АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 555
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, чухте ли за цунамито  Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

http://edition.cnn.com/

# 646
  • UK
Момичета, чухте ли за цунамито  Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

http://edition.cnn.com/

Дам, още сутринта в фейса го видях, много неприятно.. не искам и да си предстваям колко загинали и хора на улицата остават след това  Tired

# 647

Между другото има много тукашни мъже  Rolling Eyes да не казвам 95% пишат седнали. Моя мъж все се възмущава от колегите си и още повече му се засилва твърдението, че са големи мухъли  Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy

Dezita,пратката ми дойде,всичко е 6 Flutter

# 648
  • Germany
Аааа, супер и Честито! Не знам кой от двамата ти мъже ще го кара ама който и да е - леко и безаварийно  Crazy Crazy

# 649
  • UK
 Не издържах  #Cussing out #Cussing out #Cussing out дадох му гърнето... нито приказките, че мириши, нито, че ще му се подиграват, нито заплахи, нито обещания помогнаха... направо не се събирам в кожата си от яд, че се провалих...  #Cussing out #Cussing out Пък да не ви кажа какво ми сервира в гърнето....... нямам думи просто..............

# 650
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз се поуплаших, досега гледах на картата колко сме далеч от Япония, че с тези реактори.... Confused 2012 проближава, взе да ме гони параноята  Rolling Eyes
Голяма трагедия, много ми е мъчно за хората, какъв ужас само преживяват  Cry

# 651
Аааа, супер и Честито! Не знам кой от двамата ти мъже ще го кара ама който и да е - леко и безаварийно  Crazy Crazy

малкия Mr. Green и аз я сефтосах вече Flutter

# 652
ЧЕСТИТ И МЕН ДЕН НА ТЕОДОР И ТЕОДОРА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!

# 653
  • София
Честит имен ден на Теди и Теди!
Да са здрави и щастливи!

Честит празник и на другите празнуващи днес!

# 654
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници  bouquet! Да са живи и здрави!

# 655
ехааааааааа,Благодаря за честитките Hug

Лулу да вие жива и здрава именничката,и по малко бели и срещи с Пирогов Hug

# 656
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ИМЕННИЧЕТА. ДА СЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО ДА РАДВАТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ.
Моето хлапе ходи вече само на голямото гърне, ама бая зор видях. Казах му, че няма да изхвърля акото от малкото и че ще мирише и с рев се изака на голямото. И така няколко дни, но вече всичко е наред.
Лулу какви са тия ваши неволи? Нямат ли вече край? Айде дано е за последно.
Марти, опасна е твоята мадама. Добре е  че имате охрана.  на наши познати от Стара Загора детето заедно с още едно момиченце така излезли, даже не се обули, а по пантофки. Добре че някаква жена на пътя ги видяла и се усъмнила къде са тръгнали така боси и без якета и ги върнала.
Фети не само чухме, ами и гледахме тези ужасни картини. И вчера така се бяхме спекли с мъжа ми от ужас, че и нас може да ни сполети какво ли не, че може да си помислиш че и на нас ни се е случило нещо. А ти как си? Надявам се да излизаш по-бързо от тоя кофти период.
Сигурно ставам досадна, ама кажете нещо за системата

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 16:44 от sas3

# 657
Лелеееее,цял ден сме по улиците,капнах Crazy

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet

Лу,найстина нямат край вашите перипети.Дано с това да се приключи Hug

# 658
Честит празник на всички именници!

Лулубре пак големи премеждия сте имали!Преди няколко месеца и ние го изживяхме тоя кошмар ,че беше и в 2 през ноща като я присви Габи един корем и тичахме по спешни отделения и детски хирургии.Добре ,че случихме на лекари ,че не я оперираха за едното нищо от апендесит.И при нас беше замърсяване и леко възпаление на пикочните пътища правихме бани с тетра и пи Суметролим.
Ицко пишка прав на голямото гърне там прави и другата работа като си слага седалка.Сам се оправя без проблем пуска си водата мие ръцете.В градината доста ги тренират в това отношение.
Вчера се прибра много разочарован от градината.Беше ми казал ,че на тържеството за празника на мама(което най-после ще се състои във вторник)ще е слънцето и ще танцува със сума ти момиченца които ще са пчелички ,цветя и др.такива ама госпожите му сменили ролята сега ще е вълка и о ужас ще танцува само с едно момиченце Червената Шапчица.Загубата е просто неописуема Joy

# 659
  • Видин
Eееххх, Яна! Представяш ли си го горкото дете. Вместо със всички мацки, САМО с една Mr. Green Ама от малки са големи тарикати WhistlingАма какво да се прави наши са си и си ги обичаме Heart Eyes
Сас, 2-3 стр. по назад бях пуснала линк към темата. Потърси я Peace Ако все пак не я намериш пиши Peace
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт