Отговори
# 180
Ооо,Сесил,благодарим за кафето.Моето е горчиво и без захар,но нали съм на 90 дневната и се съобразявам Joy
Като каза ,че Янито е правил индианец,това да не са индиански звуци JoyЗащото и ние така правим  Joyнаправо събираме очите на всички ,а и Петьо е много гръмогласен ,та се чува навсякъде,много смях Joy
Зарче,аз давах десерта от кухнята ,но не му хареса.Беше малиби (нишасте ,прясно мляко и сладко някакво).Изобщо не се прие добре.ДОмашен кисел също не иска да яде ,направо не знам какво да му давам следобяда newsm78Само плодови пюрета иска ,а на мен ми се щеше настъргани плодове...не знам с какво ще го храня този претенциозен господин Laughing
Ивета ,относно кърменето и на мен много ми пилят всички ,заото той бил голям и РАЗБИРАЛ ShockedСпоред мен той от няколко месечен разбира ,че аз го храня ,ама това е друга тема.Кърмя го сутрин ,после в 11 за заспиване и вечер+ безброй пъти през нощта.Много ми е неудобно ,защото спя все настрани ,за да може той сам да си намери цица през нощта ooooh!
Аз си взех лятна количка Чиполино Омния ,засега  я ползваме като сме у майка ми ,но лятото като проходим със сигурност ще ми е от полза  GrinningМалко ниска ми идва ,че аз съм 175 кобилка,но за 70 лв втора употреба не трябва да имам претенции Crazy
Хубав ден на всички ,отиваме на разходка ние Hug

# 181
Нека подкрепим една инициатива...в името на децата....предстои ни да ги дадем на ясли и градини. Майка ми работи в ДГ и знае какво се яде там и как се сервира....изпадам в тих ужас, като си помисля че и моето дете наесен ще яде некачествени храни...не съм все още убедена, че и Детската млечна кухня е с нужното качество и начин на приготвяне, като гледам какво предлагат, поне в държавните...не всичко е град София и не навсякъде има частни, та да се разчита на качество

http://cchery.blog.bg/drugi/2011/01/31/otvoreno-pismo-do-ministy … la-na-hran.676902

# 182
  • София
Ха, здравейте всички! Laughing

Добре дошли на новите мами и бебета! Hug

И ние с Дани хайманосваме навън и после всички дружно спим- ей така се живее 100 години... Wink Днес се излъгах та не легнах с децата и сега едвам гледам.... Tired

За миенето на зъбките- ние нали сме зъбести отдавна и му бях взела още при първите зъбчета комплекта на Ненедент-паста с накрайник и с него му ги "мия"-то силни казано е миене, ама мажем там нещо...Абе да се създава навик. В началото не му беше интересно, сега му е кеф, щото си ги мием заедно в банята. Laughing

Хъни-Бъни, и аз му предлагам водичка след всяко хранене, но я се излъже да пийне 2-3 глътки, я не. Течностите са му основно от кърмата. Аз зарязах чашите с накрайник, директно от чашка му давам, справя се, пробвай ако искаш. Peace

Хайде хубави разходки на всички бебоци на слънчице! Sunglasses

# 183
Момичета привет.
Знам ,че не е тук мястото ,но не знам къде да питам Embarassedдругаде.
Откакто се смени визията на форума там където излизат Нови отговори на моите публикации преди излизаха само теми в които нови публикации.
Сега отскоро ми излизат всички теми в които съм писала-стари и нови....въобще нищо не мога да проследявам.
Ако някой е наясно в настроиките моля на ЛС да ми обясни.
Дано остане после време да ви прочета Hug

# 184
здравейте,моми4ета  Hug никой не пише   Hug явно вси4ки сте по разходки  Hug
Днес вали цял ден и не сме си подавали носа навън ,нещо ми беше меланхоли4но Tired а в4ера така се канех за днес ,имах голееми планове да отидем пак в  близкият парк -има и люлки и фитнес уреди за големи Winkта си мислех докато спинка ивето примерно да правя разни неща,но на,както се канех ,вси4ко се провали за днес Simple Smile)и вместо това го отдадох на 4истене  по4ти цял ден Simple Smile))е,поне това свърших  Laughing
ина4е нищо интересно...
Хъни-бъни-нещо се е разбъркало явно,при мен излизат и стари теми,в които съм писала ,но вси4ки са надолу ,а тази,понеже е единствената в която пиша в момента ,винаги е отгоре newsm78 не знам ,някой по ''на вътре'' с нещата да каже
бягам засега,лека ве4ер на вси4ки Hug

# 185
Да се похваля днес се сдобихме със зъбче №8. newsm44

# 186
  • София
Относно старите теми които излизат - направих следното- просто ги отваряте и ги затваряте /само трябва да изчакате да заредят/ и вече не се показват. Peace

# 187
Момичета привет.
Знам ,че не е тук мястото ,но не знам къде да питам Embarassedдругаде.
Откакто се смени визията на форума там където излизат Нови отговори на моите публикации преди излизаха само теми в които нови публикации.
Сега отскоро ми излизат всички теми в които съм писала-стари и нови....въобще нищо не мога да проследявам.
Ако някой е наясно в настроиките моля на ЛС да ми обясни.
Дано остане после време да ви прочета Hug
Някакви нови функционалоности правили, но и на мен ми беше супер неудобно така, т.е. претрупано! Изходът е: като отвориш Нови отговори на моите публикации и долу в десния ъгъл има поле: Кликваш върху него и страниците изчезват една след друга. Това, което предлага bora66 също е вариант, но аз имах 15 страници с теми, в които съм писала и щеше да отнеме часове...

# 188
Да вече малко се пише в темата, явно в хубавото време всички са на вън,
gardenia1979 честито ви зъбче.
metchopooh и ние бяхме при Драганов, казват , че е най-добрият. Засега спазваме всичко , което ни е казал. Прегледа при него си е платен , обаче.
Данче и ние сме така с кърменето, все едно аз съм го писала. Не знам само как ще го отбия , а пък искам вече. Като се събуди му давам вода, но той се съдира от рев докато не го накърмя.
Вие как къпете бебоците ви  , защото ми казаха, че като почнал да сяда , трябва да се къпе вече седнал в коритото newsm78

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 23:09 от gest

# 189
gest, аз я къпя седнала от 2-3 седмици. Тя си седи мног стабилно.
metchopooh, какво стана с ортопеда? Ходихте ли?
gardenia1979, честито зъбче No8! Остават ви само още 12!  Laughing
Ние вчера бяхме на консултация и момата е качила цели 700гр. Чудо! Вече е 8400, 74см. Даде ни бележка зая кухнята и днес ще ходя да купувам купони. За прясното мляко в кремчетата ми каза да почна да й давам по малко. На мен все ми се струва рано, но... Сега трябва да търся буркани. Добре, че не искат само бебешки, а може и от лютеница.
Днес пак ще е супер за разходка! Отивам да се приведа в човешки вид!  Wink

# 190
  • София
Привет  wavey
И ние вчера бяхме на консултация, Али е 73 см, 8400.
Благодаря за отговорите за ортопеда   bouquet
Зори, записах и час при Драганов, на 17.02, щом минем ще пиша какво е казал  Hug За бурканчетата - аз си купих от пазара, ако искаш мога да ти взема ако ходя или да ти обясня от къде. Едно бурканче беше мисля 0,4 ст.
gest и аз къпя Али седнала. Ваничката ни е анатомична и от еднта страна бебчо лежи, а от другата седи, но пак има на какво да се подпре за да не се хлъзне.
gardenia1979 честито осмо зъбче newsm47 много сте напред с материала.
Хъни - Бъни - Али си пие водичка, аз и давам от време на време през деня шишето и тя ако иска си пийва.
Иначе Али беше примерна тази нощ  Mr. Green спа без прекъсване от 22 ч. до 5,3.
Към 14 ч. се юрваме към Борисовата, грее супер слънчице. Приятни разходки на всички newsm08

# 191
Искам да ви питам, за въпроса с ортопедите - това е вид задължителен преглед, или ги водите вашите бебета за всеки случай, или защото нещо ви е притеснило ( недай Боже)?

# 192
привет!!

Старите теми ви излизат, тъй като някой си е направил труда да ги архивира и просто ви известяват за това!

Да ви се похваля, че скоро май ще правим прощъпулник - Алекс започна да прави крачки сам! newsm44 yes

Абе ваш'те бебоци ядат ли вече по-едро смляна храна? Алекс не иска да яде заленчуковите ако са на едро - даже ги повръща. за сметка на това пък макартоните си сутрин (които са по едри дори от пюрето) си ги яде с апетит..... newsm78

# 193
metchopooh, надявам се да са напразни притесненията!  Hug За кухнята - оказа се, че и буркани от лютеница ще ми свършат работа!  Hug  А Ели и Али са на едни кила, а Алиска ми се стори по-тежичка.  Laughing
glorybg, браво на ходещото дете! Да се похвалиш какво е хванал! А за храната - Ели също трудно яде по-едри пюрета. Аз все още гледам да са й пасирани, за да изяде повече.
milli vanilli, на ортопед се ходи принципно профилактично и то още на 1 месец, за да може да се реагира ако има някакъв проблем. Не е задължителен прегледа.

# 194
Здравейте!
Ние сме добре /почук на дърво/.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вижте какви интересни снимки ми пратиха днес - въображението на една майка, много е сладко Simple Smile
Мечопух, и ние ходихме при Драганов. Месец- два след прохождането мисля пак да отидем профилактично, че и с катата. Дано притесненията ти са напразни!  Hug
Хъни-Бъни, Ники пие вода, но с първото ми дете беше голям зор докато пропие. Ако суче достатъчно, това не би трябвало да е проблем. Пробвай да предлагаш с обикновена чаша, да показваш ти как пиеш и дано скоро прояви интерес.
Зъбите му ги чистя понякога с такава четка за зъби за бебета без паста, само с вода, а и той сам прави опити като му я дам.  Joy На мен лично накрайника на Ненедент не ми беше никак удобен като го бях купила преди за каката, а сега при Ники четката се приема много добре.  Peace
jabata_dil, при вас ваксините са само препоръчителни, нали така?
froh, водата не трябва ли да се дава между храненията, а не по време на хранене?
Поздрави и дано всички да са здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт