарата и се опитва да стане, голяма е сладурка  Heart Eyes Сополите си продължават, в понеделник ще я заведа да и вземат секрет от носа.
Как се забавлявах в петък  Mr. Green Преди време мъж ми си беше намерил в антикварната книжарница при университета едни книги на Джоузеф Конрад, но тогава не им знаеха цената и остана друг път да минем. Аз реших да му ги купя за 14,02, че тогава се запознахме преди 11 г.  Heart Eyes В четвъртък ги взех, но понеже не знаеха къде е 5 том им оставих телефон, като им казах, че има вероятност и милото да мине да ги търси  Laughing Та в петък вечерта ми звъни продавачката и се хили, казва- май съпругът Ви беше току що при мен и остана много разочарован, че книгите са купени  Laughing Като се прибра аз си трая, а той се оплаква, как не ги бил взел по- рано, къде ли ще ги намери пак. Голяма изненада ще бъде  Joy
Хайде ще се паркирам  newsm46

# 128
Kanban40, SIlvi80  здравейте и добре дошли и от мен  Laughing Вече имаме две лондонски мами Simple Smile
МечоПух ти ме провокира да пиша. Точно такива изненади обичам и наистина ще е супер за твоя мъж. Натъкмено като за романтичен филм Wink
Биби, страхотни забавления за Леа измислят каките. То и в нас е така понякога (когато Криси е в настроение  Crazy):
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1761747957232&set=a.1 … amp;id=1045073566

# 129
bibi страхотна идея за Св.Валентин и аз много си падам по такива неща,вчера дори поръчах за мъжа ми тениска и ключодържател с наши снимки с Дани.

# 130
Ето ме и мене. Не съм се включвала отдавна, макар че постоянно се информирам какво става тук. Бяхме на гости при мЙка ми няколко дни.
Новото до момента при Габриелка - пълзи вече със страшна сила; като си държи някаква играчка и ми я подава; сочи на някъде и ми обяснява нещо, във вид на странни звуци, яде кат луда и като я ядосам, че нещо не давам и ръмжи срещу мене и иска да ме хапе от яд.

Вчера бяхме с Джулката в Южния, а днес се събрахме банда - Джули, Елчето и Excellent с половинките  Flutter  и голям смях падна Crazy  Много яко си изкарахме. Докато е топло съм на линия в парка. Давайте, да се съберем повече.
Да изклюкаря Excellent, че е купила слънчеви очила, моля ви се на Йвайла  Crazy, която е тоооооолкова важна с тях, че направо падаш Flutter  страшна гледка бяха днес, атракция.

Моите покани за Р ден, ще ги направя ръчно, от един сайт, много готин, дето има сам да режеш, лепиш, рисуваш и тн, като ще добавя отпечатък от краче или ръчичка.  Реших паетито да е в апт на майка ми, че в нас не е за толкова народч със всички неща на Габриела изтипосани в хола. Сутринта ще има бебешко парти, а след обяд ще е събирането с роднините. Ще направя и 'капсула на времето' - ще търся голям тефтер, в който всеки гост да пише пожелания, после ще прилагам снимки и ще се постарая да го превърна в традиция. И ще купя евтина бяла покривка, където с маркер всеки отново да напише нещичко и да се подпише  Flutter   Flutter

# 131
мили-ванили това с тефтераи снимките,а също и покривката много е гот Peace Peace Peace................ако не забравя до април  Joyнали може да го крадна Hug Hug

# 132
ДОбро утро от мен ,айде по кафенце Hug

Мили Ванили ,в началото на април пак да споделиш идейки ,със сигурност и аз ще открадна Laughing
Аз отсега се моля да е хубаво времето ,за да може да празнуваме РД навън PraynigИмаме парк наблизо ,там в едно кафенце ще поканя майките с децата само на кафе и торта може би.Наблюденията ми са ,че първия рожден ден храната за майките винаги е недокосната ,защото всяка си гледа детето и не успява и хапка да сложи в уста (освен ако детето не спи Rolling Eyes).Ще гледам по-скромно да мина .Това мисля да е сутринта ,примерно до 15 часа да сме в кафето.После мисля да си починем и вечерта да дойдат бабите за бързо и с това да приключим.Не мога да събера баби и деца заедно ,защото е работен ден и майка ми е на работа TiredВ кафенцето ще украся ,ще занеса торта и това щее .Идеите на мили ванили са супер,огромни благодарности Hug
Петьо днес пак стана в 6 ,не издържам вече #CrazyСамо чакам да се сготви манджата и излизаме навън.Той вече и навън не слуша де ,но поне като го возя с количката гледа и мълчи.Като се спрем в някоя градинка обаче откача направо ,защото не може да пълзи по земята ,не може да ходи още....няма какво да прави и започва да реве ooooh!
Хубав ден на всички мами и да слушат бебоците  hahaha

# 133
...Вчера бяхме с Джулката в Южния, а днес се събрахме банда - Джули, Елчето и Excellent с половинките... 
Получавате мъмрене пред строя!  Naughty Вярно, че все още съм като току-що преболедувала шарка, но не съм заразна! По кое време ще хайманосвате днес? Ако мога, ще се включа! Ако не-утре...
Данче, мерси за кафето...имам гоооляма нужда. Сега вече като е по-топло можеш да изваждаш Петьо от количката да си пристъпва или да стои подпрян по пейките...може би ще му е по-интересно! Peace

# 134
marini, по принцип се разбираме за към 12.30 на входа на Нишава. За днес май всеки има колебания, но обещаха, че ще се постараят. Аз ще съм там пак. За утре пак имаме същата уговорка. Ще те чакаме  Hug  Както и всеки друг, който може да се присъедини.

Общи условия

Активация на акаунт