Отговори
# 135
ееееееееееех, кафенце. веднага се включвам и аз.... ама толкова ми се спи, че едвам гледам.
цяла нощ пак не успях да спя като хората. този път дребчо спа, обаче обикаляше из кревата и аз все ставах пък да го загъвам, че спи вече без чувалчето, понеже много му се нерви.

иначе вчера бяхме на детски рожден ден на един палавник, който стана на 1 година. имаше и бебета като нас  и по-големи. а бе шумотевица от всякъде.... малко се стресна първо, но после даже ме заведе до масите, като се наложи да качи 3 стъпала, понеже видял къде е купона и се настани нашия на едно столче та си хапна и от тортата и от сандвичите. а бе магаренце.... пускам няколко снимки да го видите колко е пораснал и как отново е за подстригване, наред е вече 6-ия път за подстрижка....

лек ден от нас. още малко и ние ще излизаме, че временцето днес ще е чудесно

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2949/141152248723767596412970 … 05GN8ARl01G27.JPG">photo_1</a> <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2657/210208456518231509691297 … RFDdXHioVp6bs.JPG">photo_2</a> <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2882/116066499105118644912970 … wnSNtjHBoEfrO.JPG">photo_3</a> <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1972/926621011224455288129706 … IWqXF0lYp4Fid.JPG">photo_4</a>

# 136
Моли, наистина е станал вече мъж. Много хубави снимки!
Мили-ванили, пусни линка за ръчноизработените картички, плиййс Simple Smile Имаш страхотни идеи, и аз ще се възползвам.
Аз от сега съм си наумила за част от менюто - домашни бисквитени топки и сладоледена нуга.... Simple Smile Второто е дело на мъжа ми. Замислям партито да е у дома, ще извадя масата и кошарката от стаята, за да стане по-широко и да играят децата, които ще преобладават на нашата възраст. Избрах да е у дома, понеже присъствах на едно парти преди няколко седмици и не ми хареса, че всички деца си стояха в скута на мама и тате, които не можаха да кусат нищо. Детския кът бе за големи, как да си оставиш мъничето. Най-добре и спокойно ще ми е да го пусна на килима с мнооого играчки и с другите дечица. Ще е обезопасено, тъй че туй няма да е проблем!
Марини, много мерси за двата линка, сега ще ги разгледам  Hug

# 137
  • London
Аз малко ще се отклоня от темата.
Във връзка със темата за захранването.Немога да не споделя нещо. Мойто бебче ходи на ясла вече 4 месеца. Първия ден го оставих за 2-3 часа за да свикне. Отивам да го прибера и те ми обясняват
-Филлип беше добре, спокоен ама не иска да яде
Учудих се малко (досега никога не е отказвал нищо) и питам
- Aма вие какво му дадохте?
- CURRY - ама май не му хареса.
- Bие луди ли сте как ще давате на 5-месечно бебе curry, нали ви казах какво съм въвела.
- Ами те от офиса не са ни предали

и така искам неискам въведохме curry

И оттогава все така, въведоха му почти всичко. В началото се възмущавах, карах се даже мислех да го отписвам но на него толкова много му харесва да ходи там и накрая се примирих.

# 138
  • последна надежда
Приемате ли още попълнения за утрешната среща?  Blush

# 139
silvi80 ,как така 5 месечно на ясла ,предполагам ,че не е в Бг?
И какво е curry,че английски почти не говоря вече ooooh!
Ивета ,бързо да отиваш на срещата ,после ще чакаме снимки .Умирам да видя Ивайла със слънчевите очила LaughingМили Ванили ,Елчето - завиждам ви ,че имате възможност да се виждате,аз тук с кого да се събера в дълбоката провинция Tired
vivianna,аз споделям мнението ти ,че домашни парти е по-добре ,но аз присъствах на рожден ден с 11 деца + 11 майки в огромен апартамент и беше абсолютна лудница,всеки мрънкаше ,ревеше ,цапаше,толкова тясно ми се видя .У нас повече от 2 ,3 деца не мога да поканя.Решила съм да е навън ,защото  всички деца почти вече ходят ,към годинката и ние ще правим опити ,тогава ще е все едно дали вътре или навън ще е рождения ден  Rolling EyesХаресва ми идеята за парк,кафе,защото всеки ще си дойде с количката и ако на някое дете му се спи може да го разходят и да го приспят ,а не да се чудя къде да го слагам у нас.А и децата са с толкова различни режими на спане ,че е невъзможно да определя час ,в който всички ще са будни Laughing
С по-малко деца е хубаво у дома ,особено ако имаш двор Flutter
Но ние сме огромна компания - 10 деца  няма как Tired

# 140
  • London
данчето с трабантчето права си живеа в Англия. Къри е индийско ястие с доста подправки  Sick

# 141
Силви и аз така си помислих ,ама викам ,чакай да не блесна с някой бисер Laughing
Много съм затъпяла ,много Mr. Green
От днес съм на 90 дневната диета ,моля кърмачките да споделят какво да избягвам и как да се справя с плодовия ден Thinking
Петьо днес е невъзможен ,сега ще излизаме да спи навън ,че не мога да го ттрая ви казвам,снощи се буди през половин час точно ,какво ще правя не знам. #Crazy

# 142
iveeeeta, marini и всички, които могат , днес отново се заформя дружина. Чакаме ви в Южния.
данче, ще кача снимки във ФБ на госпоиците с цайсите  Flutter 

Габи се буди около милион пъти тая нощ, но поне като заспа към 7 спокойно, та до 10 спахме и не ми се вие толко свят от недоспиване.

Четох някъде, че и два зъба да има бебето, както сме ние, е хубаво да се започнат да се мият, че все пак яде от кухня вече, а там си слагат малко захар, тва онова. Та, да почна ли със зъбомиенето и каква четка трябва да купя? И паста? И как ще стане тва миене изобщо?  Crazy

# 143
milli vanilli и на мен не ми е много ясна тая работа с миенето на зъбите как ще става,ама наистина ще трябва май вече да ги мием.Наистина ако някой даде съвет ще е добре Simple Smile

# 144
Здравейте всички,оцелях една седмица още три остават до завръщането на мъжа ми,момчето заспа и използвам малко да отдъхна.
За зъбите с големия в началото ползвах такава четка
,ама сега още се ослушвам незнайно защо
Навън времето е супер само за разходки,приятно изкарване в Южния

# 145
Мили Ванили, аз от известно време 'мия' зъбите с една марличка потопена в кислородна вода, отърквам венците и зъбките. Четох, че това е вариант преди купуването на паста и четка, като се има предвид че пастата се гълта, детето не може да плюе. Вярно, че е безопасна, но все пак, не ми се ще още от сега да гълта пасти! Сутрин и вечер се прави това с марлята, ама аз не съм толкова редовна.
Хей, моля те, прати ми линка, който ще ползваш за направата на поканите....  Hug

# 146
Ще направя всичко възможно да дойдем навреме, но ако закъснеем ще звъня на някоя от вас - Теа яде към 12 и после ще спринтираме, но все пак...
За зъбките - до към 3г. в пастите за зъби не трябва да има флуор /според някои теории/ и аз купувах за баткото Nenedent, която вътре си е с накрайник за бебета. Ето така изглежда:
J_M_M, ти си герой!  Peace
Данче, успех с диетата!
Ето тук има доста оферти за ранни записвания за лято 2011 за БГ, а тук - за Турция.

# 147
виви, то този сайт по принцип е за направата на какво ли не, предимно занимавки за деца. Обаче уникални идеи. Та там има подразделение - картички, покани .... И мисля да изпечатам на хубав картон, сама да оцветя и тн. Тва имах предвид под 'ръчно направени' , не че е кооой знае колко специално.  Wink сайта се казва krokotak, ама бг ли е накрая, ком ли... Провери. Поздрави

# 148
Mili Vanili,благодаря, аз тъкмо се пулих в този сайт и избирах картинка. Мисля за 14.02. да направя валентинка, ако стане, ще я покажа!

# 149
  • София
Хай банда,
Крокотак-а е много готин сайт. Добре, че той, та големите малко да мирясат.  Grinning Имат уникални идеи - просто е, ама трябва някой да се сети. М.г. в офиса от едни кламери и малко картон нааправих на мъжО ми картичка за 14.02 и всичките колеги викат, аааа прави и за нашите половинки. Викам е то идеята е сам да си я направиш беее. Тази година ще изненадаме даскалиците в градината с едни букети от картон, че едната е аларгична към цветя. Аз съм им взела и по нещо друго де, ама друго си е ръчно изработено от техен възпитаник.  Peace  В Лидл има много евтини и хубави картонени листа формат А4 в различни цветове, бая бройки са за 5 лв.

Леа я е напънал втори зъб, то няма няма и после като пуканки. Научила се е да вика ето го, ето я, ето ги ( то всичкото звучи по един начин), ама е супер смешна. Вече има разлка и между мама и ам ам. Mr. Green
За зъбите и аз с Ненедент и силиконова четка съм мила на каките.
Резервирахме кръчма за 14.02, ама манюто е все едни месища, а аз тогава трябва да ям ориз и картофи,та ще се обаждам ако може да ми го променят. Днес пък съм на плодове, а довечера на детски р.д., ама ще устискам.  Crossing Arms
Блазе ви за Южния, ама ми е далече, а и тогава вземаме кухня, ядем и т.н. може би някой уикенд.
Ингилизите ме убиха с кърито и 5-месечното бебе -  мнооого хард .  Mr. Green
СЛЪНЧЕВ ДЕН!

Общи условия

Активация на акаунт