АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Germany
Или, стискам палци, сигурна съм, че всичко ще е ОК за теб  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Симон, от скоро става в 6:45 ни по-рано, ни по-късно  Confused Confused  Баткото и той около 6:30  Shocked  ooooh! ooooh! ooooh!

# 691
Или,  Hug Моля се резултатите от изследванията ти да са добри!  Praynig Ако има как, дай проби за изледване и в друга лаборатория, имам координатите на най-добрия патоанатом в България (дано не ти трябва това, де). Стискам палци всичко да е наред! Мисли позитивно  Hug
През лятото минах през един такъв малък ад, докато чаках резултатите... не искам да си спомням, но всеки ден благодаря на Бога, че ме остави да си гледам детето...
А Мая днес е суупер доволна, че се возила на голямата червена кола, дето прави "нину-нину"  Grinning Не казва, какво са им обяснявали, но беше много възмутена, че пожарникарите й дали да пие кока-кола, а колата е лоша, тя пие само сок  Laughing Да, и ще стане пожарникар  Laughing

# 692
  • ГОре на черешата...
Или, с теб сме, всичко ще е наред Praynig Hug Peace!

# 693
  • Видин
А кафето? Ето ви от мен Mr. Green

Слънчо, представям си какво вълнение е Hug
Ние днес сме на театър, т.е. Марти де Mr. Green, ще видим как ще се държи. Последните 2 дни не иска да влиза в градината, но не иска и да си тръгва Crazy, не иска и сутрин да се облича и вечер да се съблича, абе май пак сме в периода на отрицание ooooh!
Ади, честито на твоята приятелка  bouquet
Лулу, аз не мога и да си мечтая да се облече сам, а камо ли да си вземе закуска Rolling Eyes, но за сметка на това уикендите си поспива до 9:30 - 10ч.
А вчера ме пита той до кога ще ходи на градина, че не му се става толкова рано. Май не ме разбра като му казах, че цял живот от тук натам ще става рано: първо градина, после училище, после университет, после работа и така до безкрай Crazy
Айде че малко се поулях. Лек ден на всички Heart Eyes

# 694
  • вкъщи
Здравейте мами!
Или стискаме палци!
Ние пък всиччки сме болни,покоси ни ужасния грип.Мони е с бронхит,както и аз,Теди от днес повръща и има темп,така почна и при Мони.Аз в понеделник щях да пукна,не можех да дишам,все едно нож имах забит в гърдите,бягах в спешното и сега съм на антибиотик.Не съм пила от 10 години,ама щом и темп вдигнах,а не бях вдигала от 15 години,работата е много сериозна.Притеснявам се и  за работата,че съм в болнични,а бе тъпо ми е много.
Стискайте ни палци да се оправят децата,че за тчх ми е най дерт.

# 695
Добро утро!!!

Голямо палцестискане се очертава.Стискаме всички налични,на всички които имат нужда.
Като ви чета,се сетих,че ми е време да ида на гинеколог,да видим какво става с моята раничка.Ще бера и аз страх докато ми излязат резултатите. Tired

Слънчо,представих си я Мая.Представам си колко си горда с нея bowuu

Моята госпожица пък,се постара да ми вдигне сдреналина още рано,рано.Точно се оплаках,че все става в 7:00 и точно днес,когато майка трябваше да я заведе на ДГ,по-рано,защото баща й е на работа,тя реши да поспи.Едвам я събудих,тихомълком я заведох в др.стая за да не събудим Ал и тя накрая с гръм и трясък влезе при него,ревяща:"Искам мама да ме заведее" #CrazyСъбуди го естествено и сега е един лимон.....
Ставам,че ми мрънка до мен. Crazy

# 696
  • София
Здравейте  Hug.
Или, Фети, Валеске, стискам ви палци за добри резултати Praynig.
Лелка, скорошно оздравяване на всички ви Praynig.
Лу, да ти е жив и здрав мъжа и много да се слушате и обичате.
Яна, много се смях с Ицко с кокошите крака hahaha.
За ставането сутрин, през седмицата и двамата стават в 7 с 300 зора ooooh!. През уикенда Дани се изнизва към 8 часа за да гледа детско и докато ние не станем е много тихичък и кротичък Grinning. Ани преди 8.30 - 9 часа не я будя, за да може да се наспи хубаво.
Миналата седмица една от госпожите на Ани ми каза, че на края на месеца ще имат пролетен празник Grinning. Най - сетне и ние доживяхме да ходим на празник Laughing. Госпожицата ще бъде мече и трябваше да купя кафява блуза и кафяв клин. Няма да ви разправям колко трудно успях да ги намеря ooooh!.
Приятен ден   bouquet.

# 697
Добро утро
Или - имаш нашите стиснати палци и положителна енергия  Praynig Praynig Praynig Дано бързо отмине тревогата ти  Hug
Марти - браво за празника ще покажеш снимки после....да не се засилиш като мен без фотоапарат  Mr. Green Ще имаш най-сладкото мече  Hug
Ади - бузльо слуша ли в количката като ходите по разходки /трябва да си пусна и аз една цитонамазка  ooooh!/  Честито голямо момче на твоята приятелка. Да им е живо и здраво baby_neutral
Лелка - бързо да оздравявате всички! Аз също съм леко болна ама се стискам
yanakr  - дано се състои вече този празник ....а това за кокошите крака за първи път го чувам  Joy
Валеске  - имаш стиснати палци и от мен  Praynig
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 698
  • София
Oхх.... сутринта Валя тупна от спалнята в 07,00 и се събудихме всички ма как може да съм толкова заспала не знам  Confused цяла нощ мрънка и аз я взех към 05 до мен и по някое време съм я пуснала и тя се търкулна!
Нищо и няма видимо! Praynig

Времето се развали много жалко...

Лу,да ти е жива и здрава принцеската и много щастлива![/color]

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 10:25 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

# 699
Лу -  ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕНЦЕТО!!! Много да ви радва и да бъде гордост голяма за мама

# 700
  • вкъщи
Честит рожден ден на Теди!
Пожелавам и да расте здрава,все така умна,талантлива и обичана!

# 701
  • В светлината на слънцето
Ей, изпреварихте ме с честитките. Hug Хайде сега пък аз да почерпя за порасналото ми слънчице. Ех, стана Теди на 7 години... Grinning

# 702
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВА И УМЕРЕНО ПАЛАВА Hug Hug Hug

# 703
  • Видин
Лулу, честито ти пораснало момиче. Много да те радва и всичко най-хубаво й пожелаваме цялото ми семейство           bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
Димяни, не се притеснявай и Марти ми е падал няколко пъти от спалнята. Ама те нали главите им са гумени Rolling Eyes. Всичко ще е наред Hug

# 704
Или, моля се душицата ти съвсем скоро да се отърси от тревогите, които са я стиснали... Praynig
Лелка, Фети, Вася, бързичко да се оправяте и усмихнете Hug

Лу, честит празник на пеперуденото ти момиче! Първите седем минаха, а?! Каквото научили-научили сега само ще й се наслаждавате Heart Eyes
Здрава, умна, слънчева и дръзка да расте и дълго да споделя с мама своите вълшебства.  bouquet

П.П. Да похваля Калината. Последните два дни е нямало произшествия в градината. Госпожите са горди с нея, а тя още повече със себе си. Когато я вземаме още преди "Здравей" казва: "Не се напишках!" Колко ли страх, притеснение и неудобство е брала душичката й... Sad

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 13:28 от Curlicue

Общи условия

Активация на акаунт