АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 546
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
 Ей стопли се времето и изчезнах..ама на тук съм  Mr. Green

Лу - да ти е живо, здраво и кораво мъжлето   bouquet Да се слушате и обичате както до сега! Весел празник!

Ние биваме, по градини, на работа, малко селски туризъм и така  Sunglasses
Хубав ден момичета  Hug

# 676
Здравейте момичета!
Лулу да ти е жив и здрав мъжът! Най-добри пожелания!   bouquet

Аз се губя, че работя с едно безобразно работно време почти без почивка и нямам физическа възможност да седна на компа  Tired

Момичета, много моля за... и аз не знам какво.. стиснати палци, положителни мисли и с каквото може да ми помогнете от разстояние.... Изследват ме за нещо много страшно и докато излязат резултатите ще съм ни жива, ни умряла  Tired Моля се на Бог да са добри резултатите  Praynig Praynig Praynig

Много ми липсвате и съжалявам, че нямам възможност да съм с вас тук!  Confused
Ще се включа когато излязат резултатите.
Останете със здраве и много целувки за мъниците  Heart Eyes

# 677
Или стискам палци Praynig  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Лулу,Честит ти рожденник,жив и здрав да ви е!!!   bouquet

# 678
  • София
Или  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 679
  • В светлината на слънцето
Или, стискам много, много силно палци и вярвам, че всичко ще е наред.  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug
Момичета, благодаря на всички за пожеланията. Hug Ще предам довечера. Grinning

# 680
Или Praynig Praynig Praynig

Лу,да ти е жив и здрав рожденника.Много да ви обича и да празнувате още поне 100 год  bouquet

Добре,че се скапа времето,та да попрочета темата.Голяма скитня му ударихме с бузан тези дни PartyИначе сме добре.Ив е на ДГ,все няма търпение да ходи.Сутрин се вдига в 7 ч да тръгваме,Събота и Неделя също,весела работа Laughing

Да се похваля:
Моята приятелка,на която стискахме с вас дружно,палци да задържи плода,преди почти 2,5 год,вчера си роди 2-ро бебенце.Пак си имат момченце-Даниил,4000 гр/52 см Hug

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 17:34 от ***Ади***

# 681
  • Видин
Или, всичко налично е стиснато Praynig Praynig Praynig
Тук заваля дъжд, а аз трябва да взема Марти от градина, след това да отида да взема един протокол за ремонт на хард диска, после до Техномаркет ooooh! А разстоянията не са нито за такси нито за пеша. Оффффффф, май ще клечим до 18ч в градината да чакаме тати да свърши работа и да дойде да ни вози Tired

# 682
Или,дано да има някаква грешка,силно вярвам,че всичко ще е наред Praynig Hug

# 683
Ади, честита втора радост на приятелката ти!  bouquet Както е тръгнало може и да потретят. Heart Eyes

Ие е на ДГ,все няма търпение да ходи.Сутрин се вдига в 7 ч да тръгваме,Събота и Неделя също,весела работа Laughing

Вие сте добре. Поне ви буди в 7 часа. А моя бандит от една седмица се научи да става в 6.30 ч. #Crazy Няма събота-неделя братче, става по тъмно.  Twisted Evil И един свеж, свеж... Добре поне, че детето е разбрано - като види, че мама и тати още спят (както е най-често) на пръсти се изпишква, измива, облича, отива в кухнята, отваря хладилника, вади мляко и нещо за закуска според настроението, занася си го в хола, намира си детско филмче по тв и сяда да закусва и гледа. Mr. Green Ако мама и тати продължат да спят (както се случва обичайно в събота-неделя) естествено му доскучава и идва да буди. Ама това е чаааак към 8-9 часа. Mr. Green Кака изобщо не я слагам в картинката, щото нея и с топ не мож я мръдна от леглото преди 9-10 часа в почивни дни, а ставането за градина е винаги в последния момент и със сериозна драма. На мен се е метнала тя. smile3560

# 684
Или  Praynig Praynig Praynig Praynig

Лу, честит рожденник, много да ви е здрав и да си ви гледа с любов всичките   bouquet

Неди малко му потече носа в Събота, за това вчера си го оставих у дома. По този повод днес драма имаше в градината, скъса ми се сърцето естествено  Tired Лелите ми казаха да се махам, че го мъча повече. Тръгнах, цял ден се притеснявах,а като отидох да си го взема, ми вика ",много бързо дойде бе мамо!?!"  Crazy Crazy Crazy Играл, ял много и говорел безспир на бг  Crazy

Хайде поздрави и стискайте по някой палец и за мен, че и аз съм в един кръг  Tired

# 685
Фети, стис на палците. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 686
Фети,стискам и на теб!!! Peace Peace Peace

Лу,дано и мен някога ме огрее сън до 10 ч,ама за сега няма такива изгледи Confused

# 687
Фети,Или  Praynig Praynig Praynig  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Лулу,честит ти рожденник.да е жив и здрав и много да ви слуша. На патерици и на Тедката безгрижно детство!!!
Ох и аз искам сън ама няма 6,30-7ч е максимума. И двамата са ми ранобудни. Никой не се е метнал на мен в това отношение:(
 И аз съм в едно скапано положение,изследвания тъпотии.  И за мен едни палци в четвъртък Hug

# 688
Мерси Лу, Ади, Валеске Hug

Гледам доста филосовски на проблемите в последно време..Явно човек се налага да мине през доста тежки изпитания, за да се научи да живее правилно/ако има такава дефиниция особено/ Ей, понякога се замислям за 2012  Confused за статии и книжки, които минаха през мен..Цунамито в Япония..Поддавам се на такива разсъждения в последно време..

Ох само да сме здрави  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 689
Или,Фети fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig
Лулу да ти е жив и здрав рожденика.Много късмет му желая.
Пак отложиха празника на децата този път заради много болнички.Обявиха го за четвъртък дано се състои.Госпожата каза ,че ще смени ролите на всички деца в последния момент за да е изненада .Ицко коментира в къщи "Госпожата каза да не казваме на мамите какво ,ще играем на празника да е изненада.Мамо краката на кокошката ядат ли се ,щото госпожата каза ,че всички сме яли кокоши крака."Аз му казвам ,че така се казва когато някой много се издава и не пази тайна.А той "Добре слагам цип на устата така правим в градината."

Общи условия

Активация на акаунт