Отговори
# 150
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
И аз да споделя - за мен домашните партита са най-уютни, заредени с много усмивки, и много приятелско настроение, особено модерни май са сега (само че им забравих името) домашни партита на които всеки носи по нещо за почерпка и става много весело и приятно, ако има възможност бих се радвала и аз да се присъединя
иначе ние сме си у дома за сега, Анни спи, живеем в Центъра на София и нямаме парно и топла вода заради кражбите на съоръжения до Централна гара, дано обаче от Топлофикация бързо отстранят проблема

искам да споделя една статия с вас, която написах преди малко в блога си, отнася се за това че днес е световен ден за безопасен интернет, и тъй като вече това става голям проблем за подрастващите деца (а много от нас тук са също и с големи деца) надявам се да ви е интересна инициативата на министерство на транспорта, която съм споменала в статията http://mechtai.com/shared-by-mariana/2011/02/polezno-ili-opasno/

# 151
  • София
 Hug

# 152
Ето ни и насссссс !!!!!

# 153
  • София
Привет, момичета!

Добре дошли на новите ни попълнения - kamban4o и silvi80.

На Хъни - Бъни и bibi благодаря за информацията за документите за втората година от майчинството.

metchopooh, шапка ти свалям и се прекланям пред упорството и всеотдайността ти да се изцеждаш и така да продължаваш кърмиш Али. Браво на теб! Възхищавам ти се  Hug

Ние вчера бяхме на първото ни парти за рожден ден на нашето приятелче по разходка, което стана на една годинка. Изкарахме си супер. Празникът беше организиран вкъщи. Алина първоначално подходи предпазливо в новата обстановка, но бързо се окопити и влезе в тон с празничната атмосфера. Изяде няколко солети и филийка с масло и краставичка - няма само мама да яде сандвичи, я. Накрая, при духането на свещичката, бебоците си потопиха пръстчетата и в сметановия крем на тортата  Mr. Green, обаче не им беше позволено да си ги оближат - лоши мами  Twisted Evil!!!

Междувременно се чух с колежка от офиса, която е горда баба на четири внуци, последният от които ще стане този месец на една годинка. Та я питам аз подготвят ли се за празника, а тя ми казва - няма да го празнуваме, дъщерята е категорична, че първият рожден ден не се празнува.  Shocked Как така, питам, това си е най-първият рожден ден, неповторим, най-важен. Всеки си има по някоя снимка от този празник и след това я показва на идните поколения. А тя ми казва - така е по нашия край (живее в едно от пернишките села), при нас не се празнуват първата и 40-та година. Това за 40-та годишнина съм го чувала, но за първата....  тц, тц, какви нрави, какви обичаи !!!!! И ще отнемат празника на детето !!!!!

# 154
Добре дошли на новите момичета.  bouquet
froh това за първи път го чувам Shocked, бях чувала че не се слага свещичка на тортата за първия рожден ден на детето, но това Crazy....Аз исках да кръстя дребната  на рождения и ден , пък в църквата в която исках да направим кръщенето, отказват.... по време на пости не се правело... за сватба знам, но за кръщене.... четох в нета и видях че доста мами са си кръстили децата на Цветница.. е то нали пак е преди Великден, а и другото което прочетох че кръщенета се правят по всяко време... независимо от деня. newsm78
Днес бяхме на консултация и дребосъчка е качила 750гр., за един месец... явно си е наваксала за миналия месец, дето беше болна и беше качила само 200гр.
Excellent страшна кукличка.  Heart Eyes
Дребка е с три зъба,хем започнаха да и растат по-рано от на батко и а той на 10мес и 1/2 е бил с 7 зъба. Shocked
bibi постовете ти са много забавни... с твоите куклички в къщи явно не скучаеш. И в нас е голям купон... дребосъчка лази скорострелно по батко си и се заиграват... и така старателно му олизва всички играчки....добре че той не проявява агресия към нея.
Аз също се боря с 90 дневната диета... но ще пиша като я свърша какво съм постигнала като краен резултат.
Аз започнах да мия на малката двата зъба, както е споменала Марини с Ненедент.
В Турция е гот, ама с тия 85 евро летищни такси на човек.... почвам от 500лв. Whistling

# 155
Добре дошли на новите момичета.  bouquet
Аз исках да кръстя дребната  на рождения и ден , пък в църквата в която исках да направим кръщенето, отказват.... по време на пости не се правело... за сватба знам, но за кръщене.... четох в нета и видях че доста мами са си кръстили децата на Цветница.. е то нали пак е преди Великден, а и другото което прочетох че кръщенета се правят по всяко време... независимо от деня. newsm78

Аз започнах да мия на малката двата зъба, както е споменала Марини с Ненедент.

Galeto.   и ниe ще кръщаваме Ради на първия му рожден ден, на 03.04., пада се неделя. Изрично питах дали се прави кръщене по време на пости и ми казаха, че забраната се отнася само за сватби и няма проблеми за кръщенета. така, че ние запазихме и ден и час. Peace

За миенето на зъбите на Ради- и аз от две седмици ги мия с Ненедент.

# 156
привет!

Изкарахме 6 часова разходка в морската днес и смея да твърдя че краката ми са обявили стачка! То много народ, много нещо , бе! Уж работен ден.... Stop
Водих Алекс и до дефинариума - мн се накефи на делфините!

ненедент baby използвам откакто се появи 2ри зъб. Сега го мъчи 5тия и горкият само гризе ли  гризе! Купих му  едни хапченца - дентокинд - и да си призная, има ефект от тях - доста спокоен е и спира да напада мебелите  Joy

За почивката - вече съм си избрала дестинацията - един остров в Гърция, където съм била 4 поредни лета, остава само да се обадя за стаите!

хайде бай, за сега - отивам да реанимирам  Flutter

# 157
  • последна надежда
Днес не ми върви
На връщане от южният парк Марк си оповръща най-хубавите дрешки с цвекло. После количката се счупи и карах 1.5 км само на задни гуми. Едвам се прибрах! Дойде майстора за компютъра, но не можа да го оправи и утре ще идва пак. Сега работи само на сьхраняващ режим, няма кирилица, пиша на латиница и конвенртирам онлайн. Щурчо Марк си беше набелязал един карабинер висящ от панталона на техника. Няколко пъти успя да го хване и увисне на него. Накрая заспа рано и гладен.

# 158
Ех, Иве, утре ще е по-добър ден! Жалко само, че няма да можеш да дойдеш пак до парка с тази счупена количка. Но сигурно пък може да си ползваш зимната - все пак е зима още! Wink
Хайде, утре пак на слънце! Sunglasses
А, сега да ви е лека нощта!  Tired

# 159
  • London
За миенето на зъбките на нас зъболекаря ни каза че не пастата мие зъбите а четката, и за сега ги мием (или поне се опитваме) със напръстника без паста. Казвам опитваме се понеже в момента в който види "четката " стиска уста като партизанин  Sick и недава и недава. Мрази я дори повече от машинката за сополи

# 160
Хеей банда, помните ли ме  Rolling Eyes?
Не съм писала от 100 години но времето ми е враг в последно време и изобщо не ми стига.
Мойта Габриела порасна бе - стана си дете и си иска ФФФнимание, взе да спи много малко през деня, а преди си спеше по 3 пъти минимум по час. Ходи навсякъде, изправя се по всичко абе лудница.
Много ми липсвате и ако мога ще попрочета това онова за да разбера как сте?
Целувки на всички   bouquet

# 161
Вяра,добро утро мило HugКак да не те помним ,ти си орисницата на априлските бебета ,аз първо теб помня още от бременния период Hug
Растат децата ,искат си игра.Има си и добра страна,защото понякога се  заиграват и може да свърша нещо Rolling Eyes
Ние сме станали в 7 ,даже сготвихме и мисля рано ,рано да излизаме на разходки.
Вчера бяхме цяяял ден навън ,беше прекрасно време ,но децата бяха много неспокойни ,отразява им се и на тях рязката смяна на времето.
Вчера дадох за първи пт десерта от кухнята ,беше някакъв крем малиби с прясно мляко.Не се прие добре ,мислех си ,че ще го излапа като е сладко ,не го му хареса.Иначе на обяд си изяде цялата манджа "Пиле по селски" Laughing
Гледам ,че тази седмица има и рибна супа,а аз риба изобщо не съм давала Rolling EyesДали да го пробвам или да въведа риба по стандартния начин newsm78

# 162
Момичета да споделя с вас една далаверка http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=31
Вяра Hug

# 163
Здравейте , ние сме болни. Вчера направих ме голяма разходка и снощи дигнахме температура.
Не знам пак ли вирус ни мори. Вече ядем от кухнята има вкусни неща , въпреки че изглеждат странно и много течни. Grinning
данчето и аз не бях въвеждала риба, а от кухнята дадоха някакво второ с риба и му дадох 2 лъжички  , а на другия ден пак 2 лъжички и после друго каквото имаше мисля , че това ще му е захранването. Simple Smile
Радвам се че си правите срещи и се виждате , на мен също ми се идва , но за съжаление сте ми далеч. Надявам се като се пооправи времето и аз се присъединя към вас, ако е удобно разбиране се. Аз на напоследък нещо съм се скофтила , защото сигурно ще се връщам на работа , а не ми се иска много ми е гот да съм майчинство.

# 164
gest, мисля че много добре си го измислила с рибката.
Аз гледах, четох и вече втора седмица ще давам смело от детската кухня. Няма да се чудя аз как да му правя мандата разнообразна, пък и кое разхлабващо, кое затягащо...От десертите още се въздържам, че на мен са ми захаросани, пък за него със сигурност. Другото, което прескачам още са бобовите, че Ивчо слабото му място е коремчето... Иначе се кърмим (освен на обяд - тогава водичка), ама от време на време ме гризка като се разсее   ooooh! Имаме цели 2 зъба!

Прекрасен ден ви пожелавам и да знаете, че не пропускам нищо да прочета въпреки, че рядко пиша   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт