АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • В светлината на слънцето
Ей, най-сетне имам комп  Grinning
Има още малко работа по него, та по тази причина не ми работят някои нещица, ама поне имам връзка със света
Благодаря на всички за честитките  Hug Hug Hug Hug

]И честит имен ден на Теди на Морска и на Теди на Лелка!

И една позакъсняла почерпка за моята именичка Grinning

# 661
днес никой ли не се е отчел
Ния, прочетох за системата, но а съжаление не мога да я приложа. На работа съм до седем. Лятото и до седем и половина. Докато се прибера и става осем. Оттам на татък готвя. На работа е невъможно дасе яде, а не върви да се върна и да седна да се наям, а другите да чакат да сготвя. Не мога да сготвя и за другия ден,защото мойте хора ядат само пресни манджи.
Даваййте да изписваме по-бързо темата, че заглавието вече хич не е подходящо за пролетното време вън

# 662
Аууу, обяд, а още никой не е сервирал кафето. Heart Eyes

# 663
  • Видин
Лулу, мерси за кафето  bouquet  Как сте вие? Какво става с вашите премеждия? Надявам се всичко вече да е приключило и повече да нямате среща с Пирогов Praynig

# 664
Аааа, среща ще имаме задължително - за хернията. Но ще е през април най-вероятно. Тя в началото на април е на зелено училище на Боровец и живот и здраве, като се върне. Иначе оплаквания като онова, което ни изкара акъла няма повече. Да се надяваме, че и новата урина ще е на 6 и няма да има отклонения. Grinning
Имения ден мина чудесно. Естествено, с куп подаръци. Grinning Покрай нея и Сашундера здраво намаза. Wink Вчера пък Теди си получи предсрочно порадаръка за рождения ден - истинска китара като за нейната възраст и вече мина два урока по свирене с татко си. Голям мерак има.  Grinning Сега сме в очакване на партито за РД в други ден. Grinning

# 665
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, стискам палци Теди да няма повече такива болки и урината, както казваш да е на 6 Praynig. Ха, на Теди много празници й се събират тези дни, а покрай тях и подаръци Party.
Яна, да му имам проблемите на Ицко hahaha. Тц, тц, опасни са още от невръстна възраст, а какво ли ще правят след 10 - 12 години Joy.
При нищо интересно. Два дни скиторихме насам натам и се радвахме на хубавото време Grinning.
Приятен ден   bouquet.

# 666
лаптопа ми сдава нещо багажа. екранът постоянно побелява. може да се изгубя а известно време

# 667
Добро утро   bouquet
Лу,не разбрах какво се е случило с Теди,но се надявам всичко да е наред и повече да нямате грижи. Честит Имен и Ден на патерица и скоро ще и честитим и Рожденният Ден на малката сладка рибка  Peace
За земетресението в Япония направо съм много притеснена,още не могат да овладеят Аец-те,реакторите,което е много лошо,ако ги изпуснат ще заличат екосистеми  в тяхната част на полукълбото,дано тази уникална и дисциплирана раса се справи и да няма тежки последствия от радиация...
Някой българи бяха изчаткали и всяват паника и простотии с това,че над България минал радиационен облак,да почетат малко учебници.Как ще дойде за 2 дни такъв  дори и  да има потенциален опасен облак,като те са от другата страна на света ooooh!
Ние сме добре,Сашко на градина(макар,че сливицата още не му се е прибрала и все закача болести),баща му на работа,аз домакинствам и си оправям мои работи. Чакам живот и здраве 1 април,че летим за Валенсия,от там в Мурсия,Бенидор и обиколка на южна Испания за 5 дни.
Яна пак са му дали роля,Вълчо си е готин какво Laughing

# 668
Добро утро   bouquet
 Чакам живот и здраве 1 април,че летим за Валенсия,от там в Мурсия,Бенидор и обиколка на южна Испания за 5 дни.

Е това вече си е БезоБразие от твоя страна  Joy hahaha Joy, шегувам се, приятно изкарване  Hug.

# 669
Черпяяяя... Mr. Green Днес рожден ден има мъж ми, та да започнем с нещо сладичко деня.

После ще пиша повече, че сега ме викат за едни снимки тук, в сградата. Grinning

# 670
Да е жив и здрав,на ръце да ви носи Hug

# 671
Мерси, Вале. Hug
Ирка, благодаря за хубавите пожелания. Hug
Ох, това което се случва в Япония никак не е хубаво. Горките хора. Sad Много ми стана мъчно. Sad Дано бързо овладеят положението. Те са наистина много подредена и дисциплинирана нация и съм сигурна, че бързо ще стъпят на крака. Но жалко за загиналите и изчезналите. Sad Днес като излизах от вкъщи и пътем чух, че пак е имало пожар и взрив в аеца им.  Confused Ужас, дано не стане някой голям катаклизъм. Praynig За съжаление наоколо ще бъде унищожена много природа и видове. Sad Ние имаме близко момче - синът на една от най-добрите приятелки на майка ми, който от 5-6 години учи и живее в Токио. Каза, че разлюляването е било много страшно, не като друг път. В неговото жилище и в института им не е имало поразии. Малко е изплашен. И не иска да се връща в България, макар че вече си е взел дипломата и реално няма какво повече да прави в Япония (има покана за работа в България и Франция и няма да остава там). Проблемът е, че е обещал на професорите си да им помогне за нещо, което означава, че ще стои там още поне два месеца. И майка му сега така се притеснява. Sad

# 672
Лулу, здрав и щастлив с вас да е мъжът ти!   bouquet Няма да му пожелая да ви носи на ръце, че те трябва да се пазят и да са фини Wink Но музиката му да ви окриля и "носи" накъдето пожелаете! Simple Smile
Днес Мая ще ходи на посещение при пожарникари и голямо вълнение беше сутринта, че ще кара пожарната  Laughing

# 673
  • Видин
Лулу, честит ти рожденник Hug Пожелавам ви много семейно щастие и здрави деца  bouquet
Слънчо, със сигурност ще е голяма емоция. Баща ми е пожарникар, е беше, вече е пенсионер на 50г, ама това е друга тема. Мисълта ми беше че винаги много съм обичала да ходя там. Да разказваш довечера Mr. Green
Ирка, весело изкарване ви пожелава, много хубави емоции и после снимки bowuu
Това за сега че нещо не ми се пише Tired

# 674
  • ГОре на черешата...
Лу, честит ти рожденик  bouquet! Да е здрав и щастлив!

Общи условия

Активация на акаунт